- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.081
bu puanlar ne yaaaaaBORDO ŞİŞKOLAR
Pazartesi
Bir garip:198puan
Favelayn:0puan
munter:3puan
orkide1453:28
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:
UMEYYE:37.5puan
keptinn:6puan
Blacksee55:
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
@Bir garip
üf konu karstı
daha 8 ay var canım benim düğünüme inşallah o zamana zayıflarımmponcikbirgelincik canım düğünün varsa kesinlikle zayıfla sonra pişman olma gelinlik için motive et kendini
sen gittikten sonra buralar değiştibu puanlar ne yaaaaa
daha 8 ay var canım benim düğünüme inşallah o zamana zayıflarımm
/8ay iyi bi süre ama daha cok var deyip bırakma bence biran evvel ver düğün yaklaştıkça stres artar stresle iştahın açıolırsa stresin de artar bi kısır döngü iştebu puanlar ne yaaaaa
daha 8 ay var canım benim düğünüme inşallah o zamana zayıflarımm
Sağol kuşummm hosbuldummm ♡Oyy kıyamam geçmiş olsun hoşgeldin
Napcan giii. Ne operasyonuyaında doktora gidiyorm sonucunda küçük bi operasyon geçirebilirim ve rapor alabilirim hiç bu kadar mutlu olmamstm
al kız bosver gitme
adını bulamadım sinirlendm bıraktım
burun estetiğiNapcan giii. Ne operasyonu
Kız estetikmi yaptiriyon. Bende amma ağladımburun estetiğikbb ye gitcem kuzu minicik bişi
yok bebeğim burnumda et var onu aldırcamKız estetikmi yaptiriyon. Bende amma ağladımkendim yaptırmadım sanki ahahah şimdiden geçmiş olsun kuşum ♡
beni kandırıyor
sen gittikten sonra buralar değişti
stres yapınca kilo veriyorum genelde ama nişanda öyle yaptım şimdi en azından düğüne 2 ay kalaya kadar 57 olmak istiyorum sonra 54 55 olsam ideal ama işte 55 i hiç göremedim/8ay iyi bi süre ama daha cok var deyip bırakma bence biran evvel ver düğün yaklaştıkça stres artar stresle iştahın açıolırsa stresin de artar bi kısır döngü işte
geçmiş olsun şimdiden ne kadarlık rapor alcaksınyok bebeğim burnumda et var onu aldırcam
her yanlarımızı etler bağlamışyok bebeğim burnumda et var onu aldırcam
vlla verirse 1 hafta alırım hiç affetmemgeçmiş olsun şimdiden ne kadarlık rapor alcaksın
bende et var sende yağ var dikkatini cekerimher yanlarımızı etler bağlamış
gülücem gülemiyorum sen 58 kilo değilmisinvlla verirse 1 hafta alırım hiç affetmem
bende et var sende yağ var dikkatini cekerimezerim seni şişkooo
astala vistaaa bebeğiiiim ben evliyim sen bekarsın aradaki fark buba ba baaaaaaaaaama evliisiiiiiiiiin
Dedim zaten bu burnunun neresini yaptiricak dahayok bebeğim burnumda et var onu aldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?