- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.141
canım insanın boyuna göre kritik kiloları vardır.. yani diğer insanlar tarafından zafıyladığının farkedildiği kilolar.. mesela benim için 67 öyleydi. bak düşün 68ken kimse bişey demiyordu ama sadece 1 kilo verince insanlar çok farkettiler..şimdi 64 olmadan da kimse bir beden daha küçüldüğümü farketmicek.. sen sakın durakladım diye bırakma.. beyin sadece kendini korumaya almak için depolama yapıyor.. hatta bu hafta artı çıksan bile üzülme.. hayde bakem fıstık yaz geliyor.. taaa kışın sonunda aldığım cicilerim var onları giymeyi dört gözle bekliyom
canım her hamur işini ekmeğe dönüştürüp kalori hesaplaman yanlış olur. içindeki yağ milktarları ek besinler farklıdır.. arkadaşımız bakmış ya 230 kaloriymiş..tabi bunu günün hangi öğünü yediğin de öenmli sabah ya da öğle ise sorun yok ama akşam ise fenaa...
ah çok sevindim camnım.. sayımız azaldıkça motivasyonumuz düşebilirdi. bak bi daha gidiyom felan deme haaaa
ayşen çok kötü bir menü olmuş.. yediklerinin azlığından ziyade çok düzensiz.. sabah simit ve açma yemen kadar doğal bişey olamaz..ne kadar yesen de mutlaka ara öğün olmalıydı ve öğleyi sadece elma ile geçiştirmen çok yanlış olmuş.. canım herşeyden az az yemelisin. normal beslenme düzenine dönünce verdiğin kiloları hop diye alırsın valla
valla canım hergün böyel düzensiz değilim ama eşime uyuyorum mecburen
sabah yattım 2 den sonra kalktım ee öğlen yemiyim nasıl olsa bi kaç saat sonra akşam yemeği yiycem dedim hemde depoladım deidm
canım o kesin ayrıldı gitti
suyun sütün yoğurdun içine 1 çay kaşığı kadar karıştırıp yiyorlar.
aslı 8 günde 3 kilo vermen hiç iyi değil. çok sağlıksız.. kilon ne olursa olsun haftada 1 en iyisi bence..bu kadar hızlı başlamak seni yorabilir
çok normal.. insan bazen belli bi kiloya sabitlenip kalıyor.. tabi bu sırada vücudu sıklaşıyor ve herkesten aaa sen ne kadar zayıflamışsın sözlerini duyuyor
dur çıkma tartım 100den fazla kaldırmaz deseydinnnn
günaydın
aham da ayşen bi hata daha.. kız sabahları çok az yiyorsun ya.. sabah dolu dolu istediğin şeylerden az az yeki gün içinde kan şekerin dengeli olsun ve daha az acıkk
haklısın canım,bu hafta artı çıkmayacağımı garantiledim gibi inşallah bi değişiklik olmaz tatile giderken 63 fln olmak istiyorum bende inşallah.....................
günaydın canım
ay bende eşimin memlekete izne gitmedne önce 70 inmeyi planlıyodum ama erken gidicez bu sene
iki hafta içinde gidebiliriz
ne kadar versme kardır
az mııı
diyetisyenlerin verdiği listede bundna pek farklı olmuyo canım
birde sabah sabah insnaın canı pek bişey istemiyo
inşlh tatlıminşallah veririz canım benim ......................
canım yanılıyorsun bak sana bundan 4 yıl önce diyetisyenin bana verdiği ve benim 2 haftada 4 kilo verdiğim menüyü yazayım.. şok olacaksın
sabah
2 dilim ekmek+kk peynir+5 zeytin+şekersiz çay+sınırsız domates salatalık+1 bardak süt
ara
1 taze meyve ya da 3 kuru incir-kayısı
öğleyin
2 dilim ekmek+3 köfte büyüklğünde et+salata61 kase çorba+yoğurt ya da aran
ara aynı
akşam 2 dilim ekmek+1 kase yoğurt+salata8 kaşık sebze yemeği
yatmadan 2 porsiyon meyve+süt
tüm bunlara ek olarak günde 4 yk pilav veya makarna hakkım vardı.. canım isterse haftada bir sütlü tatlı hakkım da vardı.. ve hafatada 3 gün 45 dk tempolu yürüyüşle destekledim gitmişti kilolar..
canım yanılıyorsun bak sana bundan 4 yıl önce diyetisyenin bana verdiği ve benim 2 haftada 4 kilo verdiğim menüyü yazayım.. şok olacaksın
sabah
2 dilim ekmek+kk peynir+5 zeytin+şekersiz çay+sınırsız domates salatalık+1 bardak süt
ara
1 taze meyve ya da 3 kuru incir-kayısı
öğleyin
2 dilim ekmek+3 köfte büyüklğünde et+salata61 kase çorba+yoğurt ya da aran
ara aynı
akşam 2 dilim ekmek+1 kase yoğurt+salata8 kaşık sebze yemeği
yatmadan 2 porsiyon meyve+süt
tüm bunlara ek olarak günde 4 yk pilav veya makarna hakkım vardı.. canım isterse haftada bir sütlü tatlı hakkım da vardı.. ve hafatada 3 gün 45 dk tempolu yürüyüşle destekledim gitmişti kilolar..
selinay bu hafta senle rakip olalım mı.. kiölolarımız birbirne çok yakın.. hem daha hırslı daha motive oluruz.. bakalım kim daha çok vermiş olcek cuma günüü
aslı 8 günde 3 kilo vermen hiç iyi değil. çok sağlıksız.. kilon ne olursa olsun haftada 1 en iyisi bence..bu kadar hızlı başlamak seni yorabilir
günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım canım bişe istemedi.................
fdm evet canım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo bana ..............................
günaydın arkadaşlar günaydın aynı hedefelere birlikte yürüdüğüm sanal dostlarımmm
aslı benim seninle ilgili düşündüğüm şey senin ne kadar kilo verip vermediğin değil. sonuçta senin bedenin.. sen rahatsız olmuyorsan bu beni ilgilendirmez. bence asıl sorun senin
takıma çok bişey verememendi. eskiyi bilmiyorum ve beni ilgilendirmez. demişsin ya ayak işleri yapıyorum diye bunlar da senin görevin ve bu görevi alırken bunları biliyordun.. motivasyonun çok düşük olabilir burdaki insanla herkes çok çabaladı aslı şöyle yap böyle yap diye ama sen yine de mutsuzdun.. ve artık takım bundan sıkılşım olabilir.daha mutlu dha neşeli durmayı umut dolu duramyı bizim için değil kendin için yap. yoksa hayat çekilmez olabilir.. gçen haftalarda yine bi gerginlik yaşamıştık o zamanda çok pasif kaldığını düşünüyorum. biz kendi kendimize kurallar koyuyoruz ama senden gelen bişey yoktu.. bizi ve kendini gaza getirmek için yeni stratejiler yarışmalar çizelgeler düzenleyebilirdin..mesela bu hafta ikiniz yarışacksınız gibisinden. ve diyet konusuna çok hakim değilsin. elbette biz de herşeyi bilmiyoruz ama senin daha donanımlı olmanı beklerdim. özünde harika bi insan olabilirsin ama hepimiz herişi en iyi şekilde yapamıyoruz. umarım bundan sonra ekipte bi üye olarak kendine haksızlık yapmayı bırakır ve diyetine hayatına dört elle sarılırsın..
selinay bu hafta senle rakip olalım mı.. kiölolarımız birbirne çok yakın.. hem daha hırslı daha motive oluruz.. bakalım kim daha çok vermiş olcek cuma günüü
olur canım ama 3 gün kaldı haftaya yapsak daha sağlıklı olmazmı..................
herkese güzel günler kızlar,sabah 1 elmayı bir bardak süte minik mink doğradım 4 yemek kaşığıda keten tohumlu müsli ekledim afiyetle yedim yemeklerimi yaptım biber dolması mercimek çorbası dünden de makarnam ve karnabaharım var birazdan b anyo yapıp perde bakmaya çıkıcam oğlanla akşam babamlar gelecek koli getirecek babam bayrampaşaya gideceğim halamın kızının perdecisi varmış ordan kumaşları beğenip diktireceğim yani işim çok bugün inşallah çabucak hallederim,gelince görüşürüz ........
Öneri: kızlar lütfen fikirinizi yazın kararımızı vermemiz lazım benim fikrim kabul yönünde. bu durum bir takımdayken başka takıma geçemez anlamında değil. mezun olmuş ya da ben ayrılıyorum deyip bırakıp gitmişler için lütfen en kısa sürede cevap verin
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red
kabul canım ...............
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
kızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor
aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34
herkese güzel günler kızlar,sabah 1 elmayı bir bardak süte minik mink doğradım 4 yemek kaşığıda keten tohumlu müsli ekledim afiyetle yedim yemeklerimi yaptım biber dolması mercimek çorbası dünden de makarnam ve karnabaharım var birazdan b anyo yapıp perde bakmaya çıkıcam oğlanla akşam babamlar gelecek koli getirecek babam bayrampaşaya gideceğim halamın kızının perdecisi varmış ordan kumaşları beğenip diktireceğim yani işim çok bugün inşallah çabucak hallederim,gelince görüşürüz ........
off canım allah yardımcın olsun tek başına işleri halletmeye çalışmak çok zordur
allah sağlık versinde hepsi olur kolay gelsin canım
edacım seni üzmek istemedim hakkını helal et aslı kilo vermiyor konusuna karşılık yazdım ama tekrar okuyunca biraz sert kaçmış,benim kimseyle alıp veremdiğim yok kilolarımdan başka akşama görüşürüz........
Öneri: kızlar lütfen fikirinizi yazın kararımızı vermemiz lazım benim fikrim kabul yönünde. bu durum bir takımdayken başka takıma geçemez anlamında değil. mezun olmuş ya da ben ayrılıyorum deyip bırakıp gitmişler için lütfen en kısa sürede cevap verin
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
hedef kilom 60 canımkızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor
aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?