Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok iyi yapmışsın valla ben de deli gibi çalıştım yıl sonu çok yoğun oluyor defter olayları var bizde gergin geçti .. 66 olmuşsun süper valal

çorba yok mu ? iskender falan
çorba tek içersem doymam bence doyar mıyım iskender hergün yersem kovarlar beni
iyim tatlim sen nasilsin? nasil gecti bakalim hafta sonu yilbasini nerde kutladin

ooo almissin kiz sende baya... ben 66 canim

evettttttt aynennn cok mutluyum varya su bi kiloyuda versem cok iyi olcak ama o inmio hahaha

ay evet yaaaa

sen iyiisn maşallah kuzum
ben hemen tanıdım
poncikbirgelincik ben taniyamadim vallah hahahahaha

konusmasından yoksa bende ne zamandıııır girmiyorum

annemlere takıldık eşim pazar ve pazartesi günü çalıştı bişi yapamadık zaten eski anlamı da kalmadı
oda iyi ailenle girmissin yeni yila:)

çok iyi yapmışsın valla ben de deli gibi çalıştım yıl sonu çok yoğun oluyor defter olayları var bizde gergin geçti .. 66 olmuşsun süper valal
evet yil sonu birikir isler bizde iyi genelde herkez tatile ciktigi icin daha sakin oluo pazartesinden sonra baslar yine yogunluklar...

çorba tek içersem doymam bence doyar mıyım iskender hergün yersem kovarlar beni

sen iyiisn maşallah kuzum

konusmasından yoksa bende ne zamandıııır girmiyorum

Buki_89 ben listeye 61,9la girmiştim 63,3 üm şimdik

Hay masallah:) hedef kacccc?

evet yil sonu birikir isler bizde iyi genelde herkez tatile ciktigi icin daha sakin oluo pazartesinden sonra baslar yine yogunluklar...

hatta ne listesi takımla tanıstıgımda 61,9 dum bu kiloya kaç senedir hiç çıkmamıstım
hedef 56

aile candır
yoğunluk bende artık haziran sonuna kadar devam eder
siz naptınız yılbaşında

aile candır
yoğunluk bende artık haziran sonuna kadar devam eder
siz naptınız yılbaşında
aynen:)

ozaman simdiden bol bol kolay gelsin

bizde esimin ailesinleydik busene baya kalabalikdik annemlerde davetliydi aslinda ama dügünde vardi oraya gideriz diodular ama bitürlü karar veremediler sonra evde kalmis onlar bi üzüldüm bizle gelmedikleri icin... dügüne kesin gitmiceklerini bilseydim napar eder zorla alirdim yanima

Sabah tartıldım 71.7
Neyse artık karabuğday hakkımdan gelir inşallah.

aaa öyle oldu mu insan üzülüyor valla . kalabalık olmak çok güzel ya biz çekirdek aile kimsemiz yok hep aynı kişiler allah onlara ömür versin onlardan sonra yanlız kalcaz eşimle

oh iyiymiş stajyeeer çalıssın

ahahahahha komik kız seni
bugün ne yicem çok merak ediyorum
komik mmii gercekleri reddetme kendini alıştır

o diyete ama ben her gün yürüyüşümü yapıyorum neyse bundan sonrakine unutmayın nasılsa regli olcam
ekleyelm bizim takıma hemen 1 kişi eksik zaten

evettttttt aynennn cok mutluyum varya su bi kiloyuda versem cok iyi olcak ama o inmio hahaha

ay evet yaaaa
son nazarlık olsn o 1 kiloda

hedef 70 poncikbirgelincik

Keptinimm ben bugün 60 dk dans ettim dansta var mii
@Bir garip dans listede yok ama kelenebilir kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…