- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.121
kızlar akşam üstü burdan bir komşum geldi geçmiş olsun a bu komşum bu komşum hamileyken benle çok uğraşmıştı 48 yaşında onunda iki gelini var 2 sinle de aynı zamanda hamileydik onlar dağları yediler 10 kilo aldılar ben 35 kilo aldım kan serumları ve tansiyon ve böbrek problemim yüzünden bu kadıncağız bugün tartıldı yeni tartmla tam 123 kilo çıktı neyse morali çok bozuldu öyle bir motive ettim ki kadıncağızı ay esra diyetisyenler bana bu kadar anlatmadılar ben yarın diyete başlıycam dedi ....
ben benimle zamanında kendi kilosuyla denk gören bu komşuma bile ohhh bak ben zayıfladım sen 123 kilosun demedim kalp kırmak çok kolay ama yapması çok zor inşallah bunu anlamıştır....
kızlar ben önceden çok çabuk kilo verirdim ya son zamanlar gram gram gidiyo normalmi sizce yaaa............
1 DİLİM kıymalı börek kaç ekmektir sizce??? kalorisini hesaplamam lazım.
lahana yağı nasıl bişey oluyo kuzum
aktardanmı alıcam fiyatları nasıldır
bu ara sporu saldım gibi sadece yürüyüş yapıyorum birde twisti
ne güzel ip atlayıp mekik çekiyodum yarındna itibaren başlıycam
hahaha esra müthişsin ya enerjin hiç bitmiyo maşallah,nisan annelerinde bu kadar iyi tanıma fırsatım olmamıştı seni burda anladım kalbinin güzelliğini....
esra nisan annelerine takılıyomusun canım,ben hiç gitmiyorum artık bi gruplaşma hissettim ve beni çok rahatsız etti bu durum...........
kızlar ben çıkıyorum çok bitkinim yarın görüşürüz inş
o senin kalbinin güzelliği canım sağolasın.....
ben baya oldu girmiyorum aynı dediğin gibi şekerim 3-5 kişi sürekli birbirlerine iltifatlar falan bende boşver dedim çıktım....
bence kaptandan önce herkes çnce bir kendini sallasın aynı şekilde edada, ben buraya geldiğimden beri gram la kilo veriyor ama kimse edaya sen niye gram veriyorsun demedi,şunuda söylemek istiyorum burda kimse boşta gezmiyor herkesin hayat içinde meşguliyetleri var hepimizin işi gücü var herkes kendinden sorumlu önce çuvaldızı kendimize batıralım.....
canım benim nasılsın?pinkcatcım
pinkcatcım şimdi çıkmam gerek cnm görüşürüz gene özletme kendini sık sık gel cnm
bu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.
günaydınlar :92::92:
günaydın canım ne güzel kahvaltını etmişsin. bende edeceğim birazdan sonra okula gideceğim. bu aralar pek uykuyla pek aram yok. artık sabahlarıda mesaj yazacam
canım her hamur işini ekmeğe dönüştürüp kalori hesaplaman yanlış olur. içindeki yağ milktarları ek besinler farklıdır.. arkadaşımız bakmış ya 230 kaloriymiş..tabi bunu günün hangi öğünü yediğin de öenmli sabah ya da öğle ise sorun yok ama akşam ise fenaa...1 DİLİM kıymalı börek kaç ekmektir sizce??? kalorisini hesaplamam lazım.
ah çok sevindim camnım.. sayımız azaldıkça motivasyonumuz düşebilirdi. bak bi daha gidiyom felan deme haaaakızlar hakikaten bütün takımların bizden haberi oldu ya
nev gitmesen neyi olacaktı kuzum
ben gitmiyorum buralardayım sizleri seviyom kızçeler
ayşen çok kötü bir menü olmuş.. yediklerinin azlığından ziyade çok düzensiz.. sabah simit ve açma yemen kadar doğal bişey olamaz..ne kadar yesen de mutlaka ara öğün olmalıydı ve öğleyi sadece elma ile geçiştirmen çok yanlış olmuş.. canım herşeyden az az yemelisin. normal beslenme düzenine dönünce verdiğin kiloları hop diye alırsın vallasabah 8 de yarım simit yarım açma yedim eşimin zoruyla
sonrada yattım öğlen kalktım kendime ceza verdim sadece elma yedim
çay içtim habire yeşil form 5 1 yerde
akşam 18 00
1 kepçe mercimek çorbası
2 küçük ızgara köfte
yarım dilim ttb ekmeği
inşlh kapatmışımdır fazlalığı :18:
ara olarakda bir yemek kaşığı kuru üzüm bir vauş leblebi yedim
51 yerde
ve yeşil çayla
canım o kesin ayrıldı gittibu arada anşa gelmedi bugün nerde ya. yoksa oda mı gitti.
suyun sütün yoğurdun içine 1 çay kaşığı kadar karıştırıp yiyorlar.bu arada keten tohumu da aldıydım bugün. nasıl kullanılacak bilmiyorum ama duymuştum çok.
aslı 8 günde 3 kilo vermen hiç iyi değil. çok sağlıksız.. kilon ne olursa olsun haftada 1 en iyisi bence..bu kadar hızlı başlamak seni yorabilirtamam sen 800 gr ver ben 3 kilo oldu mu bunun için yarışalım ayın 18 e kadar
çok normal.. insan bazen belli bi kiloya sabitlenip kalıyor.. tabi bu sırada vücudu sıklaşıyor ve herkesten aaa sen ne kadar zayıflamışsın sözlerini duyuyorkızlar ben önceden çok çabuk kilo verirdim ya son zamanlar gram gram gidiyo normalmi sizce yaaa............
dur çıkma tartım 100den fazla kaldırmaz deseydinnnnkızlar akşam üstü burdan bir komşum geldi geçmiş olsun a bu komşum bu komşum hamileyken benle çok uğraşmıştı 48 yaşında onunda iki gelini var 2 sinle de aynı zamanda hamileydik onlar dağları yediler 10 kilo aldılar ben 35 kilo aldım kan serumları ve tansiyon ve böbrek problemim yüzünden bu kadıncağız bugün tartıldı yeni tartmla tam 123 kilo çıktı neyse morali çok bozuldu öyle bir motive ettim ki kadıncağızı ay esra diyetisyenler bana bu kadar anlatmadılar ben yarın diyete başlıycam dedi ....
ben benimle zamanında kendi kilosuyla denk gören bu komşuma bile ohhh bak ben zayıfladım sen 123 kilosun demedim kalp kırmak çok kolay ama yapması çok zor inşallah bunu anlamıştır....
günaydıngünaydınlar :92::92:
aham da ayşen bi hata daha.. kız sabahları çok az yiyorsun ya.. sabah dolu dolu istediğin şeylerden az az yeki gün içinde kan şekerin dengeli olsun ve daha az acıkksabah
iki bardak limonlu ılık su
bir dilim ttb ekmeği
bir domates
4 zeytin
1 kk peynir
günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım canım bişe istemedi.................
fdm evet canım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo bana ..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?