Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uzatin bir iskender sizde bollll mmmmm aklima geldi fenalardayim her yeri iskender goruyorummm bu bana uapilir mi hem de persembe gunu
şuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadım

bende bilemedm su an sanki köfte daha doyurucu

tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicem

şuan seni iğrendirmek için internetten iskenderden kıl çıkan resimler falan arattım ama üzgünüm bulamadım

tavuk söyleidm bile diğerine güvenemedim ordan yememiştik hiç ama bidahakine denicem
Allah seniii canimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm

Allah seniii canimmmm iskenderden kil cikarmi kizimmm immmm cossssssssssssssss resmen costum burdaa resimleri yalayacamm
Valla eşimle yemeğe gitmiştik. İkimizin tabağındanda çıktı. Ben yemekten sonra midesi bulanmasın diye söylemedim. Meğerse o da benim midem bulanmasın diye söylememiş

hayat sana güzel be

ve sen hazır değilsin sanırım
ahahahah öyleyim canım ya
davetiyelerimi yaptırıyorm
ahahahhahaH ay kıyamam ya nasıl çkmiş canı
hadi resmine bi lokma ekmek ban bari

Valla eşimle yemeğe gitmiştik. İkimizin tabağındanda çıktı. Ben yemekten sonra midesi bulanmasın diye söylemedim. Meğerse o da benim midem bulanmasın diye söylememiş
yok artikk kiz size torpil gecmisler ikinizede killi iskender getirmisler ayrimcilik yapmamislar

Geçmiş olsun yangın ayşeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…