- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.221
Havuç sarımsak yoğurt üçlüsü ile havucu rendeliyorum yoğurt süzme de olabilir ya da ev yoğurdu ile yap içine mayonez koy ama ben mayonez sevmiyorum koymuyorum ondan.ne olsun yediklerimi sindirtmeye calisiyom sen nasilsinn rakiptosumm
onu nasil yapiyorsun cnm
Sen nerelerdeydin 2 saat yürüdüm geldim ben yorgunum bir dr banyomu yıkadım daha çok yoruldumKızlar nasılsınız
Spor salonu nasıl bir yer aletler mi var yoksa ?Aylık 90 tlyazılayım demi. Yararı olur demi.
Aferim menünü beğendim spor az olmuş ama suyu da 3 lt yapmaya çalışırsan süper olurSlm kızlar bugün çok yorgunum sabah 6:30 kalktım o kalkış evitt geçmişi okudum geldim
Menü
Öğle 1haslanmis yumurta bı kiprit kutusu peynir iki ceviz 4zeytin yarım domates
Ara iki kaşık yoğurt bı kaşık yulaf,bı kasik chia tohumu
Akşam iki yemek kaşığı yeşil mercimekli salata bir dilim tavuk göğsü küçüktü
Ara 4yk yoğurt,bı yk chia tohumu,iki yk yulaf,bı yk keten tohumu
Su 2lt 40dk yürüyüş
Canim anlamadım nereye 19 ocakta gideceksin sağlık yaşam ne ?He bugün sağlık yaşama gittim ocağın 19 gün verdi ozaman kadar sağlıklı beslenecek ve istedikleri kan tahlilleri mi yaptırıp getirmemi istediler.. inş bunla güzel kg veririm
Nerelerdesin sen kuzum özledikMerhaba kızlar
75.8 altına dusmeye calısıyrm
Lısteye gerı dönmek ıstyrm hadı bakalımmn
Cok yogunum be kuzum cnm cıkıyorHavuç sarımsak yoğurt üçlüsü ile havucu rendeliyorum yoğurt süzme de olabilir ya da ev yoğurdu ile yap içine mayonez koy ama ben mayonez sevmiyorum koymuyorum ondan.
Sen nerelerdeydin 2 saat yürüdüm geldim ben yorgunum bir dr banyomu yıkadım daha çok yoruldum
Spor salonu nasıl bir yer aletler mi var yoksa ?
Aferim menünü beğendim spor az olmuş ama suyu da 3 lt yapmaya çalışırsan süper olur
Canim anlamadım nereye 19 ocakta gideceksin sağlık yaşam ne ?
Nerelerdesin sen kuzum özledik
Hamıle olma olasılığın yok mu cnm takıp edemedım kusura bakmaKızlar kafayı yemek üzereyim ya regli olmadım daha ve sağ göğsüme ağrı girip duruyor olsam da rahatlasam
Evet canım aletler var. Koşu bandı, eliptik, bisiklet, ağırlık aletleri felan var.Havuç sarımsak yoğurt üçlüsü ile havucu rendeliyorum yoğurt süzme de olabilir ya da ev yoğurdu ile yap içine mayonez koy ama ben mayonez sevmiyorum koymuyorum ondan.
Sen nerelerdeydin 2 saat yürüdüm geldim ben yorgunum bir dr banyomu yıkadım daha çok yoruldum
Aferim menünü beğendim spor az olmuş ama suyu da 3 lt yapmaya çalışırsan süper olur
Hosgeldin cnmMerhaba kizlar ben nehir hedefim 60 kilo olmak suanda 75 kiloyum araniza benide alir mısınız
Allah yardımcın olsun canımCok yogunum be kuzum cnm cıkıyor
Ev iş cocuk
Bazen ne evlensedım ne cocuk yapsaydım dıyrm
İsyeaaannn
Zayıflayım barii
Gelcem ınsallah cuma sabahı dort gozle beklıyrm
Hoşgeldin nehir inşallah hedefine ulaşırsınMerhaba kizlar ben nehir hedefim 60 kilo olmak suanda 75 kiloyum araniza benide alir mısınız
Niye böyle mutsuz hissettim seni benCok yogunum be kuzum cnm cıkıyor
Ev iş cocuk
Bazen ne evlensedım ne cocuk yapsaydım dıyrm
İsyeaaannn
Zayıflayım barii
Gelcem ınsallah cuma sabahı dort gozle beklıyrm
Klomen ve çatlama vuruldum bu ay ihtimal var ama başka bir belirtim yok birde belim kopacak gibi bugünHamıle olma olasılığın yok mu cnm takıp edemedım kusura bakma
Bence diyet ile is görür fiyat uygun düşünme git derim zamanında bende gitmiştim çok güzel sıkılasmıştımEvet canım aletler var. Koşu bandı, eliptik, bisiklet, ağırlık aletleri felan var.
Hoş geldin canımMerhaba kizlar ben nehir hedefim 60 kilo olmak suanda 75 kiloyum araniza benide alir mısınız
Demi en iyisi yarın gideyim başlayım benNiye böyle mutsuz hissettim seni ben
Klomen ve çatlama vuruldum bu ay ihtimal var ama başka bir belirtim yok birde belim kopacak gibi bugün
Bence diyet ile is görür fiyat uygun düşünme git derim zamanında bende gitmiştim çok güzel sıkılasmıştım
Hoş geldin canım
16 canım
Canım gel lütfen özledikMerhaba kızlar
75.8 altına dusmeye calısıyrm
Lısteye gerı dönmek ıstyrm hadı bakalımmn
Spor yapıyordummmHavuç sarımsak yoğurt üçlüsü ile havucu rendeliyorum yoğurt süzme de olabilir ya da ev yoğurdu ile yap içine mayonez koy ama ben mayonez sevmiyorum koymuyorum ondan.
BORDO ŞİŞKOLAR
Pazartesi
Bir garip:198puan
Favelayn:30puan
munter:3puan
orkide1453:28
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:
UMEYYE:37.5puan
keptinn:6puan
Blacksee55:
SchonerDuft
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
@selcanmehmetcan canım listeyi buldum puanlar burda
Test yapsanKızlar kafayı yemek üzereyim ya regli olmadım daha ve sağ göğsüme ağrı girip duruyor olsam da rahatlasam
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar ben nehir hedefim 60 kilo olmak suanda 75 kiloyum araniza benide alir mısınız
Testi yapmaya cesaretim yok desem16 canım
Canım gel lütfen özledik
Spor yapıyordummm
Test yapsan
Hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım teşekkür ederimHosgeldin cnm
@keptinn ilgileniyor grubumuzla
Uye sayimiz az, ben cagirdim seni bur sorun olacagini sanmiyrm. 1. Sayfada kurallarimiz var. takildigin birsey olursa yardimci oluruz
Bence de ya da trampolin plates zumba da araştırabilirsin onlarda süper oluyorDemi en iyisi yarın gideyim başlayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?