Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kıbrıs tatlısı olmamış kuzum onun dışında dolu dolu menü afiyet olsun

Gunaydin ben de dun arkadasimdaydim diyet gitti tabi bugun protein diyetine basliyorum bakalim bi de onu deneyeyim

Tamam canım 64 le izin almıştum şimdi 63 üm hedef 55
Oo izine ayrildigin kilonu hatirliyosan tm cuma alabiliriz semi listeye bu hafta aday gibi bi takip edelimde
Pofff kolay gelsin
Sagol kuzuum siz naptiniz ben yokkenn

Bugün esimle karar verdik yagmur camur gece gündüz demiycez yuruyus yapıcaz
Aa cok guzel bebegim valla bende diyorum diyete baslayalm diye ama kabuk etmiyo daha dur dio

Oo izine ayrildigin kilonu hatirliyosan tm cuma alabiliriz semi listeye bu hafta aday gibi bi takip edelimde

Sagol kuzuum siz naptiniz ben yokkenn

Aa cok guzel bebegim valla bende diyorum diyete baslayalm diye ama kabuk etmiyo daha dur dio
Tembel tembel yuvarlanıyoruz işte

Canım şekersiz ayva tatlısı veya şekersiz kabak tatlısı üzerine ister bal ister tahin pekmez ister pekmez inan aramazsın tatlı
ayva tatlisini sevmiyorum cnm hele sekersiz hic yiyemem
kabak tatlisini cok severim tahin pekmezli yiyeyim dogru söylüyorsun ay agzimin suyu aktii

Hosbuldum canimm persembe aksam temizlik yaptim cuma cenaze vardi dün gün vardi
Bugünde annemlerle kv leri yemege cagircaz galiba
kaptinn sen mi geldin kv dedigine gore sensin @Blacksee55 nin henuz lv si yok kv adayi var

yilbasina neden analariniz babalarinizla giriyorsunuz kuzum tum yil birlikte olacaksinoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…