- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.361
corba salata yaparsınsu içiyorum ya doğru diyorusn ben getireyitm büroya yeşil çay akşama kadar çay kahve icip duruyorum 1-2 fıncanda yesıl cay iceyim
eve gitmem en erken 7yi buluyo onu napcaz
evet gitmesi lazımdı cunku o kadar yemenin üstüne ilk dikkat ettiğimgündü gidebilirdi bence
kuzu istersen mezun olmak için girebilirsin o kadar ugrastın en azından mezuniyetin olsunhe iste aynen öyle didiniz bi inemediydimmmmartik indim ama girmem gerekmio dimi daha takima ise yaramam
peynir domates salatalık ceviz ve çiğ badem vardı böyle olunca ekmek aramıyorum üstüne de süt içtim mis gibi oldubizimde akşam yemegi belli değil daha
sabah kahvaltısını ekmeksiz geçirme bence kuzu bn yapamam ekmeksz kahvaltı
poncik ponik sanki ilk kez diyet yapıyorsunsu içiyorum ya doğru diyorusn ben getireyitm büroya yeşil çay akşama kadar çay kahve icip duruyorum 1-2 fıncanda yesıl cay iceyim
eve gitmem en erken 7yi buluyo onu napcaz
evet gitmesi lazımdı cunku o kadar yemenin üstüne ilk dikkat ettiğimgündü gidebilirdi bence
katılıyorum sana evde yapmak daha sağlıklı diğerlerinde tozu oluyor içinde koruyucu madde de oluyor doğallığı kalmıyorBrn caylara cok oara verilmesine karsiyim yesilcayi aktardan yaorak alın demleyin limonda atin icine mis elma cayi deneyip en cok fayda gördüğüm arkadaslar haftasonu tekrar yapicam elma limon tarcin tane karabiber karanfil bu kadar basit iki lt su da kaynat iki gun ic yag yaktiryor cok sık yapmamak lazim
Ben sallama iciyordum tansiyinumu dusuruyordu bide aci geliyor ya o zaman acikiyordum dun yaprak aldim mis gibi tadikatılıyorum sana evde yapmak daha sağlıklı diğerlerinde tozu oluyor içinde koruyucu madde de oluyor doğallığı kalmıyor
ben hiç sallama almadım hep kendim hazırlarım bazen büroda sallamaya mahkum kalıyoruz o ayrı tabiBen sallama iciyordum tansiyinumu dusuruyordu bide aci geliyor ya o zaman acikiyordum dun yaprak aldim mis gibi tadi
salata yiyemediğimi hala öğrenemedin micorba salata yaparsın
şimdi corba olmuyo evde deme bi corba yapsan sana 3 4 gün gider o
kuzu istersen mezun olmak için girebilirsin o kadar ugrastın en azından mezuniyetin olsun
uzun zaman geçtiponcik ponik sanki ilk kez diyet yapıyorsunspor ne yaptın
slm canim nasilsin? ben pek ögrnek olacak sekilde vermedim hatta Burda cooookkk tokat yiyodum zamanindaMerhaba
Senin kilon gayet iyi bence nasıl verdin benim ki durdu herhalde
50 dk yuruyis gunluk cok iyi bence o bile farkwttirir yanisalata yiyemediğimi hala öğrenemedin mi
çorba yokta haslasma tavuk var onu yerim yarına çorba yaparım
uzun zaman geçti
spor yokk ama eve yürüyerek gidiyorum 50 dk falan sürüyor
demek ki uzun zaman geçti heesalata yiyemediğimi hala öğrenemedin mi
uzun zaman geçti
Anladım canım :)slm canim nasilsin? ben pek ögrnek olacak sekilde vermedim hatta Burda cooookkk tokat yiyodum zamanindaben asiri derecede az yiyerek verdim kilo mesela bi günden ögrnek vereyim
Sabah bi sekersiz az yagli sütlü kahve
öglen minik peynirli sandvic ama icinde bidilimcik peynir bi ince dilim domates okadar ekmegin kendiside siyah ekmeklerden
aksamda bazen bi kase yogurt bazen kpücük dilim ekmek bazende ufacik herhangi bisey atiodum agizima...
bide ben ramazanda cok kilo verdim sahurda sadece su iciodum iftardada bazen sadece salata bazende minik bi tost
yani cok iyi bi sekilde vermedim herkez yine alirsin falan diodu ama benim bünyem aliskin buna:)
Ay nasıl dayanıyorsun öyle. Maşallah yaaslm canim nasilsin? ben pek ögrnek olacak sekilde vermedim hatta Burda cooookkk tokat yiyodum zamanindaben asiri derecede az yiyerek verdim kilo mesela bi günden ögrnek vereyim
Sabah bi sekersiz az yagli sütlü kahve
öglen minik peynirli sandvic ama icinde bidilimcik peynir bi ince dilim domates okadar ekmegin kendiside siyah ekmeklerden
aksamda bazen bi kase yogurt bazen kpücük dilim ekmek bazende ufacik herhangi bisey atiodum agizima...
bide ben ramazanda cok kilo verdim sahurda sadece su iciodum iftardada bazen sadece salata bazende minik bi tost
yani cok iyi bi sekilde vermedim herkez yine alirsin falan diodu ama benim bünyem aliskin buna:)
aaa evet cok iyi fikir bencede mezun Olim ben nezaman girim benim cikis kilom kacmis yani izne giderkencorba salata yaparsın
şimdi corba olmuyo evde deme bi corba yapsan sana 3 4 gün gider o
kuzu istersen mezun olmak için girebilirsin o kadar ugrastın en azından mezuniyetin olsun
eskiden kalma bi aliskanlik canim ya ben eskiden kiloluydum cok birden verdim tam o gecnkizlik dönemine girerken ondan beride hic almiodum Taki 2015 e Kadar orda ise girdim ve kilo aldim sonra burasini kesfedip kilolarimdan kurtuldumAy nasıl dayanıyorsun öyle. Maşallah yaa
ama ben onu hep yürüyorum zaten yürümeyi severim50 dk yuruyis gunluk cok iyi bence o bile farkwttirir yani
gece kızı alıcam bugündemek ki uzun zaman geçti hee
nikaha az kaldı55 olman gerekli en az onu napcaz
kesinlikleeeeBrn caylara cok oara verilmesine karsiyim yesilcayi aktardan yaorak alın demleyin limonda atin icine mis elma cayi deneyip en cok fayda gördüğüm arkadaslar haftasonu tekrar yapicam elma limon tarcin tane karabiber karanfil bu kadar basit iki lt su da kaynat iki gun ic yag yaktiryor cok sık yapmamak lazim
peynir domates salatalık ceviz ve çiğ badem vardı böyle olunca ekmek aramıyorum üstüne de süt içtim mis gibi oldu
salata yisalata yiyemediğimi hala öğrenemedin mi
uzun zaman geçti
***14. TAKİM 534. ETAP***(YÜZDELER İKİYE BÖLÜNDÜ) YEDİNCİSİaaa evet cok iyi fikir bencede mezun Olim ben nezaman girim benim cikis kilom kacmis yani izne giderken
Hastiyiiiiimmm diyorum hastiyiiimmmm anlamiomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?