Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah light ekmekli tost

ara 1 yeşil ema,1 bardak ayran

öğlen daha yemedim......................

olur canım ama 3 gün kaldı haftaya yapsak daha sağlıklı olmazmı..................
yok yok zararın neresinden dönersek kardır.. benim çizelge doğru.67.4üm.. haftya da yaparız be kuzubaşlasın yarışşşşşşşşşşşş

kızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor

aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34
ben 64le mezun olmak istiyorumm.. 6 ay cezasını da kabul etmiyorum... redddddddddd aslı bence çizelgedeki hadefini daha ulaşılır yap mesela 90 gibi çizelge hızlı ilerledikçe inancın artar tekrar değiştirirsin istersen sonra.. ama böyle gıdım gıdım çok yavaş gider çizelge

tamam canım cumaya görüşürüz hahaha.......................

benimde hedef kilom 75
bi 75 e düşelimde :)
ve bende 6 ayı red ediyorum insanın bir yerde motivasyona ihtiyacı var gıdım gıdım gittiğini görmek olmaz ya reeed

ben kabul yazmıştım canım sanırım çıkmamış...

tamam canım

öğle
bir tabak zaytinyağlı pırasa
1 dilim ttb ekmeği
bir kase yoğurt

sütlacımıda yaptım tadına bakmak için 2 kaşık yedim enfes olmuş

sadece 2 kaşıksa sorun yok ama fazlası olacak mı

sabah light ekmekli tost

ara 1 yeşil ema,1 bardak ayran

öğlen daha yemedim......................

canım akşam yemeğinidemi geç yiyorsun

ne biliyim canım hedefimi görmek istiyorum bu kadar yolun var çok uğraşman gerekecek diye

65 e bir geleyim galib adaha düşmez çünkü kemikliyim. sen 65 yaz oldu mu?

tamam canım bende kemikliyim 50 olur muyum bilmiyorum :26:
bu arada senin hedefin 55 di ne oldu

merhaba kızlarrr

merhaba nasılsın canım nerelerdesin bakim

Son düzenleme:
Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ALINTI

kızlar topikte buna rastladım. aslında doğru bir şey ama hangimiz yapıyoruz ki. uzmanlarda bir lokmayı 20 kere çiğnememizi öneriyor. hem küçük parçalara bölünce midenin yükü azalacak parçalamak için hemde beyne doydum sinyali gidecek. beyine 20 dk sonra doydum sinyali gider. eğer yavaş yersek 20 dk sonra biz doyacaz ve az yemiş olacağız ama malesef ben hızlı yiyenlerdenim sizin durumunuz nasıl? yemeğe misafir geldiğinde bilirsiniz canımız çok fazla bişey istemez çok yiyemeyiz çünkü biz durmadan servis yaptığımızdan sofraya otur kalk otur kalk süre geçiyor çok az yesekte beyin doydun sen artık diyor. ne dersiniz bundan sonra daha yavaş yemeye ve daha çok çiğnemeye özen gösterelim mi? gerçi ben küçük bir elmayı 20 dakika boyunca ne kadar yavaş yiyecem bilemiyorum da

ne gıdım gıdım gidiyor canım anlamadım :44:

aslıcım hani mezun olan 6 ay içinde gelemiyormuş ya hani onu oyluyırdukya onun için diyorum hedefimi uzun tutarsam tartıda gıdım gıdım kilo gider ben nasıl 90a ulaştım anlamadım mesela ...
bu arada iiyiim sen nasılsın

sağol canım hastalık dışında sorun yok
birazdan spor yapcam

kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz hiç boydan fotoğraf çektirmezdim. dün okulda çocuklara çektirdim neden biliyor musunuz zayıfladıkça yeni halimle karşılaştırmak için. buraya koycam iki resimi sizde göreceksiniz aradaki farkı.

sizde böyle yapın herkes belli bir kilo verdikçe eski ve yeni halini koysun buraya hem motive de oluruz ne dersiniz

yok aslıcım akşam yemeğinden sonra pek bişe yemem,bu arada bende çok hızlı yerim ya 2 tane kıymalı pide yemem 10 dakikamı almaz valla hahahha.....................

yok aslıcım akşam yemeğinden sonra pek bişe yemem,bu arada bende çok hızlı yerim ya 2 tane kıymalı pide yemem 10 dakikamı almaz valla hahahha.....................

benim bir arkadaşım var oda kilo almak için uğraşıyor ( gelde öldürme ) çok yer ama çok yavaş yer bunun etkisi var heralde ya da bunların hepsi yalan bazı insanlar şanslı doğuyor

niye kıs benim evet merak ediyodunuz bakın diye koydum hahaha.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…