- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.181
Saniye tutamadim 10 sınav üstüne 10 plank sonra 10 şınav üstüne 10 plank yaptım öncesinde de biraz ısınma yaptımhiii Allah korumuss
20 plank minasil kac sn
Kuşum yeşil çay yasakEvit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
@Bir garip 38+12=50 puan
30 sn plank beni olduryrda ondn sordm cnmSaniye tutamadim 10 sınav üstüne 10 plank sonra 10 şınav üstüne 10 plank yaptım öncesinde de biraz ısınma yaptım
Olursun kuzu annem yuruyus yapalim diyir bende tmm dedim.sende zqyiflicaksin inşallah gider kuzum valla eski ozume dondum artikValla bende anlamadım
Bende o kadar yok canım senin öyle olman normal
Annemdeyim ya onda da bitmiş bugün
Çok iyi gitmiş kuzum sen ocak sonuna kadar 4 kilo verirsin biraz daha sıkarsan
Ayy stresi korkusu yeter
Ay Çok kötüydü sizi okuyorum ama cvb veremiyorum
Aferim valla bir ben adapte olamadım şu spora
Kıyamamış sana demek kiBenimde esim dun ip atlamama bugun de agrilardan zar zor hareket etmeme soylediiki lafin biri o kadar kendini niye yordun
Kiz bilim bende yok tedaviye kadar arada icecegim yani iki ay sonra tedaviyse bir ay kadar kullanacam esime aldirdim bi ton laf aldiriyon bi kenara atma diye kizacak kg verim soz bırakacağım ♡♥♡Kuşum yeşil çay yasak
hic kiyamazKıyamamış sana demek ki
Az az yap çok zorlama
Ara vererek mi yapıyon ben çok beklemiyorum yarın saniye tutacam30 sn plank beni olduryrda ondn sordm cnm
yok cnm direk 30 snAra vererek mi yapıyon ben çok beklemiyorum yarın saniye tutacam
Inşallah hayal gibi geliyor şu an bana. Çok iyi annende yürümüş olur sayende valla bu sefer kararlı gördüm seni vereceksin kilolariOlursun kuzu annem yuruyus yapalim diyir bende tmm dedim.sende zqyiflicaksin inşallah gider kuzum valla eski ozume dondum artik
Daha ne olsun kuzum güzel yapıyorsun sendeyok cnm direk 30 sn
Kuşum seni düşündüğüm için biliyorsun ♡ zararı dokunmayacaksa iç tabikideKiz bilim bende yok tedaviye kadar arada icecegim yani iki ay sonra tedaviyse bir ay kadar kullanacam esime aldirdim bi ton laf aldiriyon bi kenara atma diye kizacak kg verim soz bırakacağım ♡♥♡
Hangi video ki o . Benim sabit videom var 45 dk 500 kalori yakıyorsunBitmeyenUmidim SchonerDuft kizlar rele 30 gunde kilo ver diye bir program indirdim tavsiye ederim skilmadan egzersiz yapiyorum bir bakin derom. Kac kalori yaktigini falan gosteriyor ben cok begendim.
zannimca plank hareketini gercek hareketi gobi yapamiyorum yarim yamalak ama hic yoktan iyidirDaha ne olsun kuzum güzel yapıyorsun sende
bu video degil tatlim program play stordan ondiriyorsun gunluk egzersiz bir bak dene ben cok sevdimHangi video ki o . Benim sabit videom var 45 dk 500 kalori yakıyorsun
o videoyu bana da gondermelisinnnHangi video ki o . Benim sabit videom var 45 dk 500 kalori yakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?