Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hangi yemeklere koyuyorsun makarnaya konduğunu biliyorum bir tek ama lezzet nasıl bilmiyorum
Canım ben tavuk eti kızarttım hep. Tadını kokusunu degistirmedi. Ama normal yağ gibi ağır kokmuyordu mesela. Birde aynı yaği yüzüne gözüne sürebiliyorsun

Aspir yağını ablam söyledi. Çok etkiliymiş yemeklerden yarım saat önce içiliyomuş. Yağları parçalıyormuş.
Ay denemek lazım ama korkarım bilmediğim şeyi içmeye

Canım ben tavuk eti kızarttım hep. Tadını kokusunu degistirmedi. Ama normal yağ gibi ağır kokmuyordu mesela. Birde aynı yaği yüzüne gözüne sürebiliyorsun
Ben totoma varana kadar sürüyorum mis gibi oluyo

Kız dur yapma hergun 100 arttır birden yapma
Yemedi zaten kolay değilmiş gün de 500 yeter en fazla

Benim.esim aspir yaginin kapsülünü kullandi 3 yil olmustur eczanede boy boy reklami vardi faydasi olmadi arkadaslar kilo beyinde bitecek digerleri sadece yardımcı olur hem yer hem ilaç icersek fayda olmaz

Benim.esim aspir yaginin kapsülünü kullandi 3 yil olmustur eczanede boy boy reklami vardi faydasi olmadi arkadaslar kilo beyinde bitecek digerleri sadece yardımcı olur hem yer hem ilaç icersek fayda olmaz
Ama aspir yağını diyet eşliğinde için diyorlar.

Ay denemek lazım ama korkarım bilmediğim şeyi içmeye

Ben totoma varana kadar sürüyorum mis gibi oluyo

Yemedi zaten kolay değilmiş gün de 500 yeter en fazla
Hakkettmi giii. Ayy bende sürücem ahahahha niye daha önceden söylemedin.
Aynen hergun biraz arttır ip işini. Ipsizde insanın canı çıkıyor valla ipe gerek kalmıyor

Totomuzda pek kıymetli
Hheee valla çok kıymetli

Hakkettmi giii. Ayy bende sürücem ahahahha niye daha önceden söylemedin.
Aynen hergun biraz arttır ip işini. Ipsizde insanın canı çıkıyor valla ipe gerek kalmıyor
Ama çok söyledim ben ki bunu. Benim cildim aşırı kuru hindistan cevizi yağı sayesinde düzeldi.. her banyo sonrası sürüyorum

Denemem lazım kesinlikle krebe de bayılırım ayrıca yarına yapayım bari . Difrize yapıp attığın oldu mu krebi
Yok canım olmadı hiç ama fena olmaz herhalde kek koyuyorum buzluğa miss gibi oluyor çıkarınca
Ip atlamak ya da hayali bir ip ile atlamak kolay görünse de çok zormuş yaa 115 tane de bittim tükendim

100e kadar zorladım sonra 15 daha atlayabildim 1000e tamamlamaya çalışayım
Canım yavaş yavaş arttır alışırsın zaman la

Yok canım olmadı hiç ama fena olmaz herhalde kek koyuyorum buzluğa miss gibi oluyor çıkarınca

Canım yavaş yavaş arttır alışırsın zaman la
Deneyim yapınca bakalım hep hazır ekmek alıyorum onda da kimyasal çok oluyor.
Öyle yapcam çünkü bayağı yorucu oldu dizlerimi de yukarı çekmeye çalıştım daha çok yordu

Deneyim yapınca bakalım hep hazır ekmek alıyorum onda da kimyasal çok oluyor.
Öyle yapcam çünkü bayağı yorucu oldu dizlerimi de yukarı çekmeye çalıştım daha çok yordu
Canım ben kendim yapıyorum tam buğday ekmeği 4-5 bardak unla hamur yoğuruyorum dilimleyip atıyorum buzluğa hergün bir tane çıkarıyorum tost makinesinde 2dkda yumuşacık oluyor miss
Ve 10gün bazen iki hafta yetiyor bir ekmek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…