- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.161
yok yok zararın neresinden dönersek kardır.. benim çizelge doğru.67.4üm.. haftya da yaparız be kuzubaşlasın yarışşşşşşşşşşşşolur canım ama 3 gün kaldı haftaya yapsak daha sağlıklı olmazmı..................
ben 64le mezun olmak istiyorumm.. 6 ay cezasını da kabul etmiyorum... redddddddddd aslı bence çizelgedeki hadefini daha ulaşılır yap mesela 90 gibi çizelge hızlı ilerledikçe inancın artar tekrar değiştirirsin istersen sonra.. ama böyle gıdım gıdım çok yavaş gider çizelgekızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor
aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34
yok yok zararın neresinden dönersek kardır.. benim çizelge doğru.67.4üm.. haftya da yaparız be kuzubaşlasın yarışşşşşşşşşşşş
ben 64le mezun olmak istiyorumm.. 6 ay cezasını da kabul etmiyorum... redddddddddd aslı bence çizelgedeki hadefini daha ulaşılır yap mesela 90 gibi çizelge hızlı ilerledikçe inancın artar tekrar değiştirirsin istersen sonra.. ama böyle gıdım gıdım çok yavaş gider çizelge
kızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor
aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34
ben kabul yazmıştım canım sanırım çıkmamış...
öğle
bir tabak zaytinyağlı pırasa
1 dilim ttb ekmeği
bir kase yoğurt
sütlacımıda yaptım tadına bakmak için 2 kaşık yedim enfes olmuş
sabah light ekmekli tost
ara 1 yeşil ema,1 bardak ayran
öğlen daha yemedim......................
ben 64le mezun olmak istiyorumm.. 6 ay cezasını da kabul etmiyorum... redddddddddd aslı bence çizelgedeki hadefini daha ulaşılır yap mesela 90 gibi çizelge hızlı ilerledikçe inancın artar tekrar değiştirirsin istersen sonra.. ama böyle gıdım gıdım çok yavaş gider çizelge
65 e bir geleyim galib adaha düşmez çünkü kemikliyim. sen 65 yaz oldu mu?
merhaba kızlarrr
benimde hedef kilom 75
bi 75 e düşelimde :)
ve bende 6 ayı red ediyorum insanın bir yerde motivasyona ihtiyacı var gıdım gıdım gittiğini görmek olmaz ya reeed
ne gıdım gıdım gidiyor canım anlamadım :44:
akşam yemeğimi en geç 7.3 0da yiyorum aslıcım....
aslıcım hani mezun olan 6 ay içinde gelemiyormuş ya hani onu oyluyırdukya onun için diyorum hedefimi uzun tutarsam tartıda gıdım gıdım kilo gider ben nasıl 90a ulaştım anlamadım mesela ...
bu arada iiyiim sen nasılsın
yok aslıcım akşam yemeğinden sonra pek bişe yemem,bu arada bende çok hızlı yerim ya 2 tane kıymalı pide yemem 10 dakikamı almaz valla hahahha.....................
avatara resmimi koydum bakın kaldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?