Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn e soracaksın onu canım. Ama bu hafta suyu bol tüket verirsin inşallah

aynen canım bu cumaki kilona göre degerlendiricez. tansiyonuna iyi gelmiyosa içme yeşil cay baska şeyler dene

@nuffiun bu sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Hem maddi hem manevi olarak etkiliyor. Bence eşinle güzelce sakince konuş. Bu bebeği isteyip istemediğini sor. İsteklerini anlat. Senin ne kadar yıprandığını yorulduğunu anlat. Buraya kadar gelip o kadar emekten sonra tedaviyi yarıda bırakma. Elbette senden değerli hiçbişey yok. Belki konuşmaya birbirinizi anlamaya ihtiyacınız vardır. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

aynen canım bu cumaki kilona göre degerlendiricez. tansiyonuna iyi gelmiyosa içme yeşil cay baska şeyler dene
teşekkür ederim inş yürüyüş ip deniycem kara buğdaylı kürü yapcam bu hafta bide yatmadam limonlu yoğurtlu kür benim gerçekten hiç kaçamak yapmamam lazım çünkü çok inatçı bi noktadayım

Canim uzulme inan benim her tedavimden pürüz cikti normaldede ccocuk icin calisma olmuyor simdi bi kac ay ustune dusmedim hersey yolunda gibi yani diyececim vakti zamani var rabbim br engel verdiriyor zati olacagi zaman rabbim su gibi yollari açıyor ne bilimm rabbim bu cumalar hurmetine hakkimizda en güzel olani versin..
Zati var bu erkeklerde birşey durur durur o gunu bulur larr iste seytan kimi vesvese edegini araya fitnelik sokuyor böyle zamanda ayetel kursi oku ufle
Demekki her bebek isteyen kadinlarda tedavide hep kavgalar oluyor tek sen ben değil malesef ((

@keptin 2 lt su içiyordum 3e çıkarcam bu hafta canım diyet işe yararsa regl olsam ile eksilmem lazım demi
aynen az da olsa verirsin diye düşünüyorum valla kışın cok zor su içiliyo ama sabha uyandıgında 2 bardak suyla baslarsan gerisi gelir bence kuzum

aynen az da olsa verirsin diye düşünüyorum valla kışın cok zor su içiliyo ama sabha uyandıgında 2 bardak suyla baslarsan gerisi gelir bence kuzum
inşallah canım elimden geleni yapıccam ben bi bozsam stres olup daha cok acıkıyorum bu yönümü de değiştirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…