Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

derken paylaşmışsın kiiii

demek ki kurabiklerin zamanlaması yanlışşşşş daha erken saatte yemeye çalış bakalm bu hafta

Bebegim cok yiprandin gercekten hasta olucan senden önemlisi yok en buyuk stres sende kendine zaman ver biraz
hasta olacağım mı kaldı akıl ruh sağlığım göçtü gitti sakinlik istiyorum artık hayatımda

istiyor olsa dün böyle yapmazdı. tedavi defterini kapattım olan bana oluyor bir yandan kilo veriyorum tedaviye başlıyorum eski kiloya dönüyorum iğneler dengemi bozuyor psikolojim alt üst
benim her tedavide sorun çıktı otobüse bindik koltuk sallanıyor düşün 2 saat boyunca lafını etti sanki ben kırmışım sanki araç bizim ... hak etmiyorlar canım başka birşey diyemiyorum bir sprem veriyorlar totoları kalkıyor herşeyi biz çekiyoruz en önemli doğuran kişi kadın onu düşünsünler acıları düşünsünler yok bacım bizde şans yok tedavi olan kadınların sorunu değil bence

Heyecandan kilomu aldın kız

Hep kadınlar çekiyor aynen. Tüm yükü sirtimiza alıyoruz kuzum bence strese girmiştir eşin erkekler bu konuda eşlerini değil kendilerini düşünüyor genelde

Ooooy kuzum benim. Daha düne kadar 70.50 idim. Moralini bozma

SchonerDuft canım bence de çocuk fikrini ertele böyle hassas bi döneminde haklı bile olsa sana farklı davranması gerekirdi sen kendini geri çekersen o zaman farkeder yanlısını bazı insanlar yaptığınız iyiliği bi süre sonra mecbur yapacak gibi hissediyor değer vermiyor. kaybedince anlar belki değerini. ayrıca ne kadar zayıflarsan hamilelik için o kadar rahat olursun tedavi ile hamilelikte hareketlerin sınırlanırsa zayıflık avantajın olur bence hem senin psikolojın de o zamana daha iyi olur

Aynen öyle bebişim akşamları da gelin @Blacksee55

Hep kadınlar çekiyor aynen. Tüm yükü sirtimiza alıyoruz kuzum bence strese girmiştir eşin erkekler bu konuda eşlerini değil kendilerini düşünüyor genelde
anaç duygumuz gelişmiş erkeklere göre kadınız ya hep dik dururuz katlnırız mantığı var ... normalde de hiç sorunu olmayan çiftiz ama bu tedavi olayları bizi bitirdi dolayısı ile maddi olarakta bittik etkiliyor herşeyi olan bana oldu boşa klomen kullandım iğne vuruldum karnım davul gibi ödem oluştu kendi zevkine baktı sadece kadın olmak zor zanaat

komple kapattım kendi talep ederse eğer giderim yoksa bitti ağzımdan lafı çıkmaz artık kendime bkarım bu saatten sonr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…