- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.661
kuzuu listede paylaşman gerekiyo amaaaaSelam kizlar ne zamandir yoktum yatili misafirim vardi izinli evde olunca giremedim hic insallah yetismisimdir bu hafta cok dikkat edemememe ragmen -800 olmus bende ayrica adetimin 3.gunu guncel kilom 74.0
derken paylaşmışsın kiiiiminnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
@orkide1453 (62.6/63.5/+900/%)7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.8/74.00/-800/%1.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
@Krk020 (75.5///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.5 hedef kilo:65
@Sibelak85 (68.7///%)18 aralık. Başlangıç kilo:68.7 hedef kilo:62
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=
1*100=100
100/60=1,6667
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
demek ki kurabiklerin zamanlaması yanlışşşşş***14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1/50.6/0.5/0.98%)
Melekemal (67.4/ / /%)
Favelayn (65.8/64 /1.8 /2.73%)
munter ( 70.7/70.2/0.5/0.98 %)
UMEYYE (70.2/69.5/0.7/1.00%)
14. Takim ortalamasi: %
ya ben bu hafta 69.9 gormek istiyordum olmadi cok morallerim bozukkurabiyeden baska bir sey yemiyorum neden boyle oluyor biktim yaa saglikli kurabik yaptim off mutsuzumm
hasta olacağım mı kaldı akıl ruh sağlığım göçtü gitti sakinlik istiyorum artık hayatımdaBebegim cok yiprandin gercekten hasta olucan senden önemlisi yok en buyuk stres sende kendine zaman ver biraz
istiyor olsa dün böyle yapmazdı. tedavi defterini kapattım olan bana oluyor bir yandan kilo veriyorum tedaviye başlıyorum eski kiloya dönüyorum iğneler dengemi bozuyor psikolojim alt üstSchonerDuft bu sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Hem maddi hem manevi olarak etkiliyor. Bence eşinle güzelce sakince konuş. Bu bebeği isteyip istemediğini sor. İsteklerini anlat. Senin ne kadar yıprandığını yorulduğunu anlat. Buraya kadar gelip o kadar emekten sonra tedaviyi yarıda bırakma. Elbette senden değerli hiçbişey yok. Belki konuşmaya birbirinizi anlamaya ihtiyacınız vardır. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
benim her tedavide sorun çıktı otobüse bindik koltuk sallanıyor düşün 2 saat boyunca lafını etti sanki ben kırmışım sanki araç bizim ... hak etmiyorlar canım başka birşey diyemiyorum bir sprem veriyorlar totoları kalkıyor herşeyi biz çekiyoruz en önemli doğuran kişi kadın onu düşünsünler acıları düşünsünler yok bacım bizde şans yok tedavi olan kadınların sorunu değil benceCanim uzulme inan benim her tedavimden pürüz cikti normaldede ccocuk icin calisma olmuyor simdi bi kac ay ustune dusmedim hersey yolunda gibi yani diyececim vakti zamani var rabbim br engel verdiriyor zati olacagi zaman rabbim su gibi yollari açıyor ne bilimm rabbim bu cumalar hurmetine hakkimizda en güzel olani versin..
Zati var bu erkeklerde birşey durur durur o gunu bulur larr iste seytan kimi vesvese edegini araya fitnelik sokuyor böyle zamanda ayetel kursi oku ufle
Demekki her bebek isteyen kadinlarda tedavide hep kavgalar oluyor tek sen ben değil malesef((
Kötü örneğim bu konuda kuzum 2 3 gün nerdeyse hiçbir şey yiyemedimMaşallah favelayn çok güzel vermişin. Nasıl verdin tebrik ederim
AynenOoo süpermoralin bozukken yemediydin tek artısı bu olmuş herhalde
Liliii geçmiş olsun kuzuuuSagıl bebeemm
Heyecandan kilomu aldın kızvalla kiz ne yazmisim ben bile okuyamadim
ooo is basindaydin demeksen bu hizla beni sollayacaksnn
afern yimee kurabiye yeseydinnahaa bole tohati yirdinnn
tartilmadm cok heyecnliyim heyecndan kilo aldimm sanirim
sayende bebitomm
cok gecmis olsn cnm ins yavrularna gecmezz dikkt et kendine
Hep kadınlar çekiyor aynen. Tüm yükü sirtimiza alıyoruz kuzum bence strese girmiştir eşin erkekler bu konuda eşlerini değil kendilerini düşünüyor geneldehasta olacağım mı kaldı akıl ruh sağlığım göçtü gitti sakinlik istiyorum artık hayatımda
istiyor olsa dün böyle yapmazdı. tedavi defterini kapattım olan bana oluyor bir yandan kilo veriyorum tedaviye başlıyorum eski kiloya dönüyorum iğneler dengemi bozuyor psikolojim alt üst
benim her tedavide sorun çıktı otobüse bindik koltuk sallanıyor düşün 2 saat boyunca lafını etti sanki ben kırmışım sanki araç bizim ... hak etmiyorlar canım başka birşey diyemiyorum bir sprem veriyorlar totoları kalkıyor herşeyi biz çekiyoruz en önemli doğuran kişi kadın onu düşünsünler acıları düşünsünler yok bacım bizde şans yok tedavi olan kadınların sorunu değil bence
Ooooy kuzum benim. Daha düne kadar 70.50 idim. Moralini bozma***14. TAKİM 549. ETAP***
Bir garip (51.1/50.6/0.5/0.98%)
Melekemal (67.4/ / /%)
Favelayn (65.8/64 /1.8 /2.73%)
munter ( 70.7/70.2/0.5/0.98 %)
UMEYYE (70.2/69.5/0.7/1.00%)
14. Takim ortalamasi: %
ya ben bu hafta 69.9 gormek istiyordum olmadi cok morallerim bozukkurabiyeden baska bir sey yemiyorum neden boyle oluyor biktim yaa saglikli kurabik yaptim off mutsuzumm
69ları görmek nasıl bi duyguOoooy kuzum benim. Daha düne kadar 70.50 idim. Moralini bozma
Aaa sen demiştin demi. Sıkma artık canını ye bişeyler sağlığın bozulmasın. İnşallah herşey yoluna girecekKötü örneğim bu konuda kuzum 2 3 gün nerdeyse hiçbir şey yiyemedim
Aynen öyle bebişim akşamları da gelintakıma ugramıyoz diye şikayet etmişler öyle hatırlıyorm konuyuda unuttumLuluuu94
wuuuhhuuuuubu haftaki takım birincisi belli oldu
yaaa geçmiş olsun kuzuummm
nasıl oldun öle nerde o kadar üşüttün
Çok iyi yaa. Ama haftaya geri gelmez inşallah69ları görmek nasıl bi duygu
anaç duygumuz gelişmiş erkeklere göre kadınız ya hep dik dururuz katlnırız mantığı var ... normalde de hiç sorunu olmayan çiftiz ama bu tedavi olayları bizi bitirdi dolayısı ile maddi olarakta bittik etkiliyor herşeyi olan bana oldu boşa klomen kullandım iğne vuruldum karnım davul gibi ödem oluştu kendi zevkine baktı sadece kadın olmak zor zanaatHep kadınlar çekiyor aynen. Tüm yükü sirtimiza alıyoruz kuzum bence strese girmiştir eşin erkekler bu konuda eşlerini değil kendilerini düşünüyor genelde
komple kapattım kendi talep ederse eğer giderim yoksa bitti ağzımdan lafı çıkmaz artık kendime bkarım bu saatten sonrSchonerDuft canım bence de çocuk fikrini ertele böyle hassas bi döneminde haklı bile olsa sana farklı davranması gerekirdi sen kendini geri çekersen o zaman farkeder yanlısını bazı insanlar yaptığınız iyiliği bi süre sonra mecbur yapacak gibi hissediyor değer vermiyor. kaybedince anlar belki değerini. ayrıca ne kadar zayıflarsan hamilelik için o kadar rahat olursun tedavi ile hamilelikte hareketlerin sınırlanırsa zayıflık avantajın olur bence hem senin psikolojın de o zamana daha iyi olur
ya ben gelemiyooom goccem evde oluyooooAynen öyle bebişim akşamları da gelin@Blacksee55
gelmemeliÇok iyi yaa. Ama haftaya geri gelmez inşallah
Kıyamam gel sarılalımya ben gelemiyooom goccem evde oluyoooo
gelmemeli
Kıyamam gel sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?