- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.901
ahahahzayıflayınca paylaşırsın artık oralarda bizde okur teşekkürlerini kabul ederiz
inşş o günleri görürüm
evde olunca güzel olmuyo dimi
bnmkide hep evde kııız akşamları hiç çıkmıyo bi cıksa da rahat rahat tv izlesem kk ya girsem diye bekliyorm
Neeettin lilimmmBen 77 olmuşum
aaa ne detoksuuuuu farklı bişy miiben detoks yapıyorum bgn iyi gidiyor akşamı da atlatırsam süper
yarın da yaparım
suyu da cok içtim bugün 2lt oldu şimdiden tuvaletten çıkamıyorum ama olsun
Kızlar nasılsınız bakalım
Evdeyim canım bizim borular da kaçak varmış tesisatçı var evde fayansları kır geri tak birsürü iş pofcalışıyorm sen napıyosun kuzum nerelerdesin
Allah rahmet eylesinSagol im gorumcemin kayin pexeri ama hem akrabada ayni koykuler cok uzukdum
Evdeyim canım bizim borular da kaçak varmış tesisatçı var evde fayansları kır geri tak birsürü iş pof
kaptinn canım pc girebiliyormusun spor listesi yapalım ne olur litfeeeennnnn
Diğer takımlar gibi her bir spora zorluk seviyesi kadar puan belirleyelim her hafta kaybeden takima çeşitli cezalar verelim bir gün ekmek yememe, bir gün karbonhidrat yememe veya bir gün bilmem kaç dk spor gibi nasıl fikir
Ve sıkı takip lazım tabi kaybeden takımın cezayı uygulaması konusunda spor puanları falan
Kazanan takım da bidahaki haftaya bilmem kaç puanla avantajlı başlasın ödül gibi binevi
Açım ama kafa zehir yine
ahahahaha okurken baya güldümAyyy böylece günlük mesaj kotamı da doldurmuş bulunmaktayım hadi bana iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?