- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.061
komik mmii gercekleri reddetme kendini alıştır
ekleyelm bizim takıma hemen 1 kişi eksik zaten
son nazarlık olsn o 1 kiloda
hedef 70poncikbirgelincik
haha haaaaaaaa
söyledim yemeğimiiiiiiii
Luluuu94 dans listede yok ama kelenebilir kuzu
ev yemeği istiyorum oda yok burda çorba 1 lahmacun 1 aayran söyledimsevmiyon mu ... ev yemekleri daha güzel aslında birde dışarda yiyorsunuz ya ne güzel uğraşmıyorsunuz işte
inşallah inecem hedef mart hedef nikahinsallah dügüne Kadar inersin dicemdeeeee bilemicem yani olcakmi olmicakmi
daha ne olsun süper işte ben çiğ köfte yicem bugün menü belli olduıev yemeği istiyorum oda yok burda çorba 1 lahmacun 1 aayran söyledim
inşallah inecem hedef mart hedef nikah
Evet canım ekleyelim 5dk 2,5 puan liste nerde kaldıkomik mmii gercekleri reddetme kendini alıştır
ohh afiyt olsunndaha ne olsun süper işte ben çiğ köfte yicem bugün menü belli olduı
hemen geliyo listeeeeekleyin ekleyin yürüyüş yapıyorum evde de leslie yaparım o kaç puan ?
görmedimdiev yemeği istiyorum oda yok burda çorba 1 lahmacun 1 aayran söyledim
inşallah inecem hedef mart hedef nikah
Evet canım ekleyelim 5dk 2,5 puan liste nerde kaldı
neyihemen geliyo listeeee
görmedimdi
olur canım istediğin zaman gelip sohbete katılabilirsin tabikideKilo bildirimi yapamıyorum ama arada sohbetinize katilmak isterim. Su siralar bir tez yetistirmeye calisiyorum 10 günüm kaldi. Sizinle tanistigima cok memnun oldum.
yarım kase corba 3 kaşık pilac 3 kaşık yeşil mercimekçookk acıktım sankimm ne yediniz öğlen
ekmek arası salatayarım kase corba 3 kaşık pilac 3 kaşık yeşil mercimek
bide salata vardı cok az ekmegin arasına koydm yanıma aldm acıkınca yerim artık
Halay 100 puankomik mmii gercekleri reddetme kendini alıştır
ay valla açken öyle güzel gidiyo kiekmek arası salataçok lezzetli oluyor
halay başı +10 pointtttHalay 100 puan
derrtler deryaaaaa olmuuuşşş bense bir sandaaallKiiizlar hastiyiiiimmm kolumu kaldiramiyommmm. Arabam bozuldu. Birazdan ise gidicem. Kar yagdi. Anneme agliyordum. Git baskalarina agla dedi size geldim
Seytan diyor ilk iş günü git rapor al ahahahahahderrtler deryaaaaa olmuuuşşş bense bir sandaaall
Oyy kıyamam geçmiş olsun hoşgeldinKiiizlar hastiyiiiimmm kolumu kaldiramiyommmm. Arabam bozuldu. Birazdan ise gidicem. Kar yagdi. Anneme agliyordum. Git baskalarina agla dedi size geldim
yaında doktora gidiyorm sonucunda küçük bi operasyon geçirebilirim ve rapor alabilirim hiç bu kadar mutlu olmamstmSeytan diyor ilk iş günü git rapor al ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?