- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.161
Kızım masallah bu ara hastalanmiyokızın nasıl oldu atlattı mı .
hava çok soğuk ya çıkılmıyor . sizin orda karda varsa hele
adette söktürüyor
Muhallebi, tatlı, çikolatasabah
1 gun kurusu 1 kasik pekmez ilik limonlu su
2 ad kasar peynir
1 dili tb ekmegi
4 ceviz
ara
1 avuc karisik kuruyemis
3 yk muhallebi
1 ad. saglikli kurabiye
aksam
1 kase sehriye corbasi
6 7 parca izgara tavuk
1 buyuk tabak yoguttlu sarimsakli havuc salatasi
1 porsiyon kabak tstlisi
1 kare cikolata
kurtulamadim su tatli isteginden
EvetAnamm sen 71 de mi oldun beybi
Geçmiş olsun kuzum.Günaydın beybilerrr ♡ anca kendime geldim. Yılın evlenme teklifini yaptık dün ahahahahah yağmur altında hastaydım daha kötü oldum. Umarım değmiştir
Kessinlikle yeter ki o karabuğday olmasinBen hatta ve hatta 1 ay bile karbonsuz yaşayabilirim
Burası da tam tersi 2 gündür fırtına var çok soğuk.... çok şükür canım bünyesi alışıyor demek ki maşallahKızım masallah bu ara hastalanmiyoaslinda hava gecen haftaya gore iyi kiz gecen hafta cok soguktu yagmur yagiyo surekli ama hava yumusak
Hee giz karne verecekler sana paylasim alanini takip etevettt yaziomu kiz biyerlerde mezun oldum diye okuyayim bende
Dün spora baslayalim diye konuştuk eşimle bakalim yapcaz mi bugunSenin zaten kocanın işe başlamasını bekliyorum
Sağol canim. Okadar yagmurluyduki uçmadılar uçsaydılar serpmicektim yere. Iyiki daha cok uğraşmamışım. Ucan balonlar ıslandığı icin birbirine yapışmadılar okadar para verip şişirdik ama uçuramadık aşağı bağladıkGeçmiş olsun kuzum.
Beğendi mi bari. gülleri nasıl yaptın peki
Bence güzel tatliyi arada yemen iyi olmus aslinda canin cektiginde oglenleyin yesende olur..emzirdigin icin canin tatli istiyordur canim sifa olsun..sabah
1 gun kurusu 1 kasik pekmez ilik limonlu su
2 ad kasar peynir
1 dili tb ekmegi
4 ceviz
ara
1 avuc karisik kuruyemis
3 yk muhallebi
1 ad. saglikli kurabiye
aksam
1 kase sehriye corbasi
6 7 parca izgara tavuk
1 buyuk tabak yoguttlu sarimsakli havuc salatasi
1 porsiyon kabak tstlisi
1 kare cikolata
kurtulamadim su tatli isteginden
Tabiki ben gaptanimYok kaptanSekerPancarii asla kabul itmem
Temamdir bebegiimmm pazartesj sali kontrol edicem inaallah doyarim bende
Geçmiş olsun tepkisi ne oldu peki şaşırdımıSağol canim. Okadar yagmurluyduki uçmadılar uçsaydılar serpmicektim yere. Iyiki daha cok uğraşmamışım. Ucan balonlar ıslandığı icin birbirine yapışmadılar okadar para verip şişirdik ama uçuramadık aşağı bağladıkyani olmayacak hersey başımıza geldi
Bende iyiyim kuzum hee kilo aldimIyı cnm sende mı kılo aldın
Anammmm bir porsiyon kabak tatlisini gormemusimmMetve nerde
Çok şekerli birgün olmuş krizin geliyorsa 1 bardak tarçınlı süt ekle ara ogune tarçın zararlı mı bilmiyorum ama emziriyorsun diye... kahvaltı da çok az
Sagol ümoş. Evet canim cok şaşırdı birde biz sınırda oturuyoruz yan ülkedeydi yani hayatta aklina gelmicek biyerde yaptıkGeçmiş olsun tepkisi ne oldu peki şaşırdımı
Keptinle atışıyordun hep kusum artık garibi kıskanırızBende iyiyim kuzum hee kilo aldimdüşük yaptiktan sonra 59 a kadar çıktım 1 aydir 57 den asagi inmeye çalışıyodum cok direniyo benim kilo 57 de yeni kırıldı 56 lardayim şükür 50 ye inmeye çalışıcam Luluuu94 50 kiloymus kıskanmak huyum değel Allah tan
Kızın tepkisi ne oldu şaşırdı mı ? Olsun önemli olan dusunmektiSağol canim. Okadar yagmurluyduki uçmadılar uçsaydılar serpmicektim yere. Iyiki daha cok uğraşmamışım. Ucan balonlar ıslandığı icin birbirine yapışmadılar okadar para verip şişirdik ama uçuramadık aşağı bağladıkyani olmayacak hersey başımıza geldi
Gunaydin bebik noldu kime yapildi evlilik teklifi sağa miGünaydın beybilerrr ♡ anca kendime geldim. Yılın evlenme teklifini yaptık dün ahahahahah yağmur altında hastaydım daha kötü oldum. Umarım değmiştir
Ama hayallerimin rakaminda şuanKeptinle atışıyordun hep kusum artık garibi kıskanırız
Ayy bi yaz geleydi kişi sevmiyom ben accik gunes açınca bile insan enerji doluyoEvetçok kilo aldım 73 74 dü bile gördüm
Geçmiş olsun kuzum.
Beğendi mi bari. gülleri nasıl yaptın peki
Kessinlikle yeter ki o karabuğday olmasin
Burası da tam tersi 2 gündür fırtına var çok soğuk.... çok şükür canım bünyesi alışıyor demek ki maşallah
NeinKarbonsuz hemdeben karabuğday yiicedim oysaki
Hadi bağalım bekliyorumyasasinnLuluuu94 in sayesinde kazandik bu hafta ski spor yapacagmmmm
oyleymm dimi
iste ben hayaller suslerim oyleee
Beraber mi ne güzel yaDün spora baslayalim diye konuştuk eşimle bakalim yapcaz mi bugun
Senin boyun uzun bi kereBende iyiyim kuzum hee kilo aldimdüşük yaptiktan sonra 59 a kadar çıktım 1 aydir 57 den asagi inmeye çalışıyodum cok direniyo benim kilo 57 de yeni kırıldı 56 lardayim şükür 50 ye inmeye çalışıcam Luluuu94 50 kiloymus kıskanmak huyum değel Allah tan
Kilo vercekse 1 tabak yememeli yemesinAnammmm bir porsiyon kabak tatlisini gormemusimmmunter elinden geldigi kadar ogle yemeye calissan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?