- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.221
sporumu da yaptım ama niye ona bakmıyonuz dayanamadım çok acıkmıştım bir gün önceden karbonhidrat yememenin zararını görmüş oldukbu çikileta için
buda 5 küçük dolma için
bilmem anlatabildim mi
ne kadar küçüktü dolmalardemek çikileta hemde 2 kaşık
Luluuu94 2 kerelik sporundan kesebilirsin
kavurmalı corba nasıl oluyo bebeğiiimm
senin ara öğünlerini hiççç sevmiyorummmm
o aksamki pideyi yemeesende olurmuş bence
onları sevmiyorum önceden yüklemiştim ama sıkıcı geldi sonra
kuzum yanına termosa süt koy 2 ceviz de koy 4 5 tane çiğ fındık hurmanı da yersin tokta tutar ben sürekli taşıyorum yanımda süt acıktım mı süt ceviz badem gözümü de karnımı da doyuruyor
yaa çok keyifli başta yapamıyordum sonradan sonuna kadar yapmaya başaldım ki ilk 2 3 gün yapamadım sonra ful yaptım
bence ikiz olma ihtimali yüksek
araba bakıyoruz ya birde dolar düştü ses kesildi
Canım hamilelik te çay Cıkssabah:
soganlı yumurta
zeytin peynir cay
2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:yarım kase corba
3 kaşık ıspanak
1 dilim börek
ara:1 mekke hurması
akşam:1 kase corba
1 tabak bezelyeli tavuk yemeği
Luluuu94 30dk normal yürüyüş 6puann
gerisi hep çay
kahve günde 1 fincan zatençaylara veda zamanı artık çay kahve tüketimi azaltman lazım su içeceksin bol bol
su iç süt al yanına süt iç ben nerdeyse hiç içmiyorum çay yanımda kalıyor temsili döküyorum iş çıkışı ve bol bol su içmen gerekli amniyon sıvısını desteklemen lazımkahve günde 1 fincan zatencayıda denerim bakim ama malum gün içinde cok içiliyo uyku dagıtmak için fln
sporları boşa yapıyorum
Canım hamilelik te çay Cıkshiç içme demiyorum ama azaltabildiğin kadar azalt ilk aylarda kahveye hasret kalmıştım eşime yaparken tatlı kaşığıyla tadına bakabiliyordum sadece
hiçte alakası yok bigün öncesiyleee bnm aksam karnım gurulduyodu da yemedimsporumu da yaptım ama niye ona bakmıyonuz dayanamadım çok acıkmıştım bir gün önceden karbonhidrat yememenin zararını görmüş olduk
simdi baktm 1 fincan kahve 1 bardak cay diyo kahve ok ama cay daha fazla içiyorum ben
Canım hamilelik te çay Cıkshiç içme demiyorum ama azaltabildiğin kadar azalt ilk aylarda kahveye hasret kalmıştım eşime yaparken tatlı kaşığıyla tadına bakabiliyordum sadece
evi nerden bakıyorsunuz aynı semtten mi ? bilmiyorum bugün bir arabaya bakacaklar benim pek alasım da yok gerçi şu ay bir geçsin diye düşünüyorum .ne zaman belli olur acaba
ayy araba mı bakıyosunuzzzz bizde ev bakmaya basladık bakaym annem bi yerden parası gelcek alırım dedi inşallah caymaz
benimde gurulduyordu dün bile doymadan kalktım masadanhiçte alakası yok bigün öncesiyleee bnm aksam karnım gurulduyodu da yemedim
simdi baktm 1 fincan kahve 1 bardak cay diyo kahve ok ama cay daha fazla içiyorum ben
bide şimdi kimse bilmiyo daha söylemedim içmezsm millet hemen anlar normalde cok içiyorum cünkü
su içiyorum onda sorun yok ama süt iyice uyuklatmaz mısu iç süt al yanına süt iç ben nerdeyse hiç içmiyorum çay yanımda kalıyor temsili döküyorum iş çıkışı ve bol bol su içmen gerekli amniyon sıvısını desteklemen lazım
Günaydın kizlar
yooooKız keptinimmm kaynanaya müjdeyi verdiniz mi
ben uyumuyorum süt içtiğimde seni bilemem tabi kisu içiyorum onda sorun yok ama süt iyice uyuklatmaz mı
yooooeşim dedi söyleyelm diyede doktora gidene kadar olmaz dedm
yok valla ne kadar uzak o kadar iyievi nerden bakıyorsunuz aynı semtten mi ? bilmiyorum bugün bir arabaya bakacaklar benim pek alasım da yok gerçi şu ay bir geçsin diye düşünüyorum .
he bide doymadn yanibenimde gurulduyordu dün bile doymadan kalktım masadansen ye susam aç kalamasın
termosun içine kaynatır koyarım burda içerim cnm istedikceben uyumuyorum süt içtiğimde seni bilemem tabi ki
Karamsar olmak istemem ama 12. Haftayı bekle kusum ne olur ne olmaz. Benim kuzen herkesi ayağa kaldırmıştı. Ama diş gebelikmis. Sonrada yine hamile kaldı doğurdu. Şimdi şişko bi minik kuşumuz var ♡su içiyorum onda sorun yok ama süt iyice uyuklatmaz mı
yooooeşim dedi söyleyelm diyede doktora gidene kadar olmaz dedm
kuzum ne ozuru takiliyorum sana sadece
tmm cnmm
kiz catal igne ne
guzel cnm
patates dolma ekmek hepside aksamdansen detoks yapma kuzum sonrasinda cozutuyin bu nasil menu
guzel begendim makarna 2 3 kasik olsa daha iyi olurdu
5 kucuk dolma2 tatli kasigi cikolata
günaydın hastalıklı kuzucukkkkgünaydın kızlaaaaaaar
evet işte bende o yüzden bekelemk istiyorum zaten hatta hiç alıştırmıyorm kendimi ne olur ne olmaz diye ama eşime kalsa 7 düvene duyurcakKaramsar olmak istemem ama 12. Haftayı bekle kusum ne olur ne olmaz. Benim kuzen herkesi ayağa kaldırmıştı. Ama diş gebelikmis. Sonrada yine hamile kaldı doğurdu. Şimdi şişko bi minik kuşumuz var ♡
psikolojik olarak doydum fiziki olarak açtımyok valla ne kadar uzak o kadar iyi
ama alıncaksa kışın alınsın kuzu bhara dogru pahalılanır arabalar
he bide doymadn yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?