- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.601
yemediklerinin acisini cikarmissinMenum
Sabah
1 omlet
1 bardak sıkma portakal suyu
1 dilim peynir
1 c.k tereyağı ve bal
Öğlen
2 yemek.kasigi bamya
1 kase yoğurt
Akşam
İskender +kola
Yarım waffle
ben haftaya 70 e cikmayacagim ins dusunceye kadar felegim sastiiTakımı ben batırdım.Seni kutlarım geçen hafta ben 69.50 idim. Bu hafta sen öylesin
ben haftaya 70 e cikmayacagim ins dusunceye kadar felegim sastii
Adana da goturdun tabi kebaplarii sisti gobusun
Harikasin beybimm tebrik ederim darisi benim basimasrlam kizlar
bu hafta cuvallamis takimBen ustun basarilarimlaaa 700 gr vermis olarak kendimi pek bir havali hissediyorum Takimi 700 gramimla kurtaramadim yahuu
valla götürdüm ne yalan söyleyim. Ama haftaya telafi edeceğim. Karabuğday stoğu yaptım. İnşallah karabuğday diyeti yapıcam
semde harikasn cnm mesajlarini okuyorum son surat bisiklet suruyorsun süpersin. donsene takima artikHarikasin beybimm tebrik ederim darisi benim basima
Elbette ama birazda kendimize gelmemiz lazım yoksa bende gelemem o kadar sıkıya ama işte lazımYa inanın elimde olmayan nedenlerden dolayı böyle oldum bu hafta. Ya aslında takım içi muhabbetimiz gayet iyi. Ben takımımı seviyorum. Çokta insanları kasmamak lazım.
Hakket HaBen diyet yapmadigimda bukadar yemiyom kiz neeettin senyarasin kuşuma haftaya takımı iptal ederiz artık
Unuturmuyuz canısı etiketleyiver beniBende varım spora canim veni unutmayın:))
Evet @ParteMoralll litfenAynenn agzin bal yesin aklimdan geceni sen dedin bu gruba tam bi usta @ParteMoralll lazimm artik herkes kendine gelmeli bende dahil(
Bak hele bak havalara baksrlam kizlar
bu hafta cuvallamis takimBen ustun basarilarimlaaa 700 gr vermis olarak kendimi pek bir havali hissediyorum Takimi 700 gramimla kurtaramadim yahuu
Tatlı dimek hmmEmziren anne menüsü
Kahvaltı
2 haslanmis yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1çay kaşığı tereyağı ve recel
Ara
1 mandalina
1 avuc kuruyemis
1 hurma
2 ceviz
Akşam
1 bardak sicak sutt + 4 ad. petibor bisküvi
1 kase kiymali sehriye corbasi
1.5 porsiyon firinda balik
1 buyuk dilim tb ekmegi
1 porsiyin salata
yarim dilimden biraz fazla kibris tatlisi
bu ara cok tatli yiyesim var adette olamiyorum fenalardayim
Farkettim
Tişikirlerdolu dolu guzel bir menu
Hoş geldin canim spor yapıyorum sen napiyosunBen geldim napyonuz
Bugün kan tahlili vermiştim doktora iştahım yok diye . Demek ki kan verince iyileştimyemediklerinin acisini cikarmissin
ay canim nasil iskender cekti anlatamam
Aynı ben işte bende öyleyim maalesef regli olayım tam başlıcam inşallahAynen canım gitsin bidahada gelmesinbizden uzak olsun
Canım bendr farkettim bak listede degilim mesela misafir geliyor bi kek yiyim falan diyorum bende yakında listeye giricem. Ocak 2. Haftasında doktora gitmeliyim. Yine doz ayarlanacak. Zayiflicaktim güya valla birsey gitmedi.
Aynen kuşum munterim bana laf sokmaktan hesaplayamadı
Biriyle tartıştık kuzu ya ama demek ki seviyeli tartışmisim
Olurum muhtemelen belirti sıfır... girersin bu azimle bak sporu düzen e oturttun diyette otururAynen kuzu misafirlerim vardi gelemedim bide 4saat gezdim pazartesi allah izin verirse sifir kacamakla baslicam diyete yoksa devamda arada kendime vakit ayiramadigimda yemek zoruda kaldim zaman oldu .ins regl olmazSin canim ins bebisin olur rabbim buyuk olmazsa senle tam gaz devam mucadeleye ♡♥♡ artik eski beni ozledimm takima girmeyi cok istiyorum. .
Uzandım ben de uyumadan bakayım dedim... nasıl gidiyor sporHoş geldin canim spor yapıyorum sen napiyosun
hos gelsin cnm ben kendimi ovuyorum sen napiosunnBen geldim napyonuz
Maşallah iyi o zaman. Yemeğede gitmişiniz Allah muhabbetinizi arttırsın.Bugün kan tahlili vermiştim doktora iştahım yok diye . Demek ki kan verince iyileştim
odul verdim kendime. 69 u gordum takimda 1. yim daha ne olsunn havam 50000Elbette ama birazda kendimize gelmemiz lazım yoksa bende gelemem o kadar sıkıya ama işte lazım
Hakket Ha
Unuturmuyuz canısı etiketleyiver beni
Evet @ParteMoralll litfen
Bak hele bak havalara bak
Tatlı dimek hmm
Farkettim
Tişikirler
Bugün kan tahlili vermiştim doktora iştahım yok diye . Demek ki kan verince iyileştim
Ins canim dun gece 3:00 dedim yeter artik kendine herşeyin tadını biliyorsun artık yemicem abur cuburu sabah azimle başladım öğle sinu misafirim geldi kendime birsey hazirliyamadim cuma gunleri sabah kuran derse gidiyorum ogle geliyorum eve oyle durum oldu.bakalum sen hep hatirlat yok Abur cubur die :))Aynı ben işte bende öyleyim maalesef regli olayım tam başlıcam inşallah
iyi sıyırmışsın valla
Olurum muhtemelen belirti sıfır... girersin bu azimle bak sporu düzen e oturttun diyette oturur
SelcanimmAynenn agzin bal yesin aklimdan geceni sen dedin bu gruba tam bi usta @ParteMoralll lazimm artik herkes kendine gelmeli bende dahil(
Bugün kan tahlili vermiştim doktora iştahım yok diye . Demek ki kan verince iyileştim
odul verdim kendime. 69 u gordum takimda 1. yim daha ne olsunn havam 50000
Takıma dönmen için kaç kg vermen lazım kiIns canim dun gece 3:00 dedim yeter artik kendine herşeyin tadını biliyorsun artık yemicem abur cuburu sabah azimle başladım öğle sinu misafirim geldi kendime birsey hazirliyamadim cuma gunleri sabah kuran derse gidiyorum ogle geliyorum eve oyle durum oldu.bakalum sen hep hatirlat yok Abur cubur die :))
Buraya menu paylasacagim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?