Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buara pek giremiyorum yani ara ara buralardayim ama:) is cok yogun öyle yuvarlanip. Gidiom... incecik oldummmm mezun oldummmm:) sen neler yapiyon anlat kizzz
Ooo supersin cnmm mezun olmana cok sevindim bendee ayni iste hayat devam ediyorr degisiklik yok bukicimm.

Evit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
@Bir garip 38+12=50 puan
Bak heleeee poncik poncik seyler yapmaaaaa bu ne ciddiyet allahim gozlerim yasardi

Kuzum ne cvb yazdim kiz hatlarmi karıştı :)) evde degildim geldim simci tel trafigindeyim iki saattir anam bacim bi menumu yazdirmadilagg
Valla bende anlamadım

aynen ya oturup kallamiyorum
Bende o kadar yok canım senin öyle olman normal

yogurt veya sut cnm yiyiyebilorsn
Annemdeyim ya onda da bitmiş bugün
Çok iyi gitmiş kuzum sen ocak sonuna kadar 4 kilo verirsin biraz daha sıkarsan

Ayy stresi korkusu yeter

SchonerDuft tatlm ban yemissin:) hosgeldin nasil gecti banli banli günler:)
Ay Çok kötüydü sizi okuyorum ama cvb veremiyorum

Evit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
@Bir garip 38+12=50 puan
Aferim valla bir ben adapte olamadım şu spora

her sey zayiflamamiza karsi valla

guzel cnm oglen bir corba icsen daha guzel olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…