Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben tam tersi yapıcam öğlen iyi yicem akşam çorba içicem sabahta ekmek yememeye karar verdim böylelikle kilo almam yani öğleni sağlam yerim sabah ekmeksiz kahvaltı akşam çorba
ama ozaman aksamda hafif CORBA yemen sart, cünki ekmek yerine gecen corbalar var onlari netcen

ama ozaman aksamda hafif CORBA yemen sart, cünki ekmek yerine gecen corbalar var onlari netcen
ölüyorum
is yerimi ödüyo bu yemekleri mesela Adana dürüm nekadar? igara tavuk nekadar?
mesela bugün dürüm söyledik 13 tl tuttu ayranla tavuk veya köfte ızgara olunca 20 25 arası oluyo onlar laıfnı yapmaz ama ben çekinirim üstünü ben veriyim desem almazlar biliyorum kötü hissederim kendimi

eski patronum ölctü bende dedim ben 160 tım yok dedi yanlıs ölcmüsüm insallah yanlış ölçen benimdir akşam snaa fotoğraf atcam

o çok pahalıydı utanıdım
bence ikinizde yanlış ölçtünüz gt eczanede ölc

porsiyon var getiriiyolar ama baya pahalı oluyo o yüzden yoksa ızgara tavukta yiyebilirim ızgara köfte vs ama pahalı geliyo öyle utanıyorm söylemeye
ya de ki lavasını istemiyorm bana etini gönderin gerci ha lavas yemişsin ha yanında 2 dilim ekmek bişey değişmiyo corba olsa keske

ahahhaha bak dün corba istedim cok kötyüdü mercimekler pismemisti zor içtim

hmm anladim canim ozaman Adana dürüm ismarla ama sadece adanasini ye ayranla mis gibi:) al sana cözüm

hadi bakalim insallah...
canim bak sakin ama sakin zayiflama caylarina yönelme normal dogal caylarla dene....
cok kötü bi anim var o caylarla ilgili o yüzden yapma bence

ben hiç denemedim böyle şeyler sabah konusuyoardı aklıma takıldı reklamıda cıktı baktım iyi yorumlar var tabi gerçekse ama neyse ya zaten sımdı alamam
her duyduguna atlama yeşil cay krü yap sen sütlü falan
düsünmüyo değilim ben onu seviyorum ya

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:198puan+346,5+(60-2)58
Favelayn:30puan
munter:3+3puan
orkide1453:28puan+16
tgb1907:0puan

KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:0+28
UMEYYE:37.5puan+63,5+38
keptinn:6+6+(15-2)13
Blacksee55:
SchonerDuft: 28

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 3puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5

Kızlar bu hafta böyle devam etsin haftaya 20ip 1 puan olarak değiştirilecek ona göre

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım pazartesi günü ağzına karbonhidrat sürmeyecek
Kazanan takım 20 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü 

hadi bakalim insallah...
canim bak sakin ama sakin zayiflama caylarina yönelme normal dogal caylarla dene....
cok kötü bi anim var o caylarla ilgili o yüzden yapma bence
Aa nolduki anlatsana ne içtin noldu

ben hiç denemedim böyle şeyler sabah konusuyoardı aklıma takıldı reklamıda cıktı baktım iyi yorumlar var tabi gerçekse ama neyse ya zaten sımdı alamam

düsünmüyo değilim ben onu seviyorum ya
bence yapma bi akrabamizi 34 yasinda sirf bu yüzden kaybettik geride ikiz cocuklari kaldi 5 sene olcak vefat edeli

Aa nolduki anlatsana ne içtin noldu
ben degil tatlim cok sevdigim bi ablam yani babamin dayisinin kizi... oda hep zayiflama cabasinda olan biriydi, biara zayiflama caylarina yönelmisti, bu caylar bagirsaklarindaki suyun cekilmesine neden olmus, bagirakdaki su gidincede kansere cevirmis, uzun bi sürede degildi belki bi yil icinde oldu bu olay, gencecik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…