- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.861
Doktora gitmeye bile eriniyorum akşama kadar yatmak istiyorum noldu bana yaCanım olabilir hafife alma biyere görün istersen :/ gerçi benimde kolum kalkmıyor çok yorgun hissediyorum ama yeme normal
Boy kaç senin verirsin ama 1 2 hafta koru kilonu sonra birden gider ... senle konuşunca şevk geldi valla bende kilo vermeliyimAhh ahhhh çok zorlanmaya başladım yemin ederim 59 olayım zaten başkada birsey istemiyorum
Ah canım al benden de okadarDoktora gitmeye bile eriniyorum akşama kadar yatmak istiyorum noldu bana ya
Ben ama nisan icin vermistim cnm biliyorsun şimdide düğün icin vermeliyim prenses olucam benBoy kaç senin verirsin ama 1 2 hafta koru kilonu sonra birden gider ... senle konuşunca şevk geldi valla bende kilo vermeliyim
Kuzu benden 1 2 cm uzunsun .. 61 bile yeter sana çıtır olursun valla sporda yaptın mı tadından yenmezsin vallaBen ama nisan icin vermistim cnm biliyorsun şimdide düğün icin vermeliyim prenses olucam benşimdi ver cnm hamile kaldığında yusyuvarlak olma ♡ boy 1.61
Ben ama nisan icin vermistim cnm biliyorsun şimdide düğün icin vermeliyim prenses olucam benşimdi ver cnm hamile kaldığında yusyuvarlak olma ♡ boy 1.61
Canım çok ekmek yemişsinBen bugun sabah 8 de : 1 sucumlu yumurta 2 bardak çay 1 kapya biber 2 dilim kepekli ekmek
Oglen : 3 dilim kepekli ekmek yaklasik 80 gr peynir 1 domates 10 tane yeşil zeytin.
Aksam 5 gibi: 3 tane kofte 8 elma dilim patates yesil salata limonli 1 tane de lahmacun yedim (ne kadar cok yemisim) ve 1 ayran.
Saat 11 de de midem kiyildi yapmamam gereken bir hata yapip 1 kucuk kase gevrek yedim sütle. Spor yok ama yaklasik 7000 adim Attim disarda.
Su: 2 litre( az oldu bugun)
Evet canim güzel verdim darısı senin basina ♡ ben orta voy bir tabak belirledim kendime meaela onun disina cikmiyordum hic. Birde protein agirlikli hami pilav patates veya makarna çok az. InshAllah prenses gibi olmasamda şişko olmayım yeter canimmmMasallah iyi vermissin. Ben de maalesef cok istahliyim ve vucudum tepki veriyor. Tatlı yedigimde filan sekerim yukseliyor. Ama yine de istahimi cok fazla bastiramiyorum ama artik bastiracagim daha kucuk lokmalar daha az yemek. Eminim sen de istedigin kiloya dusersin bu gayretle piremses gibi bir gelin olursun.
Ahh canım spor yapabilsem keske çok usengecim yaaaKuzu benden 1 2 cm uzunsun .. 61 bile yeter sana çıtır olursun valla sporda yaptın mı tadından yenmezsin valla
Bu ay ki tedavi tutmaz ise diyete ciddi başlıcam zaten 65 olunca giderim artık
Ahhh canimmm ne çok hareket etmişsin ♡ keşkem bende edeydimSelammmmmm @Blacksee55 burdayimmm kiz spor listesinide olustursak nasil olcakkaptinn beybim bi baskan secin niva benim bilgisayar olsa olurum..evet bugun sporumuda yaptim 2,5saat gezdim birazda hizlida yurudum..sonracima 50dk kondisyon bisikleti surdum ve halen bacaklarim ağrıyor ( pes etmek yokk rabbim buyuk sikinti cikmadigi sürece spora devammm..
Ahhh canimmm ne çok hareket etmişsin ♡ keşkem bende edeydimbizim bi emelimiz vardi gelmedi gitti o listemizi yapardı canım benim. Ondan kopyalayıp biz devam ederiz artık
son zamanlarda çok okudum ip atlayalım kizlar cok iyi geliyormus
Nolcaz böyle vallaAh canım al benden de okadarbirlikte gidelim terapiye valla ben çok yoğun geçti onun yorgunluğu var. Adım atasim yok benimde. Ama hiç yemezlik yapmıyorum
Sagol im gorumcemin kayin pexeri ama hem akrabada ayni koykuler cok uzukdumVefat eden kimdi başın sağolsun
Atlayanda var canim. Burda deli kilolar veren var ip atlamayla sırf :/ halinin üstünde atlayanlar falan. Ben yinede pek bilemedim. Bilen birine sormak lazim cnmEvet ben de ip atlamak istiyorum aslinda yerimde musait ama ipi ayakkabisiz atlamayin diyorlar. Bilemedim ondan..
Sen yemeği biraz daha çoğaltacaksın canım böyle enerjin olmaz zatenNolcaz böyle valla
gezintilerde
anladm cnm.85 le girdim 1 hafta sonra yine 85 dim bebegimin sarilik tehlikesi vardi sut olsun diye biraz fazla abarttim anliycagin
Allah rahatlik versin canimmm ♡Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 ad. kirmizi biber
5 ksk kuymk
ara 1 saglikli kurabiye
aksam
1 kg izgara et
bpl salata 3 dilim etimek
cok yorgunum kizlar ii uykulr optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?