- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.721
Kıbrıs tatlısı olmamış kuzum onun dışında dolu dolu menü afiyet olsunSabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim tahin helva
ara
2 kuru hurma
4 ceviz
1 avuc karisik kuruyemis
aksam
1.5 kase kiymali sehriye corbasi
1 dolu tabak firinda balik
dizi izlerken
yarim dilim kibris tarlisi
cok tatli yiyesim var cnm inan zor tutuyorum kendimiKıbrıs tatlısı olmamış kuzum onun dışında dolu dolu menü afiyet olsun
Canım şekersiz ayva tatlısı veya şekersiz kabak tatlısı üzerine ister bal ister tahin pekmez ister pekmez inan aramazsın tatlıcok tatli yiyesim var cnm inan zor tutuyorum kendimi
Canim pazartesi bi bakalim senin drumuna hemYok nerde izinliydim
Hoşgeldin neler yaptınBigünümü bile kendime ayiramadim dahaaa
Hosbuldum canimm persembe aksam temizlik yaptim cuma cenaze vardi dün gün vardiHoşgeldin neler yaptın
Tamam canım 64 le izin almıştum şimdi 63 üm hedef 55Canim pazartesi bi bakalim senin drumuna hemSekerPancarii da gelmis olur o zamana
PofffHosbuldum canimm persembe aksam temizlik yaptim cuma cenaze vardi dün gün vardi
Bugünde annemlerle kv leri yemege cagircaz galiba
Kilomuz ve hedefimiz ayni hadi takimda olursan yarisalimTamam canım 64 le izin almıştum şimdi 63 üm hedef 55
Oo izine ayrildigin kilonu hatirliyosan tm cuma alabiliriz semi listeye bu hafta aday gibi bi takip edelimdeTamam canım 64 le izin almıştum şimdi 63 üm hedef 55
Sagol kuzuumPofffkolay gelsin
Aa cok guzel bebegim valla bende diyorum diyete baslayalm diye ama kabuk etmiyo daha dur dioBugün esimle karar verdik yagmur camur gece gündüz demiycez yuruyus yapıcaz
Tembel tembel yuvarlanıyoruz işteOo izine ayrildigin kilonu hatirliyosan tm cuma alabiliriz semi listeye bu hafta aday gibi bi takip edelimde
Sagol kuzuumsiz naptiniz ben yokkenn
Aa cok guzel bebegim valla bende diyorum diyete baslayalm diye ama kabuk etmiyo daha dur dio
Tamam olur canım yarışırız böyle motivede oluruzKilomuz ve hedefimiz ayni hadi takimda olursan yarisalim
ayva tatlisini sevmiyorum cnm hele sekersiz hic yiyememCanım şekersiz ayva tatlısı veya şekersiz kabak tatlısı üzerine ister bal ister tahin pekmez ister pekmez inan aramazsın tatlı
ayva tatlisini sevmiyorum cnm hele sekersiz hic yiyemem
kabak tatlisini cok severim tahin pekmezli yiyeyim dogru söylüyorsun ay agzimin suyu aktii
Hosbuldum canimm persembe aksam temizlik yaptim cuma cenaze vardi dün gün vardi
Bugünde annemlerle kv leri yemege cagircaz galiba
nasilsin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?