- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.881
aa seni de cok ozledydm cnm ama gozlerimi acamyrm yarin gece bekle beniiiAllah rahatlik versin canimmm ♡
InshAllahaa seni de cok ozledydm cnm ama gozlerimi acamyrm yarin gece bekle beniii
InshAllahbende bayılmak üzreyim mcx
Evet 68 dim ama ne kadar dikkat etsemde kilom 70in altına inmiyor yürüyüş yapıyorum mesela ama aynı 1 gram aşağı inmiyor... inşallah canım inşallahAhh canım spor yapabilsem keske çok usengecim yaaaben geldiğimde sen 68 kiloydun galiba öyle hatırlıyorum yine olucaz canım merak etme. Sonrada hamile kalıcaz ve zayıf anne olucaz ♡♡♡♡
Sagol im gorumcemin kayin pexeri ama hem akrabada ayni koykuler cok uzukdum
seni döverm bak habire senin için paylaşım alanına not düşüyozkızlar ben yine nick değiştirdimbu son hakkımdı zaten
neden kiseni döverm bak habire senin için paylaşım alanına not düşüyoz
güzel olmş ama
ya biri beni pro üye yapsın lütfenneden kibu son zaten hakkım kalmdı ancak yeni üyelik alırsam
yemek yarışmalarına katıl ben beceremem diye giremiyorumya biri beni pro üye yapsın lütfen
ay katılayım valla 403 puan oldm artık bi proluk yakışıryemek yarışmalarına katıl ben beceremem diye giremiyorum
ay katılayım valla 403 puan oldm artık bi proluk yakışır
hee dur takip ediim bu ay kine katılaym ne olursa olsnkatıl katıl destekleriz seni
ahahaharkadaşlar cuma zayıflama yarışması mezunlarının hikayelerine baktım biraz çok özendim ya bi de ben zayıflasam
evde olunca güzel olmuyo dimiNapiyonuz bugun buralar cohh sessiz sanki.. ayy bu hafta esim evde izne ayrildi cohh sıkıcı bi gün :))) evin isini hallediyimde spor yapimm bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?