Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben detoks yapıyorum bgn iyi gidiyor akşamı da atlatırsam süper
yarın da yaparım
suyu da cok içtim bugün 2lt oldu şimdiden tuvaletten çıkamıyorum ama olsun

Ayy soğukta spor yapması ne zor geliyor bi başlasam durduramıyorum kendimi ama başlaması sıkıntı

kaptinn canım pc girebiliyormusun spor listesi yapalım ne olur litfeeeennnnn
Diğer takımlar gibi her bir spora zorluk seviyesi kadar puan belirleyelim her hafta kaybeden takima çeşitli cezalar verelim bir gün ekmek yememe, bir gün karbonhidrat yememe veya bir gün bilmem kaç dk spor gibi nasıl fikir

Ve sıkı takip lazım tabi kaybeden takımın cezayı uygulaması konusunda spor puanları falan

Kazanan takım da bidahaki haftaya bilmem kaç puanla avantajlı başlasın ödül gibi binevi

Evdeyim canım bizim borular da kaçak varmış tesisatçı var evde fayansları kır geri tak birsürü iş pof

Ve sıkı takip lazım tabi kaybeden takımın cezayı uygulaması konusunda spor puanları falan

Kazanan takım da bidahaki haftaya bilmem kaç puanla avantajlı başlasın ödül gibi binevi

Açım ama kafa zehir yine

Ayyy böylece günlük mesaj kotamı da doldurmuş bulunmaktayım hadi bana iyi günler
ahahahaha okurken baya güldüm
bi fikirler bişiler nelerde düşünmüş
yapalım kuzum ben ayarlarım ama herkesin sporunu listeye düzgünce yazması lazım diğer türlü cok sorun oluyo ve hafta sonu dahil olmasa iyi olur cünkü ben hafta son yokum
bu bahsettiğin ceza puanlama sistemini de konussak tam olarak cok iyi olur cünkü ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…