- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.441
tost yap mesela aksamdan tb tostekmekleri var onlarin arasina bise koy, kisir yapabilirsin az yagli olursa gayet Uygun diyete, kepekli makarna ile makarna salatasi yapabilirsin, yada tahilli krep (istersen tarifi var bende) mücver olur sogukda cok harika bi tat....
biraz düsünülürse dahada güzel fikirler cikabilir bence
evet inanirim cünki almanya genelinde etkili olcakmis (ay suan havadurumu sunar gibi hissetim kendimi)....Tam san ayaziyoedum firtinayi bizemi gonderdin sabah kuslar oturuyordu şimdi fena yağmur vartam çalışma havası ohh miss. Birdr senin 79 kilonu 20 cm daha ufak birinde düşün bukis düşünemiyorsun dimi nerelere dağıldığını ahahahah
o zaman mezun olursun yarın hatırlat listeye ekleyip mezun yazzalım sana65 canim
ho maşallahhhhhKızlar öldüm bittim. Hışımı çıkardı hoca
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk bisiklet
5 dk eliptik
Kol, bacak 60
sağ sol yan
200
45 mekik
Omuz 30
mantuhluuuu kaçamak yapanında sporundan 2 puan silinsin benceBORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:198puan+346,5+60
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5
keptinn:6puan
Blacksee55:
SchonerDuft
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
o kadar küçük ki görememişsin cok normal
kasarsiz yap, digerlerini neden yiyemiosunki? lavasli Adana yemegi bilion amaaaa poncokgelin vallahada yarim dünya gibi gelin olcan ilk dansinizda yuvarlanma dansi olur artikdediklerinden sadece tost yiyorum oda soğuk yenmez ki kaşar soğuyunca lastik gibi oluyo arasında
juhuuuuuu tamamammmm ay cok sevindim suannnno zaman mezun olursun yarın hatırlat listeye ekleyip mezun yazzalım sana
eh o kadar zayıfladın hakettin sonucta mezun olmayıjuhuuuuuu tamamammmm ay cok sevindim suannnn
kasarsiz yap, digerlerini neden yiyemiosunki? lavasli Adana yemegi bilion amaaaa poncokgelin vallahada yarim dünya gibi gelin olcan ilk dansinizda yuvarlanma dansi olur artik
Olabiler kaptan sensino zaman mezun olursun yarın hatırlat listeye ekleyip mezun yazzalım sana
ho maşallahhhhh
mantuhluuuu kaçamak yapanında sporundan 2 puan silinsin bence
o kadar küçük ki görememişsin cok normal
zıkkım var yersin mine yedircez sana bebegim hamburger yer misin yada pizza
kasarsiz yap, digerlerini neden yiyemiosunki? lavasli Adana yemegi bilion amaaaa poncokgelin vallahada yarim dünya gibi gelin olcan ilk dansinizda yuvarlanma dansi olur artik
bizim burda çor ye diye bi söz vardır bilir misinkız yiyemiyorum ciddennn kaşarsız ne koycam icine peynirde yemiyorum başka salata zaten yiyemiyorum yediğim seyler kısıtlı benim
Olabiler kaptan sensin
Sonunda keptini cildirtacaklar keptinn saglam dur sen lazimm sin
bende 2 puan rica ediciğiiiimO zaman bugün ki kaçamağımı söylüyorum
Eki Görüntüle 2088275 bundan bir tane (paket değil ha)
İki puan düşelim spor dan
dediklerinden sadece tost yiyorum oda soğuk yenmez ki kaşar soğuyunca lastik gibi oluyo arasında
kız bn bunu nası görmedimkasarsiz yap, digerlerini neden yiyemiosunki? lavasli Adana yemegi bilion amaaaa poncokgelin vallahada yarim dünya gibi gelin olcan ilk dansinizda yuvarlanma dansi olur artik
Hiç ekmek yemeyene artı puan varmıbizim burda çor ye diye bi söz vardır bilir misin
biskuvi mi yesen kuzuşş
kızdırıyollaaağğğ
ama neyse ki yemek seçen insanlara alışkınım cevremde cok var
bende 2 puan rica ediciğiiiimgerci bnmki minik bi dilim ekmek ama olsun ara öğünde olmamalıydı
ozaman sen say bakim yiyebildin seylerikız yiyemiyorum ciddennn kaşarsız ne koycam icine peynirde yemiyorum başka salata zaten yiyemiyorum yediğim seyler kısıtlı benim
hahahahaah fena koptummmm suan kiz milletin önünde zor tutuyorum kendimi suankız bn bunu nası görmedim
cok haklısın bukiciğiiimmmm gercektennnn
salona yuvarlayarak sokcaklar
açılın gelin gliyo diye uyarı yapcaklar
cocukları pistten alalım gelini getiriyoruz dicekler
nikah kıyılırken nikah memuru şişkolukta obezlikte kabul ediyo musun diye sorcak
şişman mısın yoksa göbeğin takma mı diye sorcaklar
Ayran çorbası yap soğuk içilir o. Hem zayıflatırkız yiyemiyorum ciddennn kaşarsız ne koycam icine peynirde yemiyorum başka salata zaten yiyemiyorum yediğim seyler kısıtlı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?