Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın canım,bu hafta artı çıkmayacağımı garantiledim gibi inşallah bi değişiklik olmaz tatile giderken 63 fln olmak istiyorum bende inşallah.....................

az mııı
diyetisyenlerin verdiği listede bundna pek farklı olmuyo canım
birde sabah sabah insnaın canı pek bişey istemiyo

haklısın canım,bu hafta artı çıkmayacağımı garantiledim gibi inşallah bi değişiklik olmaz tatile giderken 63 fln olmak istiyorum bende inşallah.....................

günaydın canım

ay bende eşimin memlekete izne gitmedne önce 70 inmeyi planlıyodum ama erken gidicez bu sene
iki hafta içinde gidebiliriz
ne kadar versme kardır

az mııı
diyetisyenlerin verdiği listede bundna pek farklı olmuyo canım
birde sabah sabah insnaın canı pek bişey istemiyo

canım yanılıyorsun bak sana bundan 4 yıl önce diyetisyenin bana verdiği ve benim 2 haftada 4 kilo verdiğim menüyü yazayım.. şok olacaksın

sabah
2 dilim ekmek+kk peynir+5 zeytin+şekersiz çay+sınırsız domates salatalık+1 bardak süt

ara
1 taze meyve ya da 3 kuru incir-kayısı

öğleyin
2 dilim ekmek+3 köfte büyüklğünde et+salata61 kase çorba+yoğurt ya da aran

ara aynı

akşam 2 dilim ekmek+1 kase yoğurt+salata8 kaşık sebze yemeği

yatmadan 2 porsiyon meyve+süt

tüm bunlara ek olarak günde 4 yk pilav veya makarna hakkım vardı.. canım isterse haftada bir sütlü tatlı hakkım da vardı.. ve hafatada 3 gün 45 dk tempolu yürüyüşle destekledim gitmişti kilolar..

inşallah veririz canım benim ......................
inşlh tatlım

temem hocem biraz artırayım yediklerimi en iyisi
ben sadeec ekmeği her öğünde bir dilim yiyorum
ama o da şöyle çavdar ekmeği yiyom genelde onunda dilimleri büyük 2 dilime eşdeğer yani

bugün sütlaç yapıcam biraz şekerli gıdalar alayım bari demi :13:

haklısın canım ben bunlardan daha az yiyorum valla ,2 haftada 4 kilo veremedim,demekki vücut kendini savunmaya alıyo

selinay bu hafta senle rakip olalım mı.. kiölolarımız birbirne çok yakın.. hem daha hırslı daha motive oluruz.. bakalım kim daha çok vermiş olcek cuma günüü

selinay bu hafta senle rakip olalım mı.. kiölolarımız birbirne çok yakın.. hem daha hırslı daha motive oluruz.. bakalım kim daha çok vermiş olcek cuma günüü

olur canım ama 3 gün kaldı haftaya yapsak daha sağlıklı olmazmı..................

herkese güzel günler kızlar,sabah 1 elmayı bir bardak süte minik mink doğradım 4 yemek kaşığıda keten tohumlu müsli ekledim afiyetle yedim yemeklerimi yaptım biber dolması mercimek çorbası dünden de makarnam ve karnabaharım var birazdan b anyo yapıp perde bakmaya çıkıcam oğlanla akşam babamlar gelecek koli getirecek babam bayrampaşaya gideceğim halamın kızının perdecisi varmış ordan kumaşları beğenip diktireceğim yani işim çok bugün inşallah çabucak hallederim,gelince görüşürüz ........

edacım seni üzmek istemedim hakkını helal et aslı kilo vermiyor konusuna karşılık yazdım ama tekrar okuyunca biraz sert kaçmış,benim kimseyle alıp veremdiğim yok kilolarımdan başka akşama görüşürüz........

aslı 8 günde 3 kilo vermen hiç iyi değil. çok sağlıksız.. kilon ne olursa olsun haftada 1 en iyisi bence..bu kadar hızlı başlamak seni yorabilir

canım ilk başlarda böyle olsun sonra istesem de bu kadar veremem zaten vücut dirence geçer

günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım canım bişe istemedi.................

fdm evet canım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo bana ..............................

bence kahvaltını çok geç saatlere bırakma canım
ne güzel insan başkalarından bu tür sözleri duyunca daha motive oluyor dimi

ben bu konuyu artık açmak istemiyorum tekrar tekrar başa dönmeyelim canım.
gerçek hayatta böyle değilim çok mutsuzum bunalımdayım filan diye takılmıyorum. çünkü insanlara güvenemiyorsun ama ben burda sizi kendime yakın gördüm. derdimi anlatacak bir dost, sığınacak bir liman gibiydiniz. o yüzden içime attığım herkesten sakladığım şeyleri size yansıttım. ama hata yapmışım. sakın yanlış anlamayın size olumsuz bişey söylemiyorum. ama bundan sonra ruh halimle ilgili çok fazla bişey yansıtmayacam. doğru burda moral bulmamız lazım bunalıma girmek değil. ama şunu dile getirmek istiyorum çünkü çok üzüldüm esen yazdığı son mesajında sanki ben sizin dertlerinize, sorunlarınıza önem vermiyormuşum gibi bir anlam çıkardım. ben bu zamana kadar ne zaman bana ne sizin derdinizden dedim neyse bu konu ne olur artık tamamen kapansın

:13:

olur canım ama 3 gün kaldı haftaya yapsak daha sağlıklı olmazmı..................

olsun canım 3 günde o kadar şey olur ki bence haftaya bırakmayın

canım sana kolay gelsin çabuk bitir işlerini de kaptanlığı al hemen

selamlar herkese

kahvaltı 8.00 de
bir dilim kepek ekmeği
yarım domates yarım salatalık
3 yeşil zeytin
kk kadar peynir
bir bardak şekersiz yeşil çay

saat 10 da bir küçük elma

saat 12 de bir küçük elma

ve şuana kadar 1 litre su içtim

elma diyetini en az bir ay yapmayı düşünüyorum tabi allahtan bir sorun çıkmazsa inş
elma diyeti topiğine baktıysanız bunu yapan kişi çok fazla kilo vermişti
belki sağlıksız değil ama bir süre böyle devam edecem.
bekar hayatı yaşayınca ve marketten uzak bir yerde olunca insanın beslenmesi daha çok karbonhidrat ve yağ türünde oluyor. manav ve pazar yok burda. o yüzden insan bir makarna yapayım yada patates kızartıyım diyor. sebze bulamıyor her istediğinde. bu yüzden elma diyeti benim için şartlar bakımından daha iyi. elma daha geç çürüdüğü için alıyorum 5-6 kilo duruyor. benim en büyük sorunum zaten yiyince kendimi durduramamam. şimdilik böyle devam etcem

Öneri: kızlar lütfen fikirinizi yazın kararımızı vermemiz lazım benim fikrim kabul yönünde. bu durum bir takımdayken başka takıma geçemez anlamında değil. mezun olmuş ya da ben ayrılıyorum deyip bırakıp gitmişler için lütfen en kısa sürede cevap verin

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

kızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor

aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34

kızlar herkes hedef kilosunu yazsın. hangi kiloyla mezun olmak istiyorsunuz. bildirmemiz gerekiyor

aynalar - 50
pinkcat87
triptofan
roseberry
irras
fdm
selinay2002
aysen_34

58 kilo hedefim canım.....................

ya ben bunu kabul etmiyorum
çünkü mesela ben mezun oldum iki ay sonra tekrar 5 6 kilo aldım geldim giremiycem

o yüzden ret

öğle
bir tabak zaytinyağlı pırasa
1 dilim ttb ekmeği
bir kase yoğurt

sütlacımıda yaptım tadına bakmak için 2 kaşık yedim enfes olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…