- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.421
65 canimhedef kilon kactı bebeğimm
Regli oldum kuzumTmm canim ben hala umutluyum agir is ne yapma ayy rabbim ins vermistir..
Bende sizi seviyom
hahaha kiz öyle deme 79 kilo iken göbisim kat katdi ve arkadan yanlarim cikikdiBenim 2 metre boyum olsa benimde biyerim çıkmazdısenin zaten biyerinin çıkması mümkün degil. Etine dolgun olursun ama benim gibi kat kat olamazsın asla
Canım baktım şimdi wetterberichtlerde gördüm ne fenaymış kiz sizim oralar hep öyle oluyor zaten. Bi flut gelir bi sturm gelir bende anlamadim
ne meselaekmek arasi biseyler yapsan? bende isitmiyorum yani isitilmicak seyler koymaya calisiyorum,
Tam san ayaziyoedum firtinayi bizemi gonderdin sabah kuslar oturuyordu şimdi fena yağmur varhahaha kiz öyle deme 79 kilo iken göbisim kat katdi ve arkadan yanlarim cikikdi
evet berbat is arkadasimla pausede yürüyüse cikalim dedik cikmamizla girmemiz bir oldu
Zaten süremiyomBORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:198puan+346,5+60
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5
keptinn:6puan
Blacksee55:
SchonerDuft
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Kızlar ip puanı değişti ona göre
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Canım mesajı düzenledim bidaha bakZaten süremiyom
Ya ip bu hafta aynı kalsın. Şimdi önceki günler kaç tane ne yaptığımı hatırlamıyorumkiCanım mesajı düzenledim bidaha bak
Bu hafta böyle devam etsin artık karışmasın
Kol omuz yan hareketler kardiyo mu oluyo
Bende öyle dedim işte canım karışmasınYa ip bu hafta aynı kalsın. Şimdi önceki günler kaç tane ne yaptığımı hatırlamıyorumki
Bölgesel canımKol omuz yan hareketler kardiyo mu oluyo
süpersinKızlar öldüm bittim. Hışımı çıkardı hoca
15 dk tempolu yürüyüş
15 dk bisiklet
5 dk eliptik
Kol, bacak 60
sağ sol yan
200
45 mekik
Omuz 30
tost yap mesela aksamdan tb tostekmekleri var onlarin arasina bise koy, kisir yapabilirsin az yagli olursa gayet Uygun diyete, kepekli makarna ile makarna salatasi yapabilirsin, yada tahilli krep (istersen tarifi var bende) mücver olur sogukda cok harika bi tat....
ne mesela
sağol canımBölgesel canım
Teşekkür ederimsüpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?