- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.201
Evde degildim kuzu evde olsam varya super beslenecegim calisan bir bayandsn farkim yok cok kopturuyom ordan oraya .misal durduk yere isim cikti bugun bir yere gitmem lazimdi 4km yurudum ordanda isitme cihaz yaptirmaya gittim yollar bozukmus otobus uzak yerde indirdi bi 4-5km daha yurudum bgun gunum boyle gecti eve gel balik ayikla tepsiye diz salata yap bulaşığı yika pertim cikti ama allahtan bu hareket var memnunum sadece duzenli beslenemiyorum ondan sikayetciyim carsiya gittigimde mudem kazindı kendimi zor zabddettim tavuk durum yememek icin allah tan cantada hurma vardi yedim bidaha kaysi uzum koycam..guzel cnm oglen bir corba icsen daha guzel olurdu bence
anlasim cnm. masallah cok iyi gidiyorsun. Cantana kavrulmamis kuruyemislerdrn at tam budayli saglikli pogaca yap bir elma at disariya cikarken at cantana hem saglikli hem ac kalmadan beslenirsinnnEvde degildim kuzu evde olsam varya super beslenecegim calisan bir bayandsn farkim yok cok kopturuyom ordan oraya .misal durduk yere isim cikti bugun bir yere gitmem lazimdi 4km yurudum ordanda isitme cihaz yaptirmaya gittim yollar bozukmus otobus uzak yerde indirdi bi 4-5km daha yurudum bgun gunum boyle gecti eve gel balik ayikla tepsiye diz salata yap bulaşığı yika pertim cikti ama allahtan bu hareket var memnunum sadece duzenli beslenemiyorum ondan sikayetciyim carsiya gittigimde mudem kazindı kendimi zor zabddettim tavuk durum yememek icin allah tan cantada hurma vardi yedim bidaha kaysi uzum koycam..
:)))2saat once arkadasimda dediydi benim tel kucuk bakabilirsem bakim nette yavas sagol beybimmBitmeyenUmidim SchonerDuft kizlar rele 30 gunde kilo ver diye bir program indirdim tavsiye ederim skilmadan egzersiz yapiyorum bir bakin derom. Kac kalori yaktigini falan gosteriyor ben cok begendim.
Kiz 500 kalorisi mi yakiyor yapabilinmi nasil ben boyle yaksam çöpe donerim..Hangi video ki o . Benim sabit videom var 45 dk 500 kalori yakıyorsun
:)))2saat once arkadasimda dediydi benim tel kucuk bakabilirsem bakim nette yavas sagol beybimm
Ben aynı 100.1le başladım 82.8le devam ediyorum 17 kilo verdim hamdolsun herşey yolun da ev çocuklar iş güç diyet tam gaz devamSagol canimm... aminnn insallah sende nasil gidio neler yapiyosun?
Tamam canımEvit kizlar bugun 980 kalori almisim 510 kalori yakmisim aksam yesil cay ictim ve 20dk kondisyon bisiklet surdum çok zorladim oturagi ice indir diz kapaklarim göğüs altlarina degiyordu sonra yesil cay ictim
Luluuu94 38+12=50 puan
Evet canımLuluuu94 20 yarım şınav 20 plank yaptım yarım şinav tam şinav ile aynı puan dimi
Burdayım canım
Tamam canım
durulcagı zamanı biliyosa demekAşılama zamanı pamuk gibi oluyor kocam lütfeno para mevzusunda da bu aralar duruldu
heeeKizzz noluyorrrr burdaahamismisinnnnnnnn
kaptinn bebisimmmmm bamisligin hayirli ugurlu olsun. saglikla al kucaginaa gecen yil bu zamanlar ben hamistimm simdi sennn
gurup olarak hizla uruyoruz
amiiinn inşallahhhhkaptinn seni etiketlememisim hayirli olsunn taze anne cok sevindimm Allah kucagina almayi da nasip etsin
teşekkür ederiimkaptinn hayirli olsun canim cok sevindim
kaptinn canimmmmmmmmm tebrik ederim ayyyy insallah sag salim kavusursun bebisineeee eee simdi gelsin kilocuklarrr:)
evetttt cok şüükür darısı bütün şişkoların başınaSonundaaaaaa bendeee mezunummm artikkkkk
Rabbim anneli babalı büyutsun kuzum bence erkek , tahmin söylemezsem duramam
ne kadar küçüktü dolmalarSabah
1 bardak süt
2 yk harnup pekmezi
Ara
1 anamur muz
6 7 çiğ badem
Civan perçemi çay
Öğlen
100 gr kadar tavuk göğsü ızgara
1 bardak ayran
2 dilime yakın ekmek
2 tatlı kaşığı krem.çikolata
Ara
Türk kahve
Akşam
Salata yoğurt
5 küçük dolma
Su 2lt 3e tamamlanacak
kavurmalı corba nasıl oluyo bebeğiiimmsabah
1 dilim tb ekmegi
1 dilim kasar peynir
4 ceviz
2 dilim tahin helva
1 kk suzme peynir
ara
1 kurabiye
1 ad. hurma
1 ad. biskolata biskuvi
yarim ad. biskolata biskuvi
aksam
kavurmali sehriye corbasi
1.5 porsiyon firinda balik 2 halka patates bol sebze
1 dilim tb ekmegi
1 ad. kurabiye
3.5 litre suya tamamlayacagim
o aksamki pideyi yemeesende olurmuş benceMenu
Sabah sebzeli yagsiz peynirli omlet
Haslanmis brokoli ve karnabahar
Ogle medine hurma 5 tane
Aksam firinda cok az yagli hamsi salata bi kase mercimek çorbası iki dilim pide
Aksam ara iki yer elmasi yarim havuc
2lt su evde degildim icemedim
Spor 90 dk tempo yürüyüş 38 puanLuluuu94
onları sevmiyorum önceden yüklemiştim ama sıkıcı geldi sonrabu video degil tatlim program play stordan ondiriyorsun gunluk egzersiz bir bak dene ben cok sevdim
o videoyu bana da gondermelisinnn
kuzum yanına termosa süt koy 2 ceviz de koy 4 5 tane çiğ fındık hurmanı da yersin tokta tutar ben sürekli taşıyorum yanımda süt acıktım mı süt ceviz badem gözümü de karnımı da doyuruyorEvde degildim kuzu evde olsam varya super beslenecegim calisan bir bayandsn farkim yok cok kopturuyom ordan oraya .misal durduk yere isim cikti bugun bir yere gitmem lazimdi 4km yurudum ordanda isitme cihaz yaptirmaya gittim yollar bozukmus otobus uzak yerde indirdi bi 4-5km daha yurudum bgun gunum boyle gecti eve gel balik ayikla tepsiye diz salata yap bulaşığı yika pertim cikti ama allahtan bu hareket var memnunum sadece duzenli beslenemiyorum ondan sikayetciyim carsiya gittigimde mudem kazindı kendimi zor zabddettim tavuk durum yememek icin allah tan cantada hurma vardi yedim bidaha kaysi uzum koycam..
yaa çok keyifli başta yapamıyordum sonradan sonuna kadar yapmaya başaldım ki ilk 2 3 gün yapamadım sonra ful yaptımKiz 500 kalorisi mi yakiyor yapabilinmi nasil ben boyle yaksam çöpe donerim..
bence ikiz olma ihtimali yüksekdurulcagı zamanı biliyosa demek
heeerabbim sizede nasip etsin inşalllaahh bebeğiiimmm
cok hızlıyız doguran cıksın lütfeeen
amiiinn inşallahhhhteşekkür ederiiimmmmm isteyen herkese nasip etsin Allahım
teşekkür ederiim
darısı sana o zaman sende kilo al
evetttt cok şüükür darısı bütün şişkoların başına
ben hem erkek hem kız gibi hissediyorm niyeyse ikiz mi acaba
ne zaman belli olur acabaonları sevmiyorum önceden yüklemiştim ama sıkıcı geldi sonra
kuzum yanına termosa süt koy 2 ceviz de koy 4 5 tane çiğ fındık hurmanı da yersin tokta tutar ben sürekli taşıyorum yanımda süt acıktım mı süt ceviz badem gözümü de karnımı da doyuruyor
yaa çok keyifli başta yapamıyordum sonradan sonuna kadar yapmaya başaldım ki ilk 2 3 gün yapamadım sonra ful yaptım
bence ikiz olma ihtimali yüksek
araba bakıyoruz ya birde dolar düştü ses kesildi
2 kerelik derkenne kadar küçüktü dolmalardemek çikileta hemde 2 kaşık
Luluuu94 2 kerelik sporundan kesebilirsin
kavurmalı corba nasıl oluyo bebeğiiimm
senin ara öğünlerini hiççç sevmiyorummmm
o aksamki pideyi yemeesende olurmuş bence
bu çikileta için2 kerelik derken
çaylara veda zamanı artık çay kahve tüketimi azaltman lazım su içeceksin bol bolsabah:
soganlı yumurta
zeytin peynir cay
2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:yarım kase corba
3 kaşık ıspanak
1 dilim börek
ara:1 mekke hurması
akşam:1 kase corba
1 tabak bezelyeli tavuk yemeği
Luluuu94 30dk normal yürüyüş 6puann
gerisi hep çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?