- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.181
evet bence dehavuçlu yoğurt yapayım efsane olur yemek yerineeee
bende pişman değilimbizde baklava hamuru yaptık sarma tatlısı ve şam tatlısı yaptıkevet ama hiccc pisman degilim
fena yimisim dimiiii
oooo harikaaaaaabende pişman değilimbizde baklava hamuru yaptık sarma tatlısı ve şam tatlısı yaptık
ne olsun yediklerimi sindirtmeye calisiyom sen nasilsinn rakiptosummAleykümselam kanka nabersin.
onu nasil yapiyorsun cnmhavuçlu yoğurt yapayım efsane olur yemek yerineeee
Slm keptinnn ben nolcamm kg firladi listeye alicanmi de hadi beni de al kuzu benide zayiflatADAYCIKLAR
orkide1453 (63.5///%) sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.00/73.8/-0.2/%-0.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
@poncikbirgelincik (63.3///%) listeye giriş kilosu 58.4
@keptinn (59.5///%) listeye giriş kilosu 53.2
SchonerDuft (///%) listeye giriş kilosu 68.7
Napim içimde karabuğday filizlenecek yakındane olsun yediklerimi sindirtmeye calisiyom sen nasilsinn rakiptosumm
onu nasil yapiyorsun cnm
13 gün mü nedenNapim içimde karabuğday filizlenecek yakındaof geriye kaldı 13 gün
İyiyim çok şükür yürüyüş yaptım bugün. Yarın spor salonuna yazılayım diyorum paraya kıyamıyorumKızlar nasılsınız
Karabuğday diyeti yapıyorum 15 günlük13 gün mü neden
Aylık ne kadarİyiyim çok şükür yürüyüş yaptım bugün. Yarın spor salonuna yazılayım diyorum paraya kıyamıyorumYa başkalarına aileme para harcarken içim yanmıyo kendime harcarken cimriliğim tutuyor.
Çok değil mi yaKarabuğday diyeti yapıyorum 15 günlük
İyiyim canım oğlum çok zorluyor bu sıralar şimdi hopluyoruz bakalım ne zaman uyuyacakLuluuu94 sen nasılsın kuzum
Benim kız 20 aylık oldu daha emmeden uyumaz. Ama evde ben yokken uyuyormuş cadı. Nasıl bırakacak emmeyi bilmiyorum.Aylık ne kadar
Çok değil se yazıl bence imkanın varsa
Ben çok isterdim mesela
Çok değil mi ya
Sadece Karabuğday mı yiyorsun
İyiyim canım oğlum çok zorluyor bu sıralar şimdi hopluyoruz bakalım ne zaman uyuyacak
Bazen çok uysal oluyor bazen de böyle
Uyku eğitimi istiyorum ama çok ağlıyor dayanamıyorum
Hadi gözün aydınÇok şükür uyudu ama bana da bi 50-60 kalori harcattırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?