- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.561
Pes etmek yok eninde sonunda kırılacak o noktaInsallah hepimiz bi guzel kiloları veririz artik canima tak etti don dolas aynı noktadayım cok üzülüyorum
Emziren anne menüsü
Kahvaltı
1,5 yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
Çeyrek pişi
Labne peyniri 2tk
8zeytin
1çay kaşığı tereyağı ve bal
Susam ezmesi (1tk)
Ballı fıstık ezmesi (1tk)
Öğle
Yarım tabak Patatesli patlıcan yemeği
Bir dilim t.b ekmek
Yoğurt
Haşlanmış kırmızı pancar
Şekersiz ayva tatlısı
Ara
Yarım elma
1/3muz
Akşam
Yarım tabak Patatesli patlıcan yemeği
Yarım tabak kuru fasulye
Salata
Ayran
Haşlanmış kırmızı pancar
Karpuz
Bilmiyorum
Metabolizmam iyi herhalde bilmiyorum kiYa kiskandim seni valla bunlari yeyip nasil oyle zayif oluyosun
Metabolizmam iyi herhalde bilmiyorum kiemzirmeninde faydası var tabi
Ama yediklerimi hep sağlıklı seçmeye çalışıyorum porsiyon lara dikkat etmeye çalışıyorum... Sadece karpuzda dikkat edemiyorum orası ayrı
İnşallah olmaz sanki zaafım var karpuza bi başladımmı duramıyorumMasallah diyeyim Bende emzirirken ve hamileyken kavun ve dondurma cok yerdimsadece karpuzdan cokda bisey olmaz
Kızlar ortalamayı yazmamışsınız. Ben de dışardayım hesaplar yazardım ama
Pardon kizlar. Teşekkürler uyardigınız icinKizlaaaarr ortalama yoookk
Karpuzu nerde buldun canım bu mevsimde. :)İnşallah olmaz sanki zaafım var karpuza bi başladımmı duramıyorum
Kış karpuzu canımKarpuzu nerde buldun canım bu mevsimde. :)
Bizi dinleyen yokkihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-17363#post-54093156
Kızlar linkteki sayfada kurallar vartakımların arasında en gevşeği biziz herhalde farkındamısınız
Aaaa hiç duymadım çok ilginçmiş.Kış karpuzu canımkv ekmiş :)
Evet benim geldiğim gün ayrıldı biliyorum gel demiştim bi ara amaBizi dinleyen yokkiherkes kafasına göre ahahahah kizlar ben başladığımda bi arkadaşımız vardi kaptan yardımcısı. Anamızı ağlatiyordu valla korkudan yiyemiyorduk saka maka isterseniz çağıralım. Güzellikle olmazsa parteyle olur @ParteMoralll
Aaaa hiç duymadım çok ilginçmiş.
Çok ta sarı değil bizimki canım açık pembe gibi rengiAnaaa sarı ya onun içi. Tadı nasıl normal karpuza benziyor mu
Çok cahil hissettim kendimi.Evet benim geldiğim gün ayrıldı biliyorum gel demiştim bi ara ama
Çok ta sarı değil bizimki canım açık pembe gibi rengi
Tadı da fena değil canım kıp kırmızı karpuzlar gibi çok şekerli değil tabi ama Karpuz karpuzdur yine
Dediğim gibi az şekerli tam diyetlikÇok cahil hissettim kendimi.bulursam bakacağım inşallah. Sağol canım.
Valla ben onu görsem Kelek karpuz sanardım. Bunu da alan var mı ki derdimDediğim gibi az şekerli tam diyetlik
Rica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?