- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.301
Evet bittiktwn uc gun sonra doğru kilonu goruyorsunHaklısın canım daha da atlayabilirdim ama regl halime zor oluyor anlarsın ya
Çok sağol canım
Bittikten sonra mı atılıyor muş ödem
Gittim canim 19zunda diyet listesini verecekler tartacaklar beni kendi basima desteksiz zayiflayamiyorum sağlıklı bi sekilde zayiflarim ins ..ay cok iyiymiş ben bizim burda hiç duymadım öyle bişey
kesin git kuzu bence cok işe yarayan bişey gibi duruyo
kolay gelsin bacıııım yemek flnda yap ama yemeden evine dönGittim canim 19zunda diyet listesini verecekler tartacaklar beni kendi basima desteksiz zayiflayamiyorum sağlıklı bi sekilde zayiflarim ins ..
Bugun annemgil geliyor 1,5aydir ankaradalardi gidim evi temizlim isi gorum sonra görüşürüz. .
SchonerDuft canim hakkinda ne hayirlisa rabbim guzelini versin ins..regl olana kadarda spor neym yapma kanmi verdin idrarda cikmayabilir
Demi ilerleyen günlerde farklı denemeler yaparımadaylar lstesi bebegiimm bizim oldugumuz listeye
bence yogurtla karıstır öyle dene içine baharat fln da atıpyada salata seklinde yap sıkılırsın yoksa
Uzulme canim sen sporunu diyetini yap sorunun ne bulmiyorum ama spor cok faydali düşünme rahat ol allah nasip eder insallahnegatif kızlar
içim rahatladı ya inşallah olurumda daha çok gerilmem ...hayırlısı buymş üzülme
hadi beraber diyete spora başlayalım
Hayırlısı olsun canım. Ama kan tahlili yaptırmadıysan tedbirli olmakta yarar var.negatif kızlar
idrarda yaptım ama bilmiyorum geçen seferde idrarda çıkmamıştı cumarteiye kadar bekleriim olmazsam cumartesi doktora giderim muayne de olmuş olurumGittim canim 19zunda diyet listesini verecekler tartacaklar beni kendi basima desteksiz zayiflayamiyorum sağlıklı bi sekilde zayiflarim ins ..
Bugun annemgil geliyor 1,5aydir ankaradalardi gidim evi temizlim isi gorum sonra görüşürüz. .
SchonerDuft canim hakkinda ne hayirlisa rabbim guzelini versin ins..regl olana kadarda spor neym yapma kanmi verdin idrarda cikmayabilir
aminnn ...Uzulme canim sen sporunu diyetini yap sorunun ne bulmiyorum ama spor cok faydali düşünme rahat ol allah nasip eder insallah
Allah yardimcin olsun insallah hic stres yapmaaminnn ...
evet spor çok işe yarıyor canım sorun tek tüpüm ve yarım rahim olmam başka sıkıntı yok
aynen canııım menü bildirimi ve sohbete katılabilirsin artıkgünaydın kızlar bende bugünden itibaren menü bildirimine başlıyorum
yap bence de hangisi hosuna giderse onunla devam edersnDemi ilerleyen günlerde farklı denemeler yaparım
oo iddalıyız bu hafta kesn giriyo musun listeyeGüncel kilomu yazmak icin heycanlaniyorum ilk defa listeye girecegim
68 cok değil miiçim rahatladı ya inşallah olurumda daha çok gerilmem ...
dieyete başladım zaten kafamda bugün diyet günüydü sabah güzel beslendim elimden geldiğince de ekmek yemicem 2 hafta boyunca hemen 68e düşmek istiyorum
idrar yaptım eğer olmazsam cumartesiye kadar doktoruma kontrole giderimHayırlısı olsun canım. Ama kan tahlili yaptırmadıysan tedbirli olmakta yarar var.
ama zabaanan erken geliyonhadi bakaım canın tatlı cektikce yediklerini hatırla
benim 6 değil 5.45
valla fena yemişin bukimfena yimisim dimiiii
sağol kuzum allah razı olsun ben aştım çok şeyi artık zaten olsa da olmasa da kabulüm ama keşke dememek için biraz çaba sarf ediyoruımAllah yardimcin olsun insallah hic stres yapma
e ne bekliyodunda aniden hepsi gitcek miydigünaydın kızlar yaa sadece 200 gram gtmiş niyeki
+ama zabaanan erken geliyon
valla fena yemişin bukim
yerleşmemiş kilo olduğu için hemen düşeceğime inanıyorum spor da yapacam 1 2 gün protein diyeti yaparım regli de olursam şişliğim de inmiş olcakaynen canııım menü bildirimi ve sohbete katılabilirsin artık
yap bence de hangisi hosuna giderse onunla devam edersn
oo iddalıyız bu hafta kesn giriyo musun listeye
68 cok değil miönce bi7lerden kurtul bakimmm
ay hadi inşallahhhh seni bi 65 görsem su takımdayerleşmemiş kilo olduğu için hemen düşeceğime inanıyorum spor da yapacam 1 2 gün protein diyeti yaparım regli de olursam şişliğim de inmiş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?