- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.481
kiz o menü degigin is yerinin yemeklerimi yada nerden siparis veriosun?ya ben isteyerek yemiyorum ki mecbur onu söyldim bakıyorum menüye en masum o ekmek arası döner mi söyliyim yada bi porsiyon iskender en masum oydu onu söyledim
porsiyon var getiriiyolar ama baya pahalı oluyo o yüzden yoksa ızgara tavukta yiyebilirim ızgara köfte vs ama pahalı geliyo öyle utanıyorm söylemeyekesinlikleeee bunu denesene arayınca bi sor ben porsiyon istiyorum de belki getirilerponcikbirgelincik
yok canım etrafta yemek yenilcek yerlerin menüleri var ordan seçip arayip sipariş veriyorz aslına bakarsan baya işlek şehrin merkezindeyiz ama sulu yemek yokkiz o menü degigin is yerinin yemeklerimi yada nerden siparis veriosun?
ama ozaman aksamda hafif CORBA yemen sart, cünki ekmek yerine gecen corbalar var onlari netcenben tam tersi yapıcam öğlen iyi yicem akşam çorba içicem sabahta ekmek yememeye karar verdim böylelikle kilo almam yani öğleni sağlam yerim sabah ekmeksiz kahvaltı akşam çorba
is yerimi ödüyo bu yemekleri mesela Adana dürüm nekadar? igara tavuk nekadar?yok canım etrafta yemek yenilcek yerlerin menüleri var ordan seçip arayip sipariş veriyorz aslına bakarsan baya işlek şehrin merkezindeyiz ama sulu yemek yok
ama ozaman aksamda hafif CORBA yemen sart, cünki ekmek yerine gecen corbalar var onlari netcen
mesela bugün dürüm söyledik 13 tl tuttu ayranla tavuk veya köfte ızgara olunca 20 25 arası oluyo onlar laıfnı yapmaz ama ben çekinirim üstünü ben veriyim desem almazlar biliyorum kötü hissederim kendimiis yerimi ödüyo bu yemekleri mesela Adana dürüm nekadar? igara tavuk nekadar?
bence ikinizde yanlış ölçtünüz gt eczanede ölceski patronum ölctü bende dedim ben 160 tım yok dedi yanlıs ölcmüsüminsallah yanlış ölçen benimdir akşam snaa fotoğraf atcam
o çok pahalıydı utanıdım
ya de ki lavasını istemiyorm bana etini gönderinporsiyon var getiriiyolar ama baya pahalı oluyo o yüzden yoksa ızgara tavukta yiyebilirim ızgara köfte vs ama pahalı geliyo öyle utanıyorm söylemeye
ahahhahabence ikinizde yanlış ölçtünüz gt eczanede ölc
tamam ölctürcemkuzenime ölctürürüm o anlıyo
ya de ki lavasını istemiyorm bana etini gönderingerci ha lavas yemişsin ha yanında 2 dilim ekmek bişey değişmiyo corba olsa keske
sıcak tutan tabaklar var onlar alsana istediğin yemekleri alırsın yanına böylelikleahahhahabak dün corba istedim cok kötyüdü mercimekler pismemisti zor içtim
ne kadar sıcak tutarkisıcak tutan tabaklar var onlar alsana istediğin yemekleri alırsın yanına böylelikle
Eki Görüntüle 2088297
yani ben almıştm bi tane baya sıcak tutuyo 8.30da hazırlayıp evden cıksan 2 ye kadar rahat beklerne kadar sıcak tutarki
hmm anladim canim ozaman Adana dürüm ismarla ama sadece adanasini ye ayranla mis gibi:) al sana cözümölüyorum
mesela bugün dürüm söyledik 13 tl tuttu ayranla tavuk veya köfte ızgara olunca 20 25 arası oluyo onlar laıfnı yapmaz ama ben çekinirim üstünü ben veriyim desem almazlar biliyorum kötü hissederim kendimi
yani ben almıştm bi tane baya sıcak tutuyo 8.30da hazırlayıp evden cıksan 2 ye kadar rahat bekler
hmm anladim canim ozaman Adana dürüm ismarla ama sadece adanasini ye ayranla mis gibi:) al sana cözüm
hadi bakalim insallah...tamam kızlar ben çözüm bulcam bu işe
gece kızı çayını kullanan varmı takımda
her duyduguna atlamatamam kızlar ben çözüm bulcam bu işe
gece kızı çayını kullanan varmı takımda
hadi bakalim insallah...
canim bak sakin ama sakin zayiflama caylarina yönelme normal dogal caylarla dene....
cok kötü bi anim var o caylarla ilgili o yüzden yapma bence
düsünmüyo değilimher duyduguna atlamayeşil cay krü yap sen sütlü falan
Aa nolduki anlatsana ne içtin nolduhadi bakalim insallah...
canim bak sakin ama sakin zayiflama caylarina yönelme normal dogal caylarla dene....
cok kötü bi anim var o caylarla ilgili o yüzden yapma bence
bence yapma bi akrabamizi 34 yasinda sirf bu yüzden kaybettikben hiç denemedim böyle şeyler sabah konusuyoardı aklıma takıldı reklamıda cıktı baktım iyi yorumlar var tabi gerçekse ama neyse ya zaten sımdı alamam
düsünmüyo değilimben onu seviyorum ya
ben degil tatlim cok sevdigim bi ablam yani babamin dayisinin kizi... oda hep zayiflama cabasinda olan biriydi, biara zayiflama caylarina yönelmisti, bu caylar bagirsaklarindaki suyun cekilmesine neden olmus, bagirakdaki su gidincede kansere cevirmis, uzun bi sürede degildi belki bi yil icinde oldu bu olay, gencecik gittiAa nolduki anlatsana ne içtin noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?