Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menumu yazayım ama ne menü yani
Sabah 1 muz
1 bardak süt
Zorla içtim onuda
Öğle
Yok
Ara 1 tane havuç
Akşam
2 yemek kaşığı tavuk sote
1 YK pilav

Boy kaç senin verirsin ama 1 2 hafta koru kilonu sonra birden gider ... senle konuşunca şevk geldi valla bende kilo vermeliyim
Ben ama nisan icin vermistim cnm biliyorsun şimdide düğün icin vermeliyim prenses olucam ben şimdi ver cnm hamile kaldığında yusyuvarlak olma ♡ boy 1.61

Ben ama nisan icin vermistim cnm biliyorsun şimdide düğün icin vermeliyim prenses olucam ben şimdi ver cnm hamile kaldığında yusyuvarlak olma ♡ boy 1.61
Kuzu benden 1 2 cm uzunsun .. 61 bile yeter sana çıtır olursun valla sporda yaptın mı tadından yenmezsin valla
Bu ay ki tedavi tutmaz ise diyete ciddi başlıcam zaten 65 olunca giderim artık

Ben bugun sabah 8 de : 1 sucumlu yumurta 2 bardak çay 1 kapya biber 2 dilim kepekli ekmek
Oglen : 3 dilim kepekli ekmek yaklasik 80 gr peynir 1 domates 10 tane yeşil zeytin.

Aksam 5 gibi: 3 tane kofte 8 elma dilim patates yesil salata limonli 1 tane de lahmacun yedim (ne kadar cok yemisim) ve 1 ayran.

Saat 11 de de midem kiyildi yapmamam gereken bir hata yapip 1 kucuk kase gevrek yedim sütle. Spor yok ama yaklasik 7000 adim Attim disarda.

Su: 2 litre( az oldu bugun)

Masallah iyi vermissin. Ben de maalesef cok istahliyim ve vucudum tepki veriyor. Tatlı yedigimde filan sekerim yukseliyor. Ama yine de istahimi cok fazla bastiramiyorum ama artik bastiracagim daha kucuk lokmalar daha az yemek. Eminim sen de istedigin kiloya dusersin bu gayretle piremses gibi bir gelin olursun.

Selammmmmm @Blacksee55 burdayimmm kiz spor listesinide olustursak nasil olcak kaptinn beybim bi baskan secin niva benim bilgisayar olsa olurum..evet bugun sporumuda yaptim 2,5saat gezdim birazda hizlida yurudum..sonracima 50dk kondisyon bisikleti surdum ve halen bacaklarim ağrıyor ( pes etmek yokk rabbim buyuk sikinti cikmadigi sürece spora devammm..

Canım çok ekmek yemişsin keşke daha çok köfte daha az patates yeseydin. Burda menülere bakıp bakıp azalırsın sana fikir olur bende başta çok kaçırıyordum
Evet canim güzel verdim darısı senin basina ♡ ben orta voy bir tabak belirledim kendime meaela onun disina cikmiyordum hic. Birde protein agirlikli hami pilav patates veya makarna çok az. InshAllah prenses gibi olmasamda şişko olmayım yeter canimmm

Kuzu benden 1 2 cm uzunsun .. 61 bile yeter sana çıtır olursun valla sporda yaptın mı tadından yenmezsin valla
Bu ay ki tedavi tutmaz ise diyete ciddi başlıcam zaten 65 olunca giderim artık
Ahh canım spor yapabilsem keske çok usengecim yaaa ben geldiğimde sen 68 kiloydun galiba öyle hatırlıyorum yine olucaz canım merak etme. Sonrada hamile kalıcaz ve zayıf anne olucaz ♡♡♡♡

Ahhh canimmm ne çok hareket etmişsin ♡ keşkem bende edeydim bizim bi emelimiz vardi gelmedi gitti o listemizi yapardı canım benim. Ondan kopyalayıp biz devam ederiz artık

son zamanlarda çok okudum ip atlayalım kizlar cok iyi geliyormus

Evet ben de ip atlamak istiyorum aslinda yerimde musait ama ipi ayakkabisiz atlamayin diyorlar. Bilemedim ondan..

Evet ben de ip atlamak istiyorum aslinda yerimde musait ama ipi ayakkabisiz atlamayin diyorlar. Bilemedim ondan..
Atlayanda var canim. Burda deli kilolar veren var ip atlamayla sırf :/ halinin üstünde atlayanlar falan. Ben yinede pek bilemedim. Bilen birine sormak lazim cnm

Nolcaz böyle valla
Sen yemeği biraz daha çoğaltacaksın canım böyle enerjin olmaz zaten

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 ad. kirmizi biber
5 ksk kuymk

ara 1 saglikli kurabiye

aksam
1 kg izgara et
bpl salata 3 dilim etimek

cok yorgunum kizlar ii uykulr optumm

Allah rahatlik versin canimmm ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…