- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #252.121
Maşallah iyi vermişin
Aynen canım ekmek makarna pilav patatesNasıl yani ekmek makarna pilav yasak dimi patates?
Bence cezanın yanında ödül olsun 1 keşkül yada kazandibi yensin benim diyetisyen izin veriyordu haftada 1 ödül olarak
Iyi kuzum sen nasılsın hayırlı cumalar...
Tamam canım bekliyorumYeni olculerimi yapayom eski yeni diye yazayim
Ne demik her zamanTeşekkür ederim balım bakacagimm
Liste karışacak ise +20 puanın önemi kalmıyorAynen canım ekmek makarna pilav patates
Bilmiyorum ki kızlar ne der
Tamam canım bekliyorum
Tebrik ederim takımınızı
Yalanın bata 200 gr cık verdim bu hafta ama ikinci olduk moral oldu banada
Bizim takım bu hafta gaza gelmişti. Hatta spor yarışı yaptık ama kısmet işte.
Yalanın bata 200 gr cık verdim bu hafta ama ikinci olduk moral oldu banada
EvetListe karışacak ise +20 puanın önemi kalmıyor
Pazartesi menümü ayarlayım şimdiden
Ne yemesi ya zatin yedik bu hallere geldik kendinize en güzel ödül tartıda eksi görmek bundan güzel ödülmü olur yediklerinizin tadını biliyorsunuz zatin kısır döngü gibi ver al ver al önce kiloları verin ideal kiloya gelince zatin istediginizi yersiniz kızçelerEveto zaman ödül mü desek ki
kaptinn de yok
Ödül olursa hemen cumartesi gündüz yemesi lazım tartıyı etkilemesin diye
Listeyi karıştırmayınca da heyecanlı olmaz demi
Takımım adına çok tşk ederim canım benimTebrik ederim takımınızı
O zaman 20 şer puan takımdakilere dağıtın. Bişeyler yemek pek iyi fikir değil gibi.KızUMEYYE sen ne diyon bişey de
Yani biz mesela tembel takimiz e heyecan kalmıycak keptin pazartesiye gelir ancaEveto zaman ödül mü desek ki
kaptinn de yok
İvet haklısınNe yemesi ya zatin yedik bu hallere geldik kendinize en güzel ödül tartıda eksi görmek bundan güzel ödülmü olur yediklerinizin tadını biliyorsunuz zatin kısır döngü gibi ver al ver al önce kiloları verin ideal kiloya gelince zatin istediginizi yersiniz kızçeler
Yukarıda yazılanları okudunmu takımı karıştırırsak avantajın anlamı kalmayacak o zamanO zaman 20 şer puan takımdakilere dağıtın. Bişeyler yemek pek iyi fikir değil gibi.
Daha anamgil beni beğenmiyorsenin yaşadgın hayatı yogunlugu ben yaşasam simdiye 45 kiloydmöptüm kuzuşşşş
Ahaahahh buna gulmeden gecemicmBelin inceymiş benimkinden. Ne diyim kız Allah senihayalimdeki kadınsın
Hoşgeldin kuzu bi sorun varAhaahahh buna gulmeden gecemicm
Nolmus duHoşgeldin kuzu bi sorun varoku mesajları
Kızlar şimdi takımları aynı bırakmayalım emelinbusesi nin yaptığı gibi değiştirelim ama cezalar kişiye özel olacak tabi ama avantaj işini nasıl yapacağız
Herkes 20puan avantaj da olsa takıma da yansıyacak eşitlik olacak ya yine ne anladık o zaman
Eveto zaman ödül mü desek ki
kaptinn de yok
Bence de takimlar sabit kalsin yenen takima puan yenilen takims yememe cezasi en mantiklisi olurYani biz mesela tembel takimiz e heyecan kalmıycak keptin pazartesiye gelir anca
Halt etmis annenlerDaha anamgil beni beğenmiyorhareketimi az buluyorlar
Kiz hic oyle degilmis camiss gibi kg aldimyaama bundan sonra zayifliyacuhh bu baa gelsis tohatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?