Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biraz yoğun olmuş gibi geldi menün canım

kolay gelsin bacıııım yemek flnda yap ama yemeden evine dön
Hee bana geldiler canim yoldan geldiler kahvaltilik turu istesiler patitiz hasladim dun sizden duydugum havuç rendeleyip yogurt neym kattim bol yesillik vardi bugunde yemegim bu oldu gittiler simdi aksama yine gidecegiz.

biraz yoğun olmuş gibi geldi menün canım

kiz evden alsana yanina, yada nerdesin sen yani neden baska imkan yokki? Market falandami yok yakinlarda?
Ben esime bile evden biseyler yapipyanina koyuyorum
bürodayım canım ama burda ısıtcak yer yok market yakında var ama çıkıp alamamki hem ne zamana kadar hergün marketten ne yiybilirim ki

adana dürüm ayran
aferin yarın evden sandviç götür yanına ayran istersin dısardan
bak yarın perşembe sakın adam lahmacun fln yiyim deme perşembeleri dikkat et

arkadaşlar sanki ipin puanı fazla olmuş tamam ip zor ama ip atlayanın puanı fırlıyor yanlış anlaşılmasın ben de ip atlıyorum ama puanlar arası uçuyor 20 ip 3 puan fazla sankı 20 ip 1 puan olabilir
mantuhluuuu
hedef kilon kactı bebeğimm

ahahah

Haklısın canım olabilir kaptinn
tm bebeğim halledeym ben yada liste nerde sen şeediverr

Hee bana geldiler canim yoldan geldiler kahvaltilik turu istesiler patitiz hasladim dun sizden duydugum havuç rendeleyip yogurt neym kattim bol yesillik vardi bugunde yemegim bu oldu gittiler simdi aksama yine gidecegiz.
havuclu yogurt cok güzel oluuuuuyy

Benim 2 metre boyum olsa benimde biyerim çıkmazdı senin zaten biyerinin çıkması mümkün degil. Etine dolgun olursun ama benim gibi kat kat olamazsın asla

Canım baktım şimdi wetterberichtlerde gördüm ne fenaymış kiz sizim oralar hep öyle oluyor zaten. Bi flut gelir bi sturm gelir bende anlamadim

sandviç ben yememki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…