Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He bende paylasiyim bari bu menü yu cok güzel degil
Sabah bi haslanmis yumurta, iki catal peyniri,iki incir yedi zeytin 750ml su
Ogle sonu misafirim vardi bi kase hengel manti iki cig kofte iki yaprak marul yarim bagdat hurma sekersiz cay
Spor 4saat yürüdüm gezdik simdi yarim saat kondisyon bisiklet surum
Sonra yesil cay iki kasik ygurda yulaf chia tohumu pul biber kattim onu yicem..
Yarini ins kazasiz belasiz atlatirim

Ya inanın elimde olmayan nedenlerden dolayı böyle oldum bu hafta. Ya aslında takım içi muhabbetimiz gayet iyi. Ben takımımı seviyorum. Çokta insanları kasmamak lazım.
Elbette ama birazda kendimize gelmemiz lazım yoksa bende gelemem o kadar sıkıya ama işte lazım

Ben diyet yapmadigimda bukadar yemiyom kiz neeettin sen yarasin kuşuma haftaya takımı iptal ederiz artık
Hakket Ha

Bende varım spora canim veni unutmayın:))
Unuturmuyuz canısı etiketleyiver beni

Aynenn agzin bal yesin aklimdan geceni sen dedin bu gruba tam bi usta @ParteMoralll lazimm artik herkes kendine gelmeli bende dahil (
Evet @ParteMoralll litfen

srlam kizlar
bu hafta cuvallamis takim Ben ustun basarilarimlaaa 700 gr vermis olarak kendimi pek bir havali hissediyorum Takimi 700 gramimla kurtaramadim yahuu
Bak hele bak havalara bak

Tatlı dimek hmm

Luluuu94 senin menunden kopi cektim
Farkettim

dolu dolu guzel bir menu
Tişikirler

Aynı ben işte bende öyleyim maalesef regli olayım tam başlıcam inşallah

Biriyle tartıştık kuzu ya ama demek ki seviyeli tartışmisim
iyi sıyırmışsın valla

Olurum muhtemelen belirti sıfır... girersin bu azimle bak sporu düzen e oturttun diyette oturur

odul verdim kendime. 69 u gordum takimda 1. yim daha ne olsunn havam 50000

Aynı ben işte bende öyleyim maalesef regli olayım tam başlıcam inşallah

iyi sıyırmışsın valla

Olurum muhtemelen belirti sıfır... girersin bu azimle bak sporu düzen e oturttun diyette oturur
Ins canim dun gece 3:00 dedim yeter artik kendine herşeyin tadını biliyorsun artık yemicem abur cuburu sabah azimle başladım öğle sinu misafirim geldi kendime birsey hazirliyamadim cuma gunleri sabah kuran derse gidiyorum ogle geliyorum eve oyle durum oldu.bakalum sen hep hatirlat yok Abur cubur die :))
Buraya menu paylasacagim artık

Bugün kan tahlili vermiştim doktora iştahım yok diye . Demek ki kan verince iyileştim

odul verdim kendime. 69 u gordum takimda 1. yim daha ne olsunn havam 50000
geri almayasın inşallah amin

Takıma dönmen için kaç kg vermen lazım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…