- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.581
Şimdi internetten bende baktım da sap sarı olanlara bende şaşırdımValla ben onu görsem Kelek karpuz sanardım. Bunu da alan var mı ki derdim
Bundan bir yıl kadar önce 6. Takımda takıldım biraz. Resmen psikolojimi bozdular. Acayip sıkı bir takımdı o zamanlar. En sonunda isyan edip elveda demiştim.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-17363#post-54093156
Kızlar linkteki sayfada kurallar vartakımların arasında en gevşeği biziz herhalde farkındamısınız
Bundan bir yıl kadar önce 6. Takımda takıldım biraz. Resmen psikolojimi bozdular. Acayip sıkı bir takımdı o zamanlar. En sonunda isyan edip elveda demiştim.
Bizede böyle bişey lazım ama bu hafta çok kötüydük üyelerimizde çok az gelen kaçıyorBizde sıkalım o zaman ne dersiniz
Menum
Sabah
1 omlet
1 bardak sıkma portakal suyu
1 dilim peynir
1 c.k tereyağı ve bal
Öğlen
2 yemek.kasigi bamya
1 kase yoğurt
Akşam
İskender +kola
Yarım waffle
Ya inanın elimde olmayan nedenlerden dolayı böyle oldum bu hafta. Ya aslında takım içi muhabbetimiz gayet iyi. Ben takımımı seviyorum. Çokta insanları kasmamak lazım.Bizede böyle bişey lazım ama bu hafta çok kötüydük üyelerimizde çok az gelen kaçıyor
Canim ayda iki kg vermen en sağlıklı siymis drlar diyor hem kalic olsun sen devam et detoks ayda bi denenir protein diyeti de kesin yagdan verdiriyor gelecek ay protein detoksu yapabilirsin hatta reglin son gunu ve sonras iki gun yapsan mustesem gidiyor ..evet iyu hatirlattin d vitamini eksikligi de kg vermeyi zorlastiriyor bekleme yaptir onu troidlere kan ve seker degerlere baktir sen yine devam edersin diyeteinş bende öyle olacağına inanıyorum yoksa iki günde kilo mu alınır zaten diyeti bırakmıyorum bıraksam üstüne eklenecek ama sıkıldım açıkçası 1 ayda cok iyi sabretsem en az 3 kilo giderdi bakalım haftaya cuma da gitmezse kilo bişeyler düşüncem ya spor salonu filan bi de dvit eksikliği mi var acaba diyorum bide dv,t alayım olmazsa
Ben diyet yapmadigimda bukadar yemiyom kiz neeettin senMenum
Sabah
1 omlet
1 dilim peynir
1 c.k tereyağı ve bal
Öğlen
2 yemek.kasigi bamya
1 kase yoğurt
Akşam
İskender +kola
Yarım waffle
Cola zerodur InshAllahMenum
Sabah
1 omlet
1 dilim peynir
1 c.k tereyağı ve bal
Öğlen
2 yemek.kasigi bamya
1 kase yoğurt
Akşam
İskender +kola
Yarım waffle
Aynen kuzu misafirlerim vardi gelemedim bide 4saat gezdim pazartesi allah izin verirse sifir kacamakla baslicam diyete yoksa devamda arada kendime vakit ayiramadigimda yemek zoruda kaldim zaman oldu .ins regl olmazSin canim ins bebisin olur rabbim buyuk olmazsa senle tam gaz devam mucadeleye ♡♥♡ artik eski beni ozledimm takima girmeyi cok istiyorum. .nasılsın kuzum .. nasıl gidiyor diyet bende regli olunca sıkı diyete başlıyorum seni de yakın takibe almaya karar verdim birlikte zayıflıcaz
Saldım çayıra oldu bugün yaCola zerodur InshAllah
Ooo keptin hanimmm biyrinnnBizi dinleyen yokkiherkes kafasına göre ahahahah kizlar ben başladığımda bi arkadaşımız vardi kaptan yardımcısı. Anamızı ağlatiyordu valla korkudan yiyemiyorduk saka maka isterseniz çağıralım. Güzellikle olmazsa parteyle olur @ParteMoralll
Bende varım spora canim veni unutmayın:))Süper canım tebrikler
Evet kızlarkaptinn olmasa bile beni etiketleyin pazartesi den itibaren yaptığınız sporları
munter
@Blacksee55
UMEYYE
@orkide1453
tugbaFB
@SchonerDuft
7aylık canım
Ama çok takılıyor kafama bildiğin gibi değil
Ama kardiyo ve bölgesel çalışıcam bu hafta bakalım inşallah
Aynenn agzin bal yesin aklimdan geceni sen dedin bu gruba tam bi usta @ParteMoralll lazimm artik herkes kendine gelmeli bende dahilBizi dinleyen yokkiherkes kafasına göre ahahahah kizlar ben başladığımda bi arkadaşımız vardi kaptan yardımcısı. Anamızı ağlatiyordu valla korkudan yiyemiyorduk saka maka isterseniz çağıralım. Güzellikle olmazsa parteyle olur @ParteMoralll
Takımı ben batırdım.srlam kizlar
bu hafta cuvallamis takimBen ustun basarilarimlaaa 700 gr vermis olarak kendimi pek bir havali hissediyorum Takimi 700 gramimla kurtaramadim yahuu
dolu dolu guzel bir menuEmziren anne menüsü
Kahvaltı
1,5 yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
Çeyrek pişi
Labne peyniri 2tk
8zeytin
1çay kaşığı tereyağı ve bal
Susam ezmesi (1tk)
Ballı fıstık ezmesi (1tk)
Öğle
Yarım tabak Patatesli patlıcan yemeği
Bir dilim t.b ekmek
Yoğurt
Haşlanmış kırmızı pancar
Şekersiz ayva tatlısı
Ara
Yarım elma
1/3muz
Akşam
Yarım tabak Patatesli patlıcan yemeği
Yarım tabak kuru fasulye
Salata
Ayran
Haşlanmış kırmızı pancar
Karpuz
Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?