- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #251.821
Ben yapayım eşimde salonda yatarBogaz agrisi icin tarif vereyim iki uc sarimsagi tuzla ezin limonu sıkın yarim cay bardagi en az karistirin sarimsakla icemem derseniz burnunuzu tikayarak dikin cok faydali inanin
Canım ben tavuk eti kızarttım hep. Tadını kokusunu degistirmedi. Ama normal yağ gibi ağır kokmuyordu mesela. Birde aynı yaği yüzüne gözüne sürebiliyorsunHangi yemeklere koyuyorsun makarnaya konduğunu biliyorum bir tek ama lezzet nasıl bilmiyorum
Kız dur yapma100e kadar zorladım sonra 15 daha atlayabildim 1000e tamamlamaya çalışayım
Ay denemek lazım ama korkarım bilmediğim şeyi içmeyeAspir yağını ablam söyledi. Çok etkiliymiş yemeklerden yarım saat önce içiliyomuş. Yağları parçalıyormuş.
Ben totoma varana kadar sürüyorum mis gibi oluyoCanım ben tavuk eti kızarttım hep. Tadını kokusunu degistirmedi. Ama normal yağ gibi ağır kokmuyordu mesela. Birde aynı yaği yüzüne gözüne sürebiliyorsun
Yemedi zatenKız dur yapmahergun 100 arttır birden yapma
Bunu çiğnemiyorsun direk yutuuorsun illa ki koku olur ama sonucta hastasin bisey olmazBen yapayım eşimde salonda yatar
Totomuzda pek kıymetliAy denemek lazım ama korkarım bilmediğim şeyi içmeye
Ben totoma varana kadar sürüyorum mis gibi oluyo
Yemedi zatenkolay değilmiş gün de 500 yeter en fazla
Ama aspir yağını diyet eşliğinde için diyorlar.Benim.esim aspir yaginin kapsülünü kullandi 3 yil olmustur eczanede boy boy reklami vardi faydasi olmadi arkadaslar kilo beyinde bitecek digerleri sadece yardımcı olur hem yer hem ilaç icersek fayda olmaz
Hakkettmi giii. Ayy bende sürücem ahahahha niye daha önceden söylemedin.Ay denemek lazım ama korkarım bilmediğim şeyi içmeye
Ben totoma varana kadar sürüyorum mis gibi oluyo
Yemedi zatenkolay değilmiş gün de 500 yeter en fazla
Hheee valla çok kıymetliTotomuzda pek kıymetli
Ama çok söyledim ben ki bunu. Benim cildim aşırı kuru hindistan cevizi yağı sayesinde düzeldi.. her banyo sonrası sürüyorumHakkettmi giii. Ayy bende sürücem ahahahha niye daha önceden söylemedin.
Aynen hergun biraz arttır ip işini. Ipsizde insanın canı çıkıyor valla ipe gerek kalmıyor
Yok canım olmadı hiç ama fena olmaz herhalde kek koyuyorum buzluğa miss gibi oluyor çıkarıncaDenemem lazım kesinlikle krebe de bayılırım ayrıca yarına yapayım bari . Difrize yapıp attığın oldu mu krebi
Ip atlamak ya da hayali bir ip ile atlamak kolay görünse de çok zormuş yaa 115 tane de bittim tükendim
Canım yavaş yavaş arttır alışırsın zaman la100e kadar zorladım sonra 15 daha atlayabildim 1000e tamamlamaya çalışayım
Deneyim yapınca bakalım hep hazır ekmek alıyorum onda da kimyasal çok oluyor.Yok canım olmadı hiç ama fena olmaz herhalde kek koyuyorum buzluğa miss gibi oluyor çıkarınca
Canım yavaş yavaş arttır alışırsın zaman la
Canım ben kendim yapıyorum tam buğday ekmeği 4-5 bardak unla hamur yoğuruyorum dilimleyip atıyorum buzluğa hergün bir tane çıkarıyorum tost makinesinde 2dkda yumuşacık oluyor missDeneyim yapınca bakalım hep hazır ekmek alıyorum onda da kimyasal çok oluyor.
Öyle yapcam çünkü bayağı yorucu oldu dizlerimi de yukarı çekmeye çalıştım daha çok yordu
aktardan alacagiz dimi alayimda bende sutle iceyim kuzummmm. Sende seviliyirsun fit anneBlackim
Munterim
Seviliyorsunuz
Hindistan cevizi yağı kızlar
bencede4 te tartıl hangisi az gelirse onu söyle
Evet canım aktardanaktardan alacagiz dimi alayimda bende sutle iceyim kuzummmm. Sende seviliyirsun fit anne
bencede
sag ol cmmEvet canım aktardan
Hani menüsag ol cmm
geliyooooooHani menü
evet ve adetsin bugun dinlenme gunun olsunKızlar şimdi spor yaparsam ödemmi tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?