Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yemicem söz bugün son zaten regli olayım kokusu bile yasak
dün gözümün önünde mercimekli köfteler pişmaniyeler çikolatalar götürdüler yemedim artık diyetteyim demekten yoruldum kendimden sıkıldım elim köfteye gitti gitti geldi bi süre bulgur yemiycem

dün gözümün önünde mercimekli köfteler pişmaniyeler çikolatalar götürdüler yemedim artık diyetteyim demekten yoruldum kendimden sıkıldım elim köfteye gitti gitti geldi bi süre bulgur yemiycem
kendine bu kadar eziyet etme ama 1 lokma al nefsin kalırsa diyet ilerlemiyor malesef

Az önce tartıldım 71.6 sabah aç karnına 71.7 idi bu işte bi terslik var
canım sabah kalkar kalkmaz vücutta su oluyor ya ondan gün içinde atılıyor gecen hafta benim de öyleyd, yazmıştım hatta sabah aç karna 63.5 o kaar yedim su içtim akşam 63.6 ödem o ödem

yazmadaniydimm bundn sonra yazmicim hep azar hep azar

iwitt durust oldum gonlu olmadiii mm

dimikkk uyleee
yemeyeydm demiyoda yazmayadım diyo bak hele bak

ok yemiyorum tiksindim zaten
eh o kadar yedikten sonra bi zahmet

bu konunun ben neresindeyim
sen değil miydin çikolata yemek isteyen
LÜTFEN YEMEY,N ARKADAŞLAR BAKIN BEN 1 AYDA TOPARLADIM İŞTAHIMI TAM MOTİVEYİM CUMA YA NE KALDI SURDA ARTIK ZAYIFLAYALIM BIKMADINIZ MI AYNI KİLOALRDAN @keptin oldu mu canım
güzel oldu aferin ara cemkir böyle korkut

ya sen nasıl dayanıyorsun ki meyve ile ben niye dayanamıyorum ki

bilmem is yerinde dayanabiliyorum evde daha iyi seyler yiyebilmek icin öyle motvie ediom kendimi:)
mesela yilbasi aksami cok yiyecegimi bildim icin persembe Cuma cumartesi coook az yedim pazarda ne bulduysam yedim genelde öyle motive oluom yani

yemeyeydm demiyoda yazmayadım diyo bak hele bak

eh o kadar yedikten sonra bi zahmet

sen değil miydin çikolata yemek isteyen

güzel oldu aferin ara cemkir böyle korkut
yok ya yemekle ilgisi yok sanki çikolatayı hayatım boyunca yemezsem yemicem gibi birşey oldu

bilmem is yerinde dayanabiliyorum evde daha iyi seyler yiyebilmek icin öyle motvie ediom kendimi:)
mesela yilbasi aksami cok yiyecegimi bildim icin persembe Cuma cumartesi coook az yedim pazarda ne bulduysam yedim genelde öyle motive oluom yani
ben öyle motive olamıyorum ya illa yemem lazım 1 lokma da olsa yoksa yemeklere saldırı düzenliyorum pazar günü neler yedin bakim

ben öyle motive olamıyorum ya illa yemem lazım 1 lokma da olsa yoksa yemeklere saldırı düzenliyorum pazar günü neler yedin bakim
hmm anladim... ay vallah bunu sen istedin sayiyommmm

Sabah kahvalti yapmadim kayinvalidemlere ac gitmek icin
orda önce yemek yedik
yemekde pilav köfteli patates ve sarma yedim sonrasinda
Tatli olarak kremali bögürlenli bi sey yedim ondan sonra sosisli börekcikler yapmistim onlardan yedim
ondan sonra kendim cikolata yapmistim onlardan yedim gece 12 de kayinpederimin dogumgünü vardi cok sevdigini bildigim icin ona karaormanpastasi yaptim ondanda yedim veee son olarak cikolatali browni pasta yapmistim onu yedim ay bide biara esimin yengesi muhalebili irmiktatlisi getirmis ondan yedim

baska biseyler unuttumu suan bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…