- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.341
sabah 2 yumurtayı nasıl yedin allasen bide yanında ekmek te yemişinDünkü menüm;
Sabah(8)
2 ince dilim tb ekmeği
2 tane tereyağında sucuklu yumurta
Ara (10)
şekersiz türk kahvesi
Öğlen(13:30)
1 tabak mercimek çorbası
1 lahmacun
1 büyük ayran
Ara(15:30)
türk kahvesi
Bidaha ara (6:30 )
bundan yidim bitane
Akşam(8)
haşlanmış tavuk budu
200 gram yoğurt
3 tane lahana sarması
al işte bosuna yemişinnerden temin edebiliyoruz
yaa eve geç gittim yemicektim aslında ama çok basım agrıyodu dedım heralde açlıktan yiyim bakım geçecek mi yedim ama geçmedi
evet martta nikah nikaha kadar 58 olsam yeter
İnternette satıyorlar çayı. İnşallah verirsin o zamana kadar.nerden temin edebiliyoruz
yaa eve geç gittim yemicektim aslında ama çok basım agrıyodu dedım heralde açlıktan yiyim bakım geçecek mi yedim ama geçmedi
evet martta nikah nikaha kadar 58 olsam yeter
valla ben yumurtayı yağda yedimmi 2 tane yerim ekmeksiizde yenmiyo yumurtasabah 2 yumurtayı nasıl yedin allasen bide yanında ekmek te yemişin
hele o aksamki sarma
tamam bu akşam eve erken gitcem daha inşallah yememal işte bosuna yemişin
inşallah canım ben bi çay gördüm 1 kutusu 110 tl içinde 18 tane bitki varmış emzirenler bile kullanıyomuş 45 günde 8-12 kg verdiriyomuş alsam mı dedimİnternette satıyorlar çayı. İnşallah verirsin o zamana kadar.
yeşil çay iç sıcak su iç içine limon suyu koyabilirsin. Bol su gerçekten işe yarıyor. Su içmediģim zamanlar az yesem bile gitmiyor kilo. Ama su içtiğimde gidiyor.inşallah canım ben bi çay gördüm 1 kutusu 110 tl içinde 18 tane bitki varmış emzirenler bile kullanıyomuş 45 günde 8-12 kg verdiriyomuş alsam mı dedim
aynen ya buranin havasindan bence... kiz orda bugün hava nasil firtina varmi?Sağol canim benim bizde amma rahatsiz oluyoruz peşpeşe hemde
ahahaha vallah bende ise yario ideal kiloma böyle geldim benHee canım hee tek akıllı sensinuç gün ac gez sonra tıkabasa ye bende kendimi öyle kandırıyorum ahahaha
kizzzz bana ama ayrildigin kilonun altina düsersen demistin bi giremedim o yüzden takima geriayrıldıgın kiloya geldiğin zaman listeye girebiliyosn kuzuşşş
negatif kızlar
cınııım bu bahaneler zayıflatmıyiiiiivalla ben yumurtayı yağda yedimmi 2 tane yerim ekmeksiizde yenmiyo yumurta
haşlanmış olursa bitane kafi
sarma kücücük bişeydi hem lahana ya ben onu sebze niyetine yedim kıymaliydi
tamam bu akşam eve erken gitcem daha inşallah yemem
ay bide bitane portakal yemiştim onu unutmusum yazmayı pardo
100gr cık ta olsa fark olması gerekiyoaynen ya buranin havasindan bence... kiz orda bugün hava nasil firtina varmi?
ahahaha vallah bende ise yario ideal kiloma böyle geldim benacik hava atim
kizzzz bana ama ayrildigin kilonun altina düsersen demistin bi giremedim o yüzden takima geri
hayirlisi olsun kuzum güzel beslenmeye devam hersey coook güzel olacakkk
evettt sabah ekmek yemedim öğlen menüsü belli değil daha akşam kvye gidecem bol salata yerim yoğurt yerin ne yaptı ise de yarım porsiyon yerim günü kurtarır sanırımha şunu bileydin
aartık diyet zamanı
ara da bende de çıkıyor acaba ne kadar yarıyor o çaylar işeBendede gece kızı bitki çayı çıkıyo
dünden bugüne mi 500 gram diyorsun500 gram gidebilirdi gideydi nolurdu sanki
aynen ya buranin havasindan bence... kiz orda bugün hava nasil firtina varmi?
kizzzz bana ama ayrildigin kilonun altina düsersen demistin bi giremedim o yüzden takima geri
Merhabaaynen ya buranin havasindan bence... kiz orda bugün hava nasil firtina varmi?
bizimde akşam yemegi belli değil dahaevettt sabah ekmek yemedim öğlen menüsü belli değil daha akşam kvye gidecem bol salata yerim yoğurt yerin ne yaptı ise de yarım porsiyon yerim günü kurtarır sanırım
ara da bende de çıkıyor acaba ne kadar yarıyor o çaylar işe
dünden bugüne mi 500 gram diyorsun
su içiyorum ya doğru diyorusn ben getireyitm büroya yeşil çay akşama kadar çay kahve icip duruyorum 1-2 fıncanda yesıl cay iceyimyeşil çay iç sıcak su iç içine limon suyu koyabilirsin. Bol su gerçekten işe yarıyor. Su içmediģim zamanlar az yesem bile gitmiyor kilo. Ama su içtiğimde gidiyor.
eve gitmem en erken 7yi buluyo onu napcazcınııım bu bahaneler zayıflatmıyiiiii
erken gidince yi akşam yemegi yemeden olmaz
evet gitmesi lazımdı cunku o kadar yemenin üstüne ilk dikkat ettiğimgündü gidebilirdi benceevettt sabah ekmek yemedim öğlen menüsü belli değil daha akşam kvye gidecem bol salata yerim yoğurt yerin ne yaptı ise de yarım porsiyon yerim günü kurtarır sanırım
ara da bende de çıkıyor acaba ne kadar yarıyor o çaylar işe
dünden bugüne mi 500 gram diyorsun
Bence o kadar para verme zaten o parayi verdim boşa gitmesin diye yemezsin sonucta vermis olursun sen cayi almissin gibi dusuninşallah canım ben bi çay gördüm 1 kutusu 110 tl içinde 18 tane bitki varmış emzirenler bile kullanıyomuş 45 günde 8-12 kg verdiriyomuş alsam mı dedim
he iste aynen öyle didiniz bi inemediydimmmm
iştah kesiyomuş amaBence o kadar para verme zaten o parayi verdim boşa gitmesin diye yemezsin sonucta vermis olursun sen cayi almissin gibi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?