Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız dahil olsun ya gelemezsen gelince toplar yazarız
Ben listeye eklerim herkes etiketlesin beni madem
Yani ceza işi şöyle hacı dinle şimdi kaybeden takıma ceza verecez mesela bir gün hiç karbonhidrat tüketmeyecekler ( yada birgün ekmek yemeyecekler veya birgün bilmem kaç dk spor yapacaklar herhafta değişir böyle cezalar)
Kazanan takım 10 puan avantajlı başlayacak diğer haftaya

mantıklıııı hepsi olur ama bu puanlama işi nasıl olcak yaptıgı spora göre demişsin

bence de iyi oluır öyle bi tablo grupları incelerken görmüştüm motive edebilir puanlar kaloriler yazılır karşısına

bence de iyi oluır öyle bi tablo grupları incelerken görmüştüm motive edebilir puanlar kaloriler yazılır karşısına
Evet canım sırf kaybetmemek adına spor yaparız çünkü ben bazen zamanım olduğunda bile üşendiğim için yapmıyorum :)
Kalori hesaplayamayız canım galiba

Evet canım sırf kaybetmemek adına spor yaparız çünkü ben bazen zamanım olduğunda bile üşendiğim için yapmıyorum :)
Kalori hesaplayamayız canım galiba
internette sporların sayısı dakikasına göre kalorisi var aslında ama sırf sporları bile yazsak faydalı

Selam kızlar ben cuma akşamı adanaya geldim pazartesiye kadar burdayım. İnşallah cuma fazla çıkmam 3 gündür spor felan yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…