- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.621
haftaya bünyem diyete alışırBu hafta böyle haftaya çeşitli cezalar gelecekekşın
Kestim kaptaaaannnn
aferin sana milletin enayisi biziz zaten kolumuz kopsa işe gelcezEe bugün son gündü zaten bu hafta icingerçekten safim ben ya millet az burnu aksa gelmiyor. Ben heryerim ağrıyor oksurukten duramıyorum işteyim ama bugün icin alicam galiba. Daha fazla alırdimda yaein evlenme teklifi organizasyonum var biri görürse hic iyi olmaz
yok ele dümdükTempolu mu
Bekliyorum ne zaman akillanicam diye ama yok tık yokaferin sana milletin enayisi biziz zaten kolumuz kopsa işe gelcez
bende bekliyorm akllanmanı umutsuzluklaBekliyorum ne zaman akillanicam diye ama yok tık yok
kizzzzzz pinicirrrr napionnnn... de bakalim hele neler yiyon su diyetini bi görelimAyy ben diyet yapiyom hic de bozmuyom ama yok 57 den asagi inmiyo kilom ya ben yoksa coktann 54 55 kilo olmustum napcam yaa
geçmiş olsun kuzum dikkat et ...Ee bugün son gündü zaten bu hafta icingerçekten safim ben ya millet az burnu aksa gelmiyor. Ben heryerim ağrıyor oksurukten duramıyorum işteyim ama bugün icin alicam galiba. Daha fazla alırdimda yaein evlenme teklifi organizasyonum var biri görürse hic iyi olmaz
Neden öyle dedin gız anlamadımhaftaya bünyem diyete alışır
yazık bana
Cok sagul kusum. Aynen canım foto aticam size, çok büyük planlarımız var ama ben kolumu kaldiramiyom ahahhageçmiş olsun kuzum dikkat et ...
büyük gün yarın mı kuzenin için
Daa çok beklersinbende bekliyorm akllanmanı umutsuzlukla
hahaha normalde bende öyleydimde ne olduysa bu son aylar oldu banadatatilde gömüyorum ben ne varsasağlıklı şeyler diye bir şey kalmıyor hayatım da
Ee bugün son gündü zaten bu hafta icingerçekten safim ben ya millet az burnu aksa gelmiyor. Ben heryerim ağrıyor oksurukten duramıyorum işteyim ama bugün icin alicam galiba. Daha fazla alırdimda yaein evlenme teklifi organizasyonum var biri görürse hic iyi olmaz
bal limon zencefil yapıp içsen iyi gelmez mi acabaCok sagul kusum. Aynen canım foto aticam size, çok büyük planlarımız var ama ben kolumu kaldiramiyom ahahha
ben de o moddayım şu an ilerisi meçhulllhahaha normalde bende öyleydimde ne olduysa bu son aylar oldu banada
nasil bi organizasion var kiz
Canım burda bi lux restoran var yanındada pavillion. Benim kuzen o restoranın saalinda nisan yapicak. Sevgilisi saniyorki konuşmaya gidiyorlar detayi. Onlar orda yemek yerken biz dışarıdaki pavillion suslicez. Yarin sözleri var. Yani kiz evlilik teklifi almayı artık gözden çıkardı diye son dakika supriz yapıcazhahaha normalde bende öyleydimde ne olduysa bu son aylar oldu banada
nasil bi organizasion var kiz
Papatya çayı içiyorum kaç gundur. Zencefil iyi gelmiyor ne yazıkkibal limon zencefil yapıp içsen iyi gelmez mi acaba
Kuzum dün 1 saat yürüyüş yaptımKızlar yaptığınız sporları beni etiketleyin puanlarıyla birlikte ben yazayım listeye olmazmı yoksa çok karışıyor en son listeyi göremiyoruz bir önceki paylaşım dan alanlar oluyor hepiniz kontrol edin bakim sporlarınızı tammı
SchonerDuft
@UMEYYE
kaptinn
Favelayn
@selcanmehmetcan
@orkide1453
@Blacksee55
@munter
Tempo?@
Kuzum dün 1 saat yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?