- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.641
tebrikler**14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1///%)
Melekemal (67.4/ / /%)
Favelayn (65.8/64 /1.8 /2.73%)
munter ( 70.7/// %)
UMEYYE (70.2/69.5/0.7/%0.99)
14. Takim ortalamasi: %
Cmm ben cok hasta oldum
Yok cnm ben anne sutcuyumValla heee aha bizim çatlak geldi ne yazdığı önemli değil banlandiben kime napiorum hala anlamış degilim ben 66 kiloyum lilimmm suanlik. Bu hafta spor yapicam full. Haftayada 60a inermiki sanmıyorum ahahahaha iyi süt verdin sen ama he. Mamaya gecemezmisin
Yarım binaa gecmis olsun cnm
dis cikariyor da aolabilir mi
ay bi ben mi bilmiyorum diyordummmidem bulansi benmde sesimi cikaramadim
kizima yarim binlik alisveris yaptimda ondn bahsesiyorduk cnm
yarin oburgun dikkat edersen bir sey olmaz cnmmm
Aa nbr beybısı kac kılosun kuzummm
Aaa geçmiş olsun. Bende çocukluğumda bronşit olmuştum Allah şifa versin. En yakın zamanda toparlanmanı diliyorum.Cmm ben cok hasta oldum
Igne verdı 1o tanr
Bronsıt olmusum
Durumun ıyı degıl
Sagıl bebeemmAaa geçmiş olsun. Bende çocukluğumda bronşit olmuştum Allah şifa versin. En yakın zamanda toparlanmanı diliyorum.
Maşallah favelayn çok güzel vermişin. Nasıl verdin tebrik ederim**14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1///%)
Melekemal (67.4/ / /%)
munter ( 70.7/// %)
Ooo süper**14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1///%)
Melekemal (67.4/ / /%)
munter ( 70.7/// %)
valla kiz ne yazmisim ben bile okuyamadimAhh bide yazabilsenuyku sersemim benim bak sabaha az kaldı banlanmicam size inat
ooo is basindaydin demekAllah seni akşam yürüyüşe çıktım 1 saat 40 dk yürüyüş yaptım. Sonra hışım çıktı iyice.
bebeğim üzme kendini sakın keşke biriniz geri adım atmış olsa ve bu kişi eşin olsa ama işte erkekler cok lanet varlıklar öyle zmansız gereksiz seyler yapıyolar ki. sorsan ona göre tam zamanıydı o borsa konusunu konusmak
yok kız bu akşam ben önden hazırlık yaptım dün akşam
yiyemedim
sarma sardım kurabiye yaptım hepsinin tadına gocem baktı bende yüzüne baktım
tartilmadm cok heyecnliyim heyecndan kilo aldimm sanirimmunter ne yaptın tartıldınmı
sayende bebitommGördüm kiz super olmus
Yarım bin
hayırlı cumalar bebeğiiimmm14.takımın güzelleri gününüz hayr Cumamız mübarek olsun inş Allah
neresinden dönersen kardır bozduysan bi lokma daha fazlasını yemedin mi kardasın demek oluyo hiç bozmamıs gibi devam etmen lazımmmminşallah canım elimden geleni yapıccam ben bi bozsam stres olup daha cok acıkıyorum bu yönümü de değiştirmem lazım
@keptin sana söz veriyorum önümüzdeki haftalarda senin takımı üst sıralara taşıycm
Ay canım benim teşekkür ederim
Hayırsızzzz iyiyim sen nasılsın an itibariyle 86 giden 14 kiloAa nbr beybısı kac kılosun
takıma ugramıyoz diye şikayet etmişler öyle hatırlıyorm konuyuda unuttumGunaydin sekerim nolmus
wuuuhhuuuuu**14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1///%)
Melekemal (67.4/ / /%)
munter ( 70.7/// %)
yaaa geçmiş olsun kuzuummmCmm ben cok hasta oldum
Igne verdı 1o tanr
Bronsıt olmusum
Durumun ıyı degıl
kurabik miiii aslaaaaaaaaafern yimee kurabiye yeseydinnahaa bole tohati yirdinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?