Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha esra müthişsin ya enerjin hiç bitmiyo maşallah,nisan annelerinde bu kadar iyi tanıma fırsatım olmamıştı seni burda anladım kalbinin güzelliğini....

esra nisan annelerine takılıyomusun canım,ben hiç gitmiyorum artık bi gruplaşma hissettim ve beni çok rahatsız etti bu durum...........

kızlar ben önceden çok çabuk kilo verirdim ya son zamanlar gram gram gidiyo normalmi sizce yaaa............

maalesef belli bir süre o başta verilen hızlı kilolar daha sonra duruyor biraz duruyor sonra tekrar kilo vermeye başlıyor bende bekliyorum ne zaman duracak diye....

1 DİLİM kıymalı börek kaç ekmektir sizce??? kalorisini hesaplamam lazım.

kalori sepetine git o site çok güzel gülçin....

lahana tohumunu yağıymış güzel öyle pis bir kokusu yok ...

bende dün itibariyle tam bir ay oldu amliyatım olalı bugün gitmeliydim ama o kadar çok işim vardı ki yarında işim var çarşamba gidicem bakalım ne diyecek

hahaha esra müthişsin ya enerjin hiç bitmiyo maşallah,nisan annelerinde bu kadar iyi tanıma fırsatım olmamıştı seni burda anladım kalbinin güzelliğini....

o senin kalbinin güzelliği canım sağolasın.....

esra nisan annelerine takılıyomusun canım,ben hiç gitmiyorum artık bi gruplaşma hissettim ve beni çok rahatsız etti bu durum...........

ben baya oldu girmiyorum aynı dediğin gibi şekerim 3-5 kişi sürekli birbirlerine iltifatlar falan bende boşver dedim çıktım....

kız 2 saniye gittim siteye bişey olmuş ne oluyor leyyyn ....koca bir bardak 5i1 yerde yaptım soğumasını bekliyorum,sonra uyumayı düşünüyorum yarın malatya için perde tül diktireceğim çok işim var çooook

kızlar ben çıkıyorum çok bitkinim yarın görüşürüz inş

iyi geceler canım,kızlar bende kaçar bye.....................

o senin kalbinin güzelliği canım sağolasın.....

ben baya oldu girmiyorum aynı dediğin gibi şekerim 3-5 kişi sürekli birbirlerine iltifatlar falan bende boşver dedim çıktım....

aynen canım, aralarında çok sevdiklerimde vardı aslında ama neyse artık.....................

olayı bana da getirmişsiniz ya neyse.okuyunca cok sinirlenmiştim ama sinirim geçti.belki haklısın bu düşüncende.ama eskiden beri burda olanlar bilir beni.18 kilo verdim ve inanın elimden geleni yapıorum şu an ekmek yemiorm doğru düzgün birşey yemediğim halde kilo veremiyorum.esracım 18 kilo verdikten snra benim yaşadıklarımı anlıcaksın.doğru düzgün birşey yemeden o kadar koşuşturmaya tartıya çıkıp 1 gram bile veremediğini görmek cok güzel birşey sanki bana laf sölenmiyo olabilir.ama ben de şu 7 8 aydır ve bunu aynalar bilir önceden çok daha fazla paylaşımım oluyordu hep burdaydım.şu an başımı kaşıycak halim olmuyo kimlerle uğraştığımı hergün neler yaşadığımı kaç yazılı hazırlayıp günlerce yazılı okuduğumu ayrıca öğrenciden daha fazla ders çalıştığımı kimse anlayamaz.takımda bu sebeple paylaşımda bulunamıyorum.bunun farkındayım.tamam hepimizin sorunları var ama ben kimseye düşünmeden kırıcı bir şekilde davranmadım.empati yapmanı istiyorum sadece senden.
ayrıca julianın üzülüyorum lafına alınanlar olmuş.bence gayet içten bir üzülüyorumdu o.alaycı bir üslupla söylenmiş birşey değildi.lütfen hepimizin sinirleri gergin ama bunun acısını başkalarınan çıkarmayalım.
canım benim nasılsın?

pinkcatcım şimdi çıkmam gerek cnm görüşürüz gene özletme kendini sık sık gel cnm

1 DİLİM kıymalı börek kaç ekmektir sizce??? kalorisini hesaplamam lazım.
canım her hamur işini ekmeğe dönüştürüp kalori hesaplaman yanlış olur. içindeki yağ milktarları ek besinler farklıdır.. arkadaşımız bakmış ya 230 kaloriymiş..tabi bunu günün hangi öğünü yediğin de öenmli sabah ya da öğle ise sorun yok ama akşam ise fenaa...

kızlar hakikaten bütün takımların bizden haberi oldu ya

nev gitmesen neyi olacaktı kuzum

ben gitmiyorum buralardayım sizleri seviyom kızçeler
ah çok sevindim camnım.. sayımız azaldıkça motivasyonumuz düşebilirdi. bak bi daha gidiyom felan deme haaaa

ayşen çok kötü bir menü olmuş.. yediklerinin azlığından ziyade çok düzensiz.. sabah simit ve açma yemen kadar doğal bişey olamaz..ne kadar yesen de mutlaka ara öğün olmalıydı ve öğleyi sadece elma ile geçiştirmen çok yanlış olmuş.. canım herşeyden az az yemelisin. normal beslenme düzenine dönünce verdiğin kiloları hop diye alırsın valla

bu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.
canım o kesin ayrıldı gitti
bu arada keten tohumu da aldıydım bugün. nasıl kullanılacak bilmiyorum ama duymuştum çok.
suyun sütün yoğurdun içine 1 çay kaşığı kadar karıştırıp yiyorlar.

tamam sen 800 gr ver ben 3 kilo oldu mu bunun için yarışalım ayın 18 e kadar
aslı 8 günde 3 kilo vermen hiç iyi değil. çok sağlıksız.. kilon ne olursa olsun haftada 1 en iyisi bence..bu kadar hızlı başlamak seni yorabilir

kızlar ben önceden çok çabuk kilo verirdim ya son zamanlar gram gram gidiyo normalmi sizce yaaa............
çok normal.. insan bazen belli bi kiloya sabitlenip kalıyor.. tabi bu sırada vücudu sıklaşıyor ve herkesten aaa sen ne kadar zayıflamışsın sözlerini duyuyor
dur çıkma tartım 100den fazla kaldırmaz deseydinnnn
günaydınlar :92::92:
günaydın
sabah
iki bardak limonlu ılık su
bir dilim ttb ekmeği
bir domates
4 zeytin
1 kk peynir
aham da ayşen bi hata daha.. kız sabahları çok az yiyorsun ya.. sabah dolu dolu istediğin şeylerden az az yeki gün içinde kan şekerin dengeli olsun ve daha az acıkk

günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım canım bişe istemedi.................

fdm evet canım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo bana ..............................

günaydın arkadaşlar günaydın aynı hedefelere birlikte yürüdüğüm sanal dostlarımmm

dün akşam bugün bişeyler yazacağımı söylemiştim baktım konu kapanır gibi olmuş aslında yeniden açmak istemiyorum ama bazı şeyleri söylemessem içimde kalacak

julia seni anlamıyorum.. arasıra gelip merhaba diyip gidiyorsun burda eski arkadaşların varsa ya burda kalsaydın ya da onlarla özelden konuş. madem gelip arasıra bakıyorsun buyur takıma geri dön o zaman..bildiğim kadarı ile kardeş takım da değiliz herhalde....

esra kaptan olmanı yürekten desteklerim canım..ve senin esene yşegüle kırıldığını düşünüyorum gittiler diye.. ben de kırıldım.. esen bi anda parladı ve gitti. belki haklı belki değil ama çözüm yolu bu olmmamalıydı.. bize haksızlık yaptıı çok alışmış ve sevmiştim onu.. esra hemen değil kendini ne zaman hazır hissedrsen o zaman başla kaptanlığa.. ve diğer takımları topikleri incelemeni öneririm.farklı şeyler yapıyorlarsa bize de uygulat.. bize kız eleştir iltifat et.. ama senin liderimiz olduğunu bilelim..

aslı benim seninle ilgili düşündüğüm şey senin ne kadar kilo verip vermediğin değil. sonuçta senin bedenin.. sen rahatsız olmuyorsan bu beni ilgilendirmez. bence asıl sorun senin
takıma çok bişey verememendi. eskiyi bilmiyorum ve beni ilgilendirmez. demişsin ya ayak işleri yapıyorum diye bunlar da senin görevin ve bu görevi alırken bunları biliyordun.. motivasyonun çok düşük olabilir burdaki insanla herkes çok çabaladı aslı şöyle yap böyle yap diye ama sen yine de mutsuzdun.. ve artık takım bundan sıkılşım olabilir.daha mutlu dha neşeli durmayı umut dolu duramyı bizim için değil kendin için yap. yoksa hayat çekilmez olabilir.. gçen haftalarda yine bi gerginlik yaşamıştık o zamanda çok pasif kaldığını düşünüyorum. biz kendi kendimize kurallar koyuyoruz ama senden gelen bişey yoktu.. bizi ve kendini gaza getirmek için yeni stratejiler yarışmalar çizelgeler düzenleyebilirdin..mesela bu hafta ikiniz yarışacksınız gibisinden. ve diyet konusuna çok hakim değilsin. elbette biz de herşeyi bilmiyoruz ama senin daha donanımlı olmanı beklerdim. özünde harika bi insan olabilirsin ama hepimiz herişi en iyi şekilde yapamıyoruz. umarım bundan sonra ekipte bi üye olarak kendine haksızlık yapmayı bırakır ve diyetine hayatına dört elle sarılırsın..

günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım canım bişe istemedi.................

fdm evet canım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo bana ..............................

canım insanın boyuna göre kritik kiloları vardır.. yani diğer insanlar tarafından zafıyladığının farkedildiği kilolar.. mesela benim için 67 öyleydi. bak düşün 68ken kimse bişey demiyordu ama sadece 1 kilo verince insanlar çok farkettiler..şimdi 64 olmadan da kimse bir beden daha küçüldüğümü farketmicek.. sen sakın durakladım diye bırakma.. beyin sadece kendini korumaya almak için depolama yapıyor.. hatta bu hafta artı çıksan bile üzülme.. hayde bakem fıstık yaz geliyor.. taaa kışın sonunda aldığım cicilerim var onları giymeyi dört gözle bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…