- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.161
Ooo supersin cnmm mezun olmana cok sevindimBuara pek giremiyorum yani ara ara buralardayim ama:) is cok yogun öyle yuvarlanip. Gidiom... incecik oldummmm mezun oldummmm:) sen neler yapiyon anlat kizzz
Evet kuzum poşeti parçalayacagini hiç düşünemezdim dikkatli olun siz deCok geçmiş olsun canim benim rabbim bir daha gostermesin sen cok iyi annesin ve kahraman anne♡♥♡
Ve bu bizede ders oldu kuzu
Rabbim anneli babalı büyutsun kuzum bence erkek , tahmin söylemezsem duramameveettt
Ayy cok gecmiss olsunnnnnnnnnnn canimm yaa kiyamam..Evet kuzum poşeti parçalayacagini hiç düşünemezdim dikkatli olun siz de
Aminn kuzum çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun. Sen iyi bir annesin olacağı varmış. Önüne geçemezsin. Benim kız çatal iğne yutmuştu.Allah koruyor bebişleri.Allah herkesin yavrusunu esirgesin.
Teşekkür ederim kuzum benim geçti çok şükür ama ömrümden ömür gittiAyy cok gecmiss olsunnnnnnnnnnn canimm yaa kiyamam..
Anne olmak kolay degilll cnmm ahh.. anliyorum seniii allah birdaha yasatmasin cok zorrrr...Teşekkür ederim kuzum benim geçti çok şükür ama ömrümden ömür gitti
Cok guzel bir gun olmusEvit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
@Bir garip 38+12=50 puan
Bak heleeee poncik poncik seyler yapmaaaaaEvit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
@Bir garip 38+12=50 puan
Cok cok gecmis olsun kuzumm simdi okudum allah korumus ama korkusu yetmistir sanaEvet kuzum poşeti parçalayacagini hiç düşünemezdim dikkatli olun siz de
Hep ayni iste böyle böyle geciyo hayatrr:)Ooo supersin cnmm mezun olmana cok sevindimbendee ayni iste hayat devam ediyorr degisiklik yok bukicimm.
:)yaa sen ne zaman gelmistin takimaa bak mezun bile oldun cnmmHep ayni iste böyle böyle geciyo hayatrr:)
Valla bende anlamadımKuzum ne cvb yazdim kiz hatlarmi karıştı :)) evde degildim geldim simci tel trafigindeyim iki saattir anam bacim bi menumu yazdirmadilagg
Bende o kadar yok canım senin öyle olman normalaynen ya oturup kallamiyorum
Annemdeyim ya onda da bitmiş bugünyogurt veya sut cnm yiyiyebilorsn
Çok iyi gitmiş kuzum sen ocak sonuna kadar 4 kilo verirsin biraz daha sıkarsanEvet canim ayni kg acaba perşembe detoks yaptimya 800gr gitti ya acaba onumu korudum ne, dur bakalim cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum bide bu iyi iisaret demekki kalori işe yaradı cumartesi pazar kalori yi asmadim ama böyle olmasi iyi
Ayy stresi korkusu yeterÇıktı canım
Ay Çok kötüydü sizi okuyorum ama cvb veremiyorumSchonerDuft tatlm ban yemissin:) hosgeldin nasil gecti banli banli günler:)
Aferim valla bir ben adapte olamadım şu sporaEvit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
@Bir garip 38+12=50 puan
her sey zayiflamamiza karsi vallaValla bende anlamadım
Bende o kadar yok canım senin öyle olman normal
Annemdeyim ya onda da bitmiş bugün
Çok iyi gitmiş kuzum sen ocak sonuna kadar 4 kilo verirsin biraz daha sıkarsan
Ayy stresi korkusu yeter
Ay Çok kötüydü sizi okuyorum ama cvb veremiyorum
Aferim valla bir ben adapte olamadım şu spora
guzel cnm oglen bir corba icsen daha guzel olurdu benceMenu
Sabah sebzeli yagsiz peynirli omlet
Haslanmis brokoli ve karnabahar
Ogle medine hurma 5 tane
Aksam firinda cok az yagli hamsi salata bi kase mercimek çorbası iki dilim pide
Aksam ara iki yer elmasi yarim havuc
2lt su evde degildim icemedim
Spor 90 dk tempo yürüyüş 38 puan @Bir garip
hiii Allah korumussEvet çengelli iğne
20 plank mi@Bir garip 20 yarım şınav 20 plank yaptım yarım şinav tam şinav ile aynı puan dimi
Benimde esim dun ip atlamama bugun de agrilardan zar zor hareket etmeme soylediEvet
Annem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?