- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.761
Burdan da tokatliyimSelaaaam napiooonuuuuz kizlar ♡
Sorma yaayy bizde ayniyiz. hoplama ziplama yatarak oturaeak nasil az agznda tutarsa o pozsyna giriyorumdaa ne olacak bu goguslerin hali Allah bilir
Yok 45 yeterZebani coksunde seni goren cok kilolu zanneder. Kac olucan allasen 40mi
Oooo hoşgeldinSelaaaam napiooonuuuuz kizlar ♡
Kiz git delimisinSorma ya
Yok 45 yeter
NedenKiz git delimisin
Burdan da tokatliyimah ben burda olaaydmm sen ban yeseydin kizlar bu nasil kaptan yardimcisiiiiii hakettiin
Hoşbuldum sekerimOooo hoşgeldin
Kalpbende seni seviyomm
Seni cig cig yerimm
Yok çok kasmıyorum zaten menülerimdende belli iki ayda beş kilo gitti anca bir hafta eksi bir hafta sabit şekilde ama 45 ide görmek istiyorum neticede :)Seni cig cig yerimmidealsn cok kasma
Bizde diyoruz ama anlamıyorkiSeni cig cig yerimmidealsn cok kasma
Bizde diyoruz ama anlamıyorki
Kelin ilacı olsaydi ahahahhaaetkili incelme hareketleri bulun o zaman bana
.................................biiiippppppp............................
Asil sana
Ooo kimleegg gelmisleegggSelaaaam napiooonuuuuz kizlar ♡
Caniiim sana da bebeginle musmutlu yillarrr saglicakla kucagina alirsin insallahhSağlıkla ve Huzurla ....
Mutlu Seneler
Ben burdaydım zaten sen yoktunnOoo kimleegg gelmisleeggg
Olsun sen uzaklqrdn geldinBen burdaydım zaten sen yoktunn
Aa sahane fikir kuzumm. Bi corba pilav yaninada bi cesit yemek yeterli cok ceside gerek yokYa kızlar bana bir akıl verin ben akşama güzel bı masa falan kurmak istiyorum ama benim minik bir kizimda var pek durmuyor, şöyle kolay ama şık bir sofra istiyorum . Bı de biraz süslenmek istiyorum ama sizce elbise giysem abartı olur mu evin içinde topuklu ayakkabı falan resimlerini ekleyeyim size birazdan bı bakın
Hayır hiç abartı olmaz gayette hoş olur biraz göze de hitap etmek güzel olurYa kızlar bana bir akıl verin ben akşama güzel bı masa falan kurmak istiyorum ama benim minik bir kizimda var pek durmuyor, şöyle kolay ama şık bir sofra istiyorum . Bı de biraz süslenmek istiyorum ama sizce elbise giysem abartı olur mu evin içinde topuklu ayakkabı falan resimlerini ekleyeyim size birazdan bı bakın
DiiggmiiiHayır hiç abartı olmaz gayette hoş olur biraz göze de hitap etmek güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?