- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.621
Bebegim cok yiprandin gercekten hasta olucan senden önemlisi yok en buyuk stres sende kendine zaman ver birazhepten kapattım canım benden önemli değil hiçbirşey
canım bu hafta hem yürüyüş spor detoks ne gerekiyorsa yapcam çok yoruldum ben bir yıldır böyle alver yapıyorum yeşilçay iyi geliyor aslında ama tansiyonumu düşürüyor migrende olunca içemiyorum suyu 2lt kesin içiyorum 3e çıkarmaya çalışcam önümüzdeki hafta beni 63.5 üzerinden mi değerlendireceksin
Kiraz sapı maydonoz felanda ödem attırıyorelma çayı var bildiğim başka ne yapabilirim
aynen canım bu cumaki kilona göre degerlendiricez. tansiyonuna iyi gelmiyosa içme yeşil cay baska şeyler denecanım bu hafta hem yürüyüş spor detoks ne gerekiyorsa yapcam çok yoruldum ben bir yıldır böyle alver yapıyorum yeşilçay iyi geliyor aslında ama tansiyonumu düşürüyor migrende olunca içemiyorum suyu 2lt kesin içiyorum 3e çıkarmaya çalışcam önümüzdeki hafta beni 63.5 üzerinden mi değerlendireceksin
teşekkür ederim inş yürüyüş ip deniycem kara buğdaylı kürü yapcam bu hafta bide yatmadam limonlu yoğurtlu kür benim gerçekten hiç kaçamak yapmamam lazım çünkü çok inatçı bi noktadayımaynen canım bu cumaki kilona göre degerlendiricez. tansiyonuna iyi gelmiyosa içme yeşil cay baska şeyler dene
yapmıyorum diyen yalan söylerNe kadanda ayıp duymamış olayım
ay hepsini bi anda yapmasan mı yateşekkür ederim inş yürüyüş ip deniycem kara buğdaylı kürü yapcam bu hafta bide yatmadam limonlu yoğurtlu kür benim gerçekten hiç kaçamak yapmamam lazım çünkü çok inatçı bi noktadayım
Canim uzulme inan benim her tedavimden pürüz cikti normaldede ccocuk icin calisma olmuyor simdi bi kac ay ustune dusmedim hersey yolunda gibi yani diyececim vakti zamani var rabbim br engel verdiriyor zati olacagi zaman rabbim su gibi yollari açıyor ne bilimm rabbim bu cumalar hurmetine hakkimizda en güzel olani versin..her zaman aynı kuzum 5.ci tedavi yine aynı ..aşılama zamnı da böyle yaptı test için yaptırmadı testi tutmaz dedi ilaçlara geç başladım eve gidip dinlenmem lazım dedim yine zorla annem götürdü beni yemek yerim diye orda her şeyde bir halt yapıyor bitti artık kılımı kıpırdatmıcam bitti tedaviymiş olan bana oluyor bir sprem veriyorlar kendilerini bok sanıyorlar
biliyorsun bu olayı kaç zamandır yapıyor dün sırasımıydı kendş haklı ama çok sinirliyim zaten işten dolayı da gerginim bu da tuzu oldu
aynen az da olsa verirsin diye düşünüyorum valla kışın cok zor su içiliyo ama sabha uyandıgında 2 bardak suyla baslarsan gerisi gelir bence kuzum@keptin 2 lt su içiyordum 3e çıkarcam bu hafta canım diyet işe yararsa regl olsam ile eksilmem lazım demi
inşallah canım elimden geleni yapıccam ben bi bozsam stres olup daha cok acıkıyorum bu yönümü de değiştirmem lazımaynen az da olsa verirsin diye düşünüyorum valla kışın cok zor su içiliyo ama sabha uyandıgında 2 bardak suyla baslarsan gerisi gelir bence kuzum
Gunaydin sekerim nolmus
 kuzummm
Ay canım benim teşekkür ederimkız 2 kereyle biter mi hergn yazcaksın menünü modun düştüğünde buraya gel yaz gerkirse söyle benim hevesim kactı heveslendirin beni de 2 3 gr verdiğinde gel bildir vs veya kötü bişey yediginde de bildir tohatı yidin mi aklın basına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?