- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.321
görürüm heraldeay hadi inşallahhhh seni bi 65 görsem su takımda
niyeyse umudum yokgörürüm heralde
bende de bülent tıraş çıkıyor sağda da zayıflama kaprisiniyeyse umudum yok
bu kk renklamlarında niye bende pizza cıkıyo
niyeyse umudum yok
bu kk renklamlarında niye bende pizza cıkıyo
bana garezi var o zaman kk nınbende de bülent tıraş çıkıyor sağda da zayıflama kaprisi
niye umudun yokkk
tedavi bölmezse verecem ya bizden sonra kim geldiyse verdi gitti biz yerimizde sayıyoruzbana garezi var o zaman kk nın
ha şunu bileydintedavi bölmezse verecem ya bizden sonra kim geldiyse verdi gitti biz yerimizde sayıyoruz
Bendede gece kızı bitki çayı çıkıyobende de bülent tıraş çıkıyor sağda da zayıflama kaprisi
e ne bekliyodunda aniden hepsi gitcek miydi
yerken düşüncektin
+
he zabaan köründe
he bende dün dikkat ettim 1 kg gitmeliydi500 gram gidebilirdi gideydi nolurdu sanki
gece kızı bitki çayı ne kiBendede gece kızı bitki çayı çıkıyo
ay dur unuttumhe bende dün dikkat ettim 1 kg gitmeliydi
menün nerde yaz cabukk
Kilo verdiriyormuşgece kızı bitki çayı ne ki
kesin ondan bakay dur unuttumdün geç yedim ondan olabilirmi ilk gün olduğu icin hemen gitmesi gerekirdi
Poncik bence sende karabuğday diyeti yap madem düğüne az kalmış. Çok etkiliay dur unuttumdün geç yedim ondan olabilirmi ilk gün olduğu icin hemen gitmesi gerekirdi
Hayırlısı canımnegatif kızlar
İnşallah canımEvet bittiktwn uc gun sonra doğru kilonu goruyorsun
kız ne azı daha 8 ay varPoncik bence sende karabuğday diyeti yap madem düğüne az kalmış. Çok etkili
Mart ayında nikah varmış diyolardı.kız ne azı daha 8 ay varson 10 gün kala onu yaparım ben ahahahhaha
nerden temin edebiliyoruzKilo verdiriyormuş
yaa eve geç gittim yemicektim aslında ama çok basım agrıyodu dedım heralde açlıktan yiyim bakım geçecek mi yedim ama geçmedikesin ondan bakbaştan niye söylemiyosn
Mart ayında nikah varmış diyolardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?