- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.741
İyiyim canım oğlum kaç gündür kabızdı demin ağlaya ağlaya yaptı kakasını bi görsen nasıl içim acıdınasilsin kuzumm
ayy kiyamam ben ona . insanin evladi olunca onun bir yeri acidiginda sanki omrunden omur gidiyor. duzelir ins yavrum.İyiyim canım oğlum kaç gündür kabızdı demin ağlaya ağlaya yaptı kakasını bi görsen nasıl içim acıdı
Şimdi emdi oynuyor çok şükür
Sen nasılsın
Kız @UMEYYE bırak bdv yi gel buraya
Yeni kahvalti yapmis olmasam hadi spor yapalm derdimTembel tembel yuvarlanıyoruz işte
He beneeemmkaptinn sen mi geldin kv dedigine gore sensin @Blacksee55 nin henuz lv si yok kv adayi var
yilbasina neden analariniz babalarinizla giriyorsunuz kuzum tum yil birlikte olacaksinoz
Oy kiyamaamm cocuklarin kabizligi cok kotü oluyo ya zeytinyagi icir bi kasik kuzum karninada masaj yap rahatlar birazİyiyim canım oğlum kaç gündür kabızdı demin ağlaya ağlaya yaptı kakasını bi görsen nasıl içim acıdı
Şimdi emdi oynuyor çok şükür
Sen nasılsın
Kız @UMEYYE bırak bdv yi gel buraya
ozlemisim giii gel opemYeni kahvalti yapmis olmasam hadi spor yapalm derdim
He beneeemm
Beraber yemek yiyelim dedik kuzu 12 ye kadar oturmazlae diye düsünüyorm oturursalar da yapck bisey yok
bana odul yokmu hedefime uladtim hedefimi gectim bileEvet kizlarrrr bu tarilde salin kendinizi salabildiginiz kadar sali günü geliyorum spor listesi be ful disiplinle
Bende özledim bendeeeeozlemisim giii gel opem
butun yil yemek yediniz
Bugün ve yarin icinde kendine guzel bi tatli ismarlayabilirsin o zamnnnnbana odul yokmu hedefime uladtim hedefimi gectim bile
ins pek umudum yok siz 2018 de de durekli yemek yiyecek gibi duryrsnzBende özledim bendeeee
Yedik 2018 yiyerek gecmez inssllah
Bugün ve yarin icinde kendine guzel bi tatli ismarlayabilirsin o zamnnnn
Ama cuma artiyla gelirsen
Valla kuzu tek hedefine ulasan sensin galiba
Ahahha abartmadin hakettinins pek umudum yok siz 2018 de de durekli yemek yiyecek gibi duryrsnz
immm tatlii su siralar en com ihtiyac duydugum sey yasasinnnarti mi o da ne duymamis olimm arap ati gibiyim sonradan cosuyrm
Grubunn gururuyumm tekim ben en iyiniz benimmmmabarttim mi ne
Insallah canimTamam olur canım yarışırız böyle motivede oluruz
Çok sağol canım aynen öyleayy kiyamam ben ona . insanin evladi olunca onun bir yeri acidiginda sanki omrunden omur gidiyor. duzelir ins yavrum.
iyi bende cnm. Kizim emmek istemiyor meme reddimidir nedir anlamadim ondan biraz skintiliyim .
UMEYYE bdv de eksinli konulara mi bakiyorsun burasi acmadimi seni
Yeni miYeni kahvalti yapmis olmasam hadi spor yapalm derdim
He beneeemm
Beraber yemek yiyelim dedik kuzu 12 ye kadar oturmazlae diye düsünüyorm oturursalar da yapck bisey yok
Tamam canım çok sağol 15 dk ağladı yavrum en sonunda kanadıOy kiyamaamm cocuklarin kabizligi cok kotü oluyo ya zeytinyagi icir bi kasik kuzum karninada masaj yap rahatlar biraz
Yürü beEvet kizlarrrr bu tarilde salin kendinizi salabildiginiz kadar sali günü geliyorum spor listesi be ful disiplinle
hakettim dimiiAhahha abartmadin hakettin
En iyi sensin minnak bebekle en azimli sensin
Ye hadi ne tatlisi yicen
ayy bizde ayniyiz. hoplama ziplama yatarak oturaeak nasil az agznda tutarsa o pozsyna giriyorumÇok sağol canım aynen öyle
Canım sakın bırakma o aylarda oluyor bizde yaşadık ayakta hoplayarak emzirmiştim
Yeni miben öğle yiycem ya
Tamam canım çok sağol 15 dk ağladı yavrum en sonunda kanadı
Yürü be
@ParteMoralll ide ikna et çökün başımıza zebani gibi
Zebani coksunde seni goren cok kilolu zanneder. Kac olucan allasen 40miÇok sağol canım aynen öyle
Canım sakın bırakma o aylarda oluyor bizde yaşadık ayakta hoplayarak emzirmiştim
Yürü be
He gec yattik gec kalktkÇok sağol canım aynen öyle
Yürü be
Egoist misin kiz
Hih kim gelmisZebani coksunde seni goren cok kilolu zanneder. Kac olucan allasen 40mi
.................................biiiippppppp............................Hih kim gelmis
Hic arayip sormayan kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?