- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.041
çok iyi yapmışsın valla ben de deli gibi çalıştımaynen evet ya iyi geldi vallah esim ders calismakdan baska bisey yapmadigi icin kendi basima takildim annemlere gittim onlarla gezdik arkadaslarima vakit ayirdim ve en önemlisi kendime vakit ayirdim:) bol bol da alisveris yaptim siz neler yaptiniz bakalim
çorba tek içersem doymam bence doyar mıyımçorba yok mu ? iskender falan
iyim tatlim sen nasilsin? nasil gecti bakalim hafta sonu yilbasini nerde kutladin
ooo almissin kiz sende baya... ben 66 canim
evettttttt aynennn cok mutluyum varya su bi kiloyuda versem cok iyi olcak ama o inmio hahaha
ay evet yaaaa
oda iyi ailenle girmissin yeni yila:)annemlere takıldık eşim pazar ve pazartesi günü çalıştı bişi yapamadık zaten eski anlamı da kalmadı
evet yil sonu birikir isler bizde iyi genelde herkez tatile ciktigi icin daha sakin oluo pazartesinden sonra baslar yine yogunluklar...çok iyi yapmışsın valla ben de deli gibi çalıştımyıl sonu çok yoğun oluyor defter olayları var bizde gergin geçti .. 66 olmuşsun süper valal
çorba tek içersem doymam bence doyar mıyımiskender hergün yersem kovarlar beni
sen iyiisn maşallah kuzum
konusmasındanyoksa bende ne zamandıııır girmiyorum
oda iyi ailenle girmissin yeni yila:)
evet yil sonu birikir isler bizde iyi genelde herkez tatile ciktigi icin daha sakin oluo pazartesinden sonra baslar yine yogunluklar...
Hay masallah:) hedef kacccc?
yemek onlara mı ait kuzum . çiğ köfte en güzeli doymak garantiliçorba tek içersem doymam bence doyar mıyımiskender hergün yersem kovarlar beni
sen iyiisn maşallah kuzum
konusmasındanyoksa bende ne zamandıııır girmiyorum
evet onlara ait canım onlar nerden yrese mecbur ordan yicem ben çiğ köfte sevmiyorumyemek onlara mı ait kuzum . çiğ köfte en güzeli doymak garantili
aile candıroda iyi ailenle girmissin yeni yila:)
evet yil sonu birikir isler bizde iyi genelde herkez tatile ciktigi icin daha sakin oluo pazartesinden sonra baslar yine yogunluklar...
Hay masallah:) hedef kacccc?
sevmiyon mu ... ev yemekleri daha güzel aslında birde dışarda yiyorsunuz ya ne güzel uğraşmıyorsunuz işteevet onlara ait canım onlar nerden yrese mecbur ordan yicem ben çiğ köfte sevmiyorum
insallah dügüne Kadar inersin dicemdeeeee bilemicem yani olcakmi olmicakmihatta ne listesi takımla tanıstıgımda 61,9 dum bu kiloya kaç senedir hiç çıkmamıstım
hedef 56
aynen:)aile candır
yoğunluk bende artık haziran sonuna kadar devam eder
siz naptınız yılbaşında
yilbasi kutlamasinda cokmu yedin kiz:) kac kilo almissin?Sabah tartıldım 71.7
Neyse artık karabuğday hakkımdan gelir inşallah.
aaa öyle oldu mu insan üzülüyor valla . kalabalık olmak çok güzel ya biz çekirdek aile kimsemiz yok hep aynı kişiler allah onlara ömür versin onlardan sonra yanlız kalcaz eşimleaynen:)
ozaman simdiden bol bol kolay gelsin
bizde esimin ailesinleydik busene baya kalabalikdik annemlerde davetliydi aslinda ama dügünde vardi oraya gideriz diodular ama bitürlü karar veremediler sonra evde kalmis onlar bi üzüldüm bizle gelmedikleri icin... dügüne kesin gitmiceklerini bilseydim napar eder zorla alirdim yanima
Keptinimm ben bugün 60 dk dans ettim dansta var mii
wuhuuuu
bebeğiim sene spor listesi avr mı yoksa takip edebilcek misin herkesi gerci bn yine kontrol ederim ama
kalk spor yap
Bir yedimki sorma adanaya gittim 3 gün kv de kaldım bir haftada annemde. Giderken 69.5 dim bi geldim 71.7yilbasi kutlamasinda cokmu yedin kiz:) kac kilo almissin?
komik mmii gercekleri reddetme kendini alıştıroh iyiymiş stajyeeer çalıssın
ahahahahha komik kız seni
bugün ne yicem çok merak ediyorum
ekleyelm bizim takıma hemen 1 kişi eksik zateno diyete ama ben her gün yürüyüşümü yapıyorum neyse bundan sonrakine unutmayın nasılsa regli olcam
son nazarlık olsn o 1 kilodaevettttttt aynennn cok mutluyum varya su bi kiloyuda versem cok iyi olcak ama o inmio hahaha
ay evet yaaaa
hedef 70Hay masallah:) hedef kacccc?
@Bir garip dans listede yok ama kelenebilir kuzuKeptinimm ben bugün 60 dk dans ettim dansta var mii
demek yeteri kadar dikkat etmiyosunYa bıktım ya 70 den bir gidiyo bi geliyo.yeter yaaa git üstümden giiiit istemiyorum seni 70
ekleyin ekleyin yürüyüş yapıyorum evde de leslie yaparım o kaç puan ?komik mmii gercekleri reddetme kendini alıştır
ekleyelm bizim takıma hemen 1 kişi eksik zaten
son nazarlık olsn o 1 kiloda
hedef 70poncikbirgelincik
@Bir garip dans listede yok ama kelenebilir kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?