- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.021
hahaha kim kiz? nebilim yeni isim gördüm yazim dedimkız o yabancı değil
Evet canım haftalıkcanım bu sporların takibi nasıl oalcak haftalık tablo filan olacakmı
Ayy ilahi alemsin HaMatmazelanjel diskalifiye olmuş adam eksik takımda.Luluuu94 seni bizim takıma transfer edelim bonserviste anlaşırız
psikolojik olarak gerildim şu anADAYCIKLAR
@orkide1453 (63.5///%) sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.00/73.8/-0.2/%-0.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
poncikbirgelincik (63.3///%) listeye giriş kilosu 58.4
@keptinn (59.5///%) listeye giriş kilosu 53.2
SchonerDuft (///%) listeye giriş kilosu 68.7
Sağlık olsun kalanlara sağlık
bil bakalm pazar günü naptık
bizim burda da öyle ama gelen giden bazen çok bazen gelen hiç olmuyor stajer var saat 2 de geliyor diğer işler ona bakıyor
yok kız ben varim temizliğide ben yapıyorum ama olsun canım sıkılmıyo
kız ben 58,6 yla ayrılmıs tım ama neyse 200 gramın lafını yapamıcam
buki naber canımbide bucugumu varrrrrrrr
bukiimm benim kendimi tanıtmayı unuttum sanahosgeldin canim, bayadir cok fazla ugriyamadim ama bende bu takimda zayiflayanlardanim gecen sene buzamanlarda 79 kiloydum buraya bahar Zamani baslamistim ozamanlar 74-75 civariydim ... Burda kizlarla birlikde 66 kiloya Kadar düstüm izine ayrildim... hedefim 68 di sonra bi gaza gelip 65 indirdim ama o 65i hala göremedim:) boyum 179 buarada... sende biraz kendinden bahsedermisin?
63,3 sen kaç kilosun kuzumkac kilosun kizzz
bilmemmm kiii o kendi desin sanahahaha kim kiz? nebilim yeni isim gördüm yazim dedim
hebide bucugumu varrrrrrrr
yaa 66 tamam mı yani artık almıyo musunhe tamam basla canim hemen bende buara cok iyi gittim artik 66 cok güzel sabitledim cok seviniyom vallah
bahanelere de başladık öğle yemekleri tırt seninzor geliyo eve gidince bide tavan alçak ip atlayamam çarpar
ahhahahahahahaha kim kiz? nebilim yeni isim gördüm yazim dedim
çünkü regl olaym öyle başlarım demiştin
oh iyiymiş stajyeeer çalıssınpsikolojik olarak gerildim şu an
klasik kv dimi
bizim burda da öyle ama gelen giden bazen çok bazen gelen hiç olmuyor stajer var saat 2 de geliyor diğer işler ona bakıyor
buki naber canım
ahahahahha komik kız senihe
yaa 66 tamam mı yani artık almıyo musun
bahanelere de başladık öğle yemekleri tırt senin
sen kilo veremezsn 70le yaparsn o düğünü
ahhahahahabi keresinde bana da öyle olmştu yeni sanmıştm
o diyete ama ben her gün yürüyüşümü yapıyorum neyse bundan sonrakine unutmayın nasılsa regli olcamhe
yaa 66 tamam mı yani artık almıyo musun
bahanelere de başladık öğle yemekleri tırt senin
sen kilo veremezsn 70le yaparsn o düğünü
anaaaaa bende diom bu kim:) bende yeni bi arkadas geldi kendimi tanitim bari dedim hahahaah coktandir giremedimya gecmiside okuyamadim vallah
bukiimm benim kendimi tanıtmayı unuttum sanadenetim ben yerim ben seni
benim de yiceğim şey belli değil yemek hazır olmadı mı kuru şeyler yeniyor hep kötü oluyoroh iyiymiş stajyeeer çalıssın
ahahahahha komik kız seni
bugün ne yicem çok merak ediyorum
biz hep dışardanbenim de yiceğim şey belli değil yemek hazır olmadı mı kuru şeyler yeniyor hep kötü oluyor
ben de değiştiğimi unutuyorum aradaanaaaaa bende diom bu kim:) bende yeni bi arkadas geldi kendimi tanitim bari dedim hahahaah coktandir giremedimya gecmiside okuyamadim vallah
ben hemen tanıdımben de değiştiğimi unutuyorum aradaevet yoktun bayağıdır tatilin keyfini çıkarabildin mi bari
çorba yok mu ? iskender falanbiz hep dışardankuru fasulye var bi onuda evde yedim 2 gündür bugün ne yicem bilmiyorum hiç
iyim tatlim sen nasilsin? nasil gecti bakalim hafta sonu yilbasini nerde kutladinbuki naber canım
ooo almissin kiz sende baya... ben 66 canim63,3 sen kaç kilosun kuzum
evettttttt aynennn cok mutluyum varya su bi kiloyuda versem cok iyi olcak ama o inmio hahahayaa 66 tamam mı yani artık almıyo musun
ben de değiştiğimi unutuyorum aradaevet yoktun bayağıdır tatilin keyfini çıkarabildin mi bari
annemlere takıldık eşim pazar ve pazartesi günü çalıştı bişi yapamadık zaten eski anlamı da kalmadıiyim tatlim sen nasilsin? nasil gecti bakalim hafta sonu yilbasini nerde kutladin
ooo almissin kiz sende baya... ben 66 canim
evettttttt aynennn cok mutluyum varya su bi kiloyuda versem cok iyi olcak ama o inmio hahaha
ay evet yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?