Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızın nasıl oldu atlattı mı .
hava çok soğuk ya çıkılmıyor . sizin orda karda varsa hele
adette söktürüyor
Kızım masallah bu ara hastalanmiyo aslinda hava gecen haftaya gore iyi kiz gecen hafta cok soguktu yagmur yagiyo surekli ama hava yumusak

Muhallebi, tatlı, çikolata bir değil iki değil

Anamm sen 71 de mi oldun beybi
Evet çok kilo aldım 73 74 dü bile gördüm

Günaydın beybilerrr ♡ anca kendime geldim. Yılın evlenme teklifini yaptık dün ahahahahah yağmur altında hastaydım daha kötü oldum. Umarım değmiştir
Geçmiş olsun kuzum.
Beğendi mi bari. gülleri nasıl yaptın peki

Ben hatta ve hatta 1 ay bile karbonsuz yaşayabilirim
Kessinlikle yeter ki o karabuğday olmasin

Kızım masallah bu ara hastalanmiyo aslinda hava gecen haftaya gore iyi kiz gecen hafta cok soguktu yagmur yagiyo surekli ama hava yumusak
Burası da tam tersi 2 gündür fırtına var çok soğuk.... çok şükür canım bünyesi alışıyor demek ki maşallah

Geçmiş olsun kuzum.
Beğendi mi bari. gülleri nasıl yaptın peki
Sağol canim. Okadar yagmurluyduki uçmadılar uçsaydılar serpmicektim yere. Iyiki daha cok uğraşmamışım. Ucan balonlar ıslandığı icin birbirine yapışmadılar okadar para verip şişirdik ama uçuramadık aşağı bağladık yani olmayacak hersey başımıza geldi

Bence güzel tatliyi arada yemen iyi olmus aslinda canin cektiginde oglenleyin yesende olur..emzirdigin icin canin tatli istiyordur canim sifa olsun..

Geçmiş olsun tepkisi ne oldu peki şaşırdımı

Iyı cnm sende mı kılo aldın
Bende iyiyim kuzum hee kilo aldim düşük yaptiktan sonra 59 a kadar çıktım 1 aydir 57 den asagi inmeye çalışıyodum cok direniyo benim kilo 57 de yeni kırıldı 56 lardayim şükür 50 ye inmeye çalışıcam Luluuu94 50 kiloymus kıskanmak huyum değel Allah tan

Metve nerde
Çok şekerli birgün olmuş krizin geliyorsa 1 bardak tarçınlı süt ekle ara ogune tarçın zararlı mı bilmiyorum ama emziriyorsun diye... kahvaltı da çok az
Anammmm bir porsiyon kabak tatlisini gormemusimm munter elinden geldigi kadar ogle yemeye calissan..

Keptinle atışıyordun hep kusum artık garibi kıskanırız

Kızın tepkisi ne oldu şaşırdı mı ? Olsun önemli olan dusunmekti

Ayy bi yaz geleydi kişi sevmiyom ben accik gunes açınca bile insan enerji doluyo yaz gelmeden kilolari vermeliyik

Karbonsuz hemde ben karabuğday yiicedim oysaki
Nein

yasasinn Luluuu94 in sayesinde kazandik bu hafta ski spor yapacagmmmm

oyleymm dimi
iste ben hayaller suslerim oyleee
Hadi bağalım bekliyorum

Dün spora baslayalim diye konuştuk eşimle bakalim yapcaz mi bugun
Beraber mi ne güzel ya

Senin boyun uzun bi kere sen 55 olunca benim 50 kilo halim gibi olacaasın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…