- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.861
Kimyon gaz söktürür canım adet bilmiyorum spor yap rn iyisi sen canım emziriyorsun tepmesin geriTamam canım inşallah maydanoz severim ama süt azaltıyormuş korkuyorumkimyon damı adet söküyor
Tüm kimyon ile 1 çay bardağına bir tutam koyuyorum canımcanim bende iceyim ne ladar kimyon koymam lazim
sag ol cnm malum kp kv hazirliklar inan gozum kalmasin diye yedim sisicikti bir yerlerim cok guzelde yapmistim soylemesi ayipaksami hafif gecirdim ama gorsun degil mi
ip yokmus gibi deneyecehim ben de
Yemicen emi lahmacunYok canim yarin cuma ya bide fazla ciktim bugun yarin kac kg cikacam diye boyle beslendim..bugun annemgile geldim immh cok güzel şeyler hazirlamis agzimi surmedim yarin misafir gelcek lahmacun yapcam dedi ben yokum gelmem dedim..yarin teyzemgil gelcekti annemgile iste imtihanlarim benim..
Git kiz zaten yemek yiceksin yarin tartılma gunu. 1 tanıdık yersen birsey olmaz. Hem diğer tartılma gününe 1 hafta kalıcak ozaman toparlarsınYok canim yarin cuma ya bide fazla ciktim bugun yarin kac kg cikacam diye boyle beslendim..bugun annemgile geldim immh cok güzel şeyler hazirlamis agzimi surmedim yarin misafir gelcek lahmacun yapcam dedi ben yokum gelmem dedim..yarin teyzemgil gelcekti annemgile iste imtihanlarim benim..
kizim sen diyetteyim deme sen zaten kus kadarsinnn bulmusken ye gitsinnnn gizel yemeklerii hamur isleriniiii ben sen gibi olsam mumkunati yok kurtulamazlar bedenAnlıyorum canım afiyet olsun kv yemeğe gittiğimizde oda yapar sağolsun diyetteyiz desekte oğullarım yer der ama bizde yeriz
tum kimyon ne kiKimyon gaz söktürür canım adet bilmiyorum spor yap rn iyisi sen canım emziriyorsun tepmesin geri
Tüm kimyon ile 1 çay bardağına bir tutam koyuyorum canım
Yemicen emi lahmacun
Seni çakal yaaaGit kiz zaten yemek yiceksin yarin tartılma gunu. 1 tanıdık yersen birsey olmaz. Hem diğer tartılma gününe 1 hafta kalıcak ozaman toparlarsınben nasil bir yardimciyim ahhaha ama haftada bir normal doyurucu bir yemek şart bence yoksa metabolizma calismiyor
Kız herşeyi geçtim sağlıksız yakizim sen diyetteyim deme sen zaten kus kadarsinnn bulmusken ye gitsinnnn gizel yemeklerii hamur isleriniiii ben sen gibi olsam mumkunati yok kurtulamazlar beden
Kimyonun çekilmemiş halitum kimyon ne ki
tum guzel seyler sagliksiz be bebisimSeni çakal yaaa
Eşim iki gün önce iki sene önce yaptığım kol böreklerinden istedi tartının geçmesini bekliyorum
Kız herşeyi geçtim sağlıksız ya
heee top limyonn demiiKimyonun çekilmemiş hali
Aspirden annem bahceye dikmisti onu sifasi da cok kasintiya birebir kavurganin içine katip kitir kiti yiyorsun sert bende asli var ac karnina yesem bari :))Ama aspir yağını diyet eşliğinde için diyorlar.
Benim bunlardan baska fikrim yok cnm .Kızlar bir sey danışamam lazım size ...
9 katlı apt. Oturuyorum 7.ci kattın balkon borusunda problem var benim üst kat komşumun ve onun üstündeki komşunun salonuna sızıntı yapıyor duvar nemlenmiş durumda üst komşunun hali berbat zaten 6.ci katta da öğrenci yaşıyor bayan bir öğrenci onun yüzüne tadilat yapılamıyor eve erkek giremezmis vs babasına kadar aradık ama halen aynı durum şimdi sel uyarısı verildi yarın için yağmur daha çok yağacak ve yine benim salonum batacak daha beter nereye şikayet edeyim direk zabıtaya mı yoksa belediyeye mi böyle bir şey başınıza geldi mi ?
O top karabiber kız resim atarım sanatum guzel seyler sagliksiz be bebisim
heee top limyonn demii
Onu da yapmıyorlar canım babasını aradık namuslu takılıyor fallik usta ege girerse bekaretini kaybedecek sanki o kadar geri kafalı insanlar ki yine bizi bulduBenim bunlardan baska fikrim yok cnm .
nasil bayan ogrenci oyle hic mi ustalarla isi olmuyor ailesi gelsin yaptirsinlar o zaman sacmalikk
ayy ben cok uzagim bu tunlere toplaraa kuzummmO top karabiber kız resim atarım sana
Onu da yapmıyorlar canım babasını aradık namuslu takılıyor fallik usta ege girerse bekaretini kaybedecek sanki o kadar geri kafalı insanlar ki yine bizi buldu
Regliyken spor sanki vucutta su topluy ne olduysa bu regl de spor yaptim ve hep kg mu korurdum kg almisim bakalim yarin odemim ne ka giderSeni çakal yaaa
Eşim iki gün önce iki sene önce yaptığım kol böreklerinden istedi tartının geçmesini bekliyorum
Kız herşeyi geçtim sağlıksız ya
Olur olur onla içayy ben cok uzagim bu tunlere toplaraa kuzummmnormal kimyon ayip icsem olma miii
Ne bilim birde kıza evi almışlar yani kira falanda değil tek yaşıyor evdeokula nasil gonderiyorlar. erkek vardir
tmm cnm sag ol 1 cay bardagina 1 cay kasigi nasillOlur olur onla iç
Ne bilim birde kıza evi almışlar yani kira falanda değil tek yaşıyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?