- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #250.881
Listeye giremiyorsan da bence menülerini paylaşmaya başla motive olursun burda .. hoş geldin bu aradaGünaydın kızlar bu hafta listeye giricemmi menü paylaşmaya başlayımmı henüz bilgilenmedim diyetede başlayamadım benim bir an önce motive olmam gerekiyor
Merhaba hoşgeldin.Günaydın kızlar bu hafta listeye giricemmi menü paylaşmaya başlayımmı henüz bilgilenmedim diyetede başlayamadım benim bir an önce motive olmam gerekiyor
Bu arada grubun ilk sayfasında kurallar var ilk sayfayı okuyup kabul ediyorsan kabul ediyorum diyip başlayabilirsin. Grup kaptanımız ve yardımcı arkadaşlar gruba istenilen kiloyu verdiğin takdirde gruba kabul ediyorlar.Tamam canım çok tşkler yarın başlayım
Canım arkadaş takımdaymış zaten izine ayrılmışBu arada grubun ilk sayfasında kurallar var ilk sayfayı okuyup kabul ediyorsan kabul ediyorum diyip başlayabilirsin. Grup kaptanımız ve yardımcı arkadaşlar gruba istenilen kiloyu verdiğin takdirde gruba kabul ediyorlar.
Aaa öylemiymiş ama sanki ilk defa giriyomuş gibi geldiCanım arkadaş takımdaymış zaten izine ayrılmış
Aaa öylemiymiş ama sanki ilk defa giriyomuş gibi geldi
Bende sevaptır yardımcı olam diyodum.
Maşallah maşallahBir saat on dakika yuruyusumu yaptim insallah drvami gelir
Valla benden de iyi yazıyorsundur arada unutuyorum nicki
Kesinlikle bur regli olayım bakalım öyle başlarız geçen ay betaber olmuştuk muhtemelen bu ayda öyle olur
Kuzum kizlar anlatmis zaten sen listedeymis gibi basla cuma aliriz listeyy seniGünaydın kızlar bu hafta listeye giricemmi menü paylaşmaya başlayımmı henüz bilgilenmedim diyetede başlayamadım benim bir an önce motive olmam gerekiyor
Bende simdik geldiydimBen geldim gizlaa napiyonuz
Hee benim de gocam disari çıktı hemen geldimBende simdik geldiydim
Kocam disari ben buraya
Ben kilo aldimHee benim de gocam disari çıktı hemen geldimee gaç kilosun
Aman dikkkat ordan donmezsen sonun ben gibi olurBen kilo aldim59 oldum yarin diyete basliyom sporla beraber
Seennnn?
Oo keptin gelmiş bende halen belirti arıyorum yarın olmam gerek en geç perşembe acayip karnım ağrıyor amaBenim daha 1 hafta var
Kuzum kizlar anlatmis zaten sen listedeymis gibi basla cuma aliriz listeyy seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?