- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.921
Kız dahil olsun ya gelemezsen gelince toplar yazarızahahahaha okurken baya güldüm
bi fikirler bişiler nelerde düşünmüş
yapalım kuzum ben ayarlarım ama herkesin sporunu listeye düzgünce yazması lazım diğer türlü cok sorun oluyo ve hafta sonu dahil olmasa iyi olur cünkü ben hafta son yokum
bu bahsettiğin ceza puanlama sistemini de konussak tam olarak cok iyi olur cünkü ben anlamadım
mantıklıııı hepsi olur ama bu puanlama işi nasıl olcak yaptıgı spora göre demişsinKız dahil olsun ya gelemezsen gelince toplar yazarız
Ben listeye eklerim herkes etiketlesin beni madem
Yani ceza işi şöyle hacı dinleşimdi kaybeden takıma ceza verecez mesela bir gün hiç karbonhidrat tüketmeyecekler ( yada birgün ekmek yemeyecekler veya birgün bilmem kaç dk spor yapacaklar herhafta değişir böyle cezalar)
Kazanan takım 10 puan avantajlı başlayacak diğer haftaya
gecen hafta seker pancarı kara buğday detoksu yazmıştı ya onu uyguluyorum iki gün 1 bardak kara buğdayı haşlayıp sadece yoğurta buğday yanında da yarım elma yenebilir demiştiaaa ne detoksuuuuu farklı bişy mii
Oda şöyle mesela ip atlamak 10 tane ip 1puanmantıklıııı hepsi olur ama bu puanlama işi nasıl olcak yaptıgı spora göre demişsin
bence de iyi oluır öyle bi tablo grupları incelerken görmüştüm motive edebilir puanlar kaloriler yazılır karşısınakaptinn canım pc girebiliyormusun spor listesi yapalım ne olur litfeeeennnnn
Diğer takımlar gibi her bir spora zorluk seviyesi kadar puan belirleyelim her hafta kaybeden takima çeşitli cezalar verelim bir gün ekmek yememe, bir gün karbonhidrat yememe veya bir gün bilmem kaç dk spor gibi nasıl fikir
ayne canım grupları incelerken böyle bi uygulama vardıVe hafta başlarken cezayı söyleyecez herkes ona göre spor yapacak o hafta
Evet canım sırf kaybetmemek adına spor yaparız çünkü ben bazen zamanım olduğunda bile üşendiğim için yapmıyorum :)bence de iyi oluır öyle bi tablo grupları incelerken görmüştüm motive edebilir puanlar kaloriler yazılır karşısına
internette sporların sayısı dakikasına göre kalorisi var aslında ama sırf sporları bile yazsak faydalıEvet canım sırf kaybetmemek adına spor yaparız çünkü ben bazen zamanım olduğunda bile üşendiğim için yapmıyorum :)
Kalori hesaplayamayız canım galiba
Evet canım kaloriyi o kadar inceleyemeyiz herhalde ama oda olabilir tabi zaman alır amainternette sporların sayısı dakikasına göre kalorisi var aslında ama sırf sporları bile yazsak faydalı
tablo oluşsun spor yapalım da haftalık görürüz olmadı ortalama hesabı herkes kendine yapar maksat hırslanmakEvet canım kaloriyi o kadar inceleyemeyiz herhalde ama oda olabilir tabi zaman alır ama
dayanabilirsen eegerr cok iyi gidiyogecen hafta seker pancarı kara buğday detoksu yazmıştı ya onu uyguluyorum iki gün 1 bardak kara buğdayı haşlayıp sadece yoğurta buğday yanında da yarım elma yenebilir demişti
Oda şöyle mesela ip atlamak 10 tane ip 1puan
10 dk yürüyüş 5 puan
Jillian her dk sı 1 puan şeklinde falan filan
tamam o zaman ben takımdaki herkesi etiketleyip duyuruyu yapayım ona göre
Tamam bekliyorumtamam o zaman ben takımdaki herkesi etiketleyip duyuruyu yapayım ona göre
inşallah dayanıcam tartıda bu hafta eksilmese bile regl sonrası hepsinin birden gideceğine inanıyorumdayanabilirsen eegerr cok iyi gidiyo
çok heycanlıTamam bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?