Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
ilik su 1 gun kurusu
1 kk suzme peynir
1 dilim tb ekmegi
5 zeyrin
2 dilim kasar peynir
2 isirik ev pogacasi

ara
2 hurma
2 ceviz
kadayifli muhallebi 1 ufak kase

aksam
1 kase sehryye corvasi
1 kocamannnnnnn kase devasa ama mevsim salata
2 isirik peynirli borek

1 ad. ananas
1 saglikki kurabiye

Tarif verebilir misin peki bende deneyim evde tam buğday unum da var hafta sonu yaparım. Hamur şeklinde atıyorsun dimi pişmiş hali ile mi

Muhallebi

börek

Poğaça
Perşembe günü bide

Afiyet olsun canım süt olsun bebişe
ip bulamadim evde ben nasil atlasam
İp varmış gibi atla canım

Akşam yatmadan ya kimyonlu su iç ya maydonoz suyu iç ikisi de yoksa soğan suyu yap iç. Maydonoz ve soğan hem adet söker hem ödem attırır. Kimyon gaz varsa giderir ödem attırır
Tamam canım inşallah maydanoz severim ama süt azaltıyormuş korkuyorum kimyon damı adet söküyor

1 kutu seksense kalsın
Iste para tuzagi bence le cartini diye bişey vardi o da oyle bi para spordan önce iciyorsun yag yakimi super diye sonra aslinda sade kahve ve telvesinin o ise yaradığını ogrendik zayiflamak inan sekeri yok ederek istah kapatmakla olacak kolay değil ama para vererek de olmuyor bi suru bitkisel sey diye para veriliyor hic kilo verdirdigini gormedim

Akşam yatmadan ya kimyonlu su iç ya maydonoz suyu iç ikisi de yoksa soğan suyu yap iç. Maydonoz ve soğan hem adet söker hem ödem attırır. Kimyon gaz varsa giderir ödem attırır
canim bende iceyim ne ladar kimyon koymam lazim

Muhallebi

börek

Poğaça
Perşembe günü bide

Afiyet olsun canım süt olsun bebişe
İp varmış gibi atla canım
sag ol cnm malum kp kv hazirliklar inan gozum kalmasin diye yedim sisicikti bir yerlerim cok guzelde yapmistim soylemesi ayip aksami hafif gecirdim ama gorsun degil mi
ip yokmus gibi deneyecehim ben de

Canım ben anlamıyorum

Canım çok az yemissin. Çok kilo verirsin ama sağlıklı drgil gittiği gibi geri gelir. Spor yapıyorsun gerçekten 1200 tamamla. Sen birde çok koşturan birisin 1200 bile az sana
Yok canim yarin cuma ya bide fazla ciktim bugun yarin kac kg cikacam diye boyle beslendim..bugun annemgile geldim immh cok güzel şeyler hazirlamis agzimi surmedim yarin misafir gelcek lahmacun yapcam dedi ben yokum gelmem dedim..yarin teyzemgil gelcekti annemgile iste imtihanlarim benim..

Anlıyorum canım afiyet olsun kv yemeğe gittiğimizde oda yapar sağolsun diyetteyiz desekte oğullarım yer der ama bizde yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…