- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.001
198 puanmıBORDO ŞİŞKOLAR
Pazartesi
Bir garip:198puan
Favelayn:0puan
munter:3puan
orkide1453:?
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:
UMEYYE:37.5puan
keptinn:6puan
matmazelAnjel:
Blacksee55:
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
spor yapcaz ya takımcak hepimiz listeyi coşturalımyooo bildirim yapmışsn izine ayrılmadan önceneyine güvendiysen
bende listeye girereim belki sizden sonra
spor salonuna ne zaman yazılıyosn hadi bakamtamam ya 58 neki ben 48 bilem olurum be heheeeyttttttt
bu hafta herkeslerde ödem olur gibi geliyo bana yeni başlıcamz içinspor yapcaz ya takımcak hepimiz listeyi coşturalım
yazılamam param yokspor salonuna ne zaman yazılıyosn hadi bakam
bu hafta herkeslerde ödem olur gibi geliyo bana yeni başlıcamz için
ama haftaya eminim cok güzel olcak
ahahahahMatmazelanjel diskalifiye olmuş adam eksik takımda. @Bir garip seni bizim takıma transfer edelim bonserviste anlaşırız
aaa ne tesadüf bnmdeyazılamam param yok
evdede yapamıyormm olmuyoooooooooahahahahay dur spor listesinden de sileyim unutmştum
aaa ne tesadüf bnmde
ip atlasanaaa ben ip atlamaya başlıcammmmmmevdede yapamıyormm olmuyooooooooo
hemennn kilo veriosun yosammmmm isin cooook kötüüüü
wuhuuuu
bebeğiim sene spor listesi avr mı yoksa takip edebilcek misin herkesi gerci bn yine kontrol ederim ama
kalk spor yap
diyete başladımhemennn kilo veriosun yosammmmm isin cooook kötüüüü
bide bucugumu varrrrrrrr
he tamam basla canim hemen bende buara cok iyi gittim artik 66 cok güzel sabitledim cok seviniyom vallahdiyete başladım
aslında dün başlamıştım kp im tavuk dolma yapmıs hususi on yemeye cagırdılar
hosgeldin canim, bayadir cok fazla ugriyamadim ama bende bu takimda zayiflayanlardanim gecen sene buzamanlarda 79 kiloydum buraya bahar Zamani baslamistim ozamanlar 74-75 civariydim ... Burda kizlarla birlikde 66 kiloya Kadar düstüm izine ayrildim... hedefim 68 di sonra bi gaza gelip 65 indirdim ama o 65i hala göremedim:) boyum 179 buarada... sende biraz kendinden bahsedermisin?bende pide gibi bir şey yedim annemde kaldığımda kahvaltı düzenim olmuyor
zor geliyo eve gidince bide tavan alçak ip atlayamam çarparip atlasanaaa ben ip atlamaya başlıcammmmmm
kız o yabancı değilhosgeldin canim, bayadir cok fazla ugriyamadim ama bende bu takimda zayiflayanlardanim gecen sene buzamanlarda 79 kiloydum buraya bahar Zamani baslamistim ozamanlar 74-75 civariydim ... Burda kizlarla birlikde 66 kiloya Kadar düstüm izine ayrildim... hedefim 68 di sonra bi gaza gelip 65 indirdim ama o 65i hala göremedim:) boyum 179 buarada... sende biraz kendinden bahsedermisin?
kac kilosun kizzzahahahah olsun giricem artık oraya al beni al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?