Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hastalıklı kuzucukkkk

evet işte bende o yüzden bekelemk istiyorum zaten hatta hiç alıştırmıyorm kendimi ne olur ne olmaz diye ama eşime kalsa 7 düvene duyurcak
Yazık kiz nasil mutlu olduysa artık ♡ minik bi kivircik geliyormuş ayy üşenmeden ısırmaya gelirim yanina ahahaha

ben her türlü açtım
bende işe girdiğimden beri kredi ödüyorum babama 2 kere cektm bri daha duruyo ama babam ödüyo artık
valla ne kaadar uzaklaşabilirsem işte. bide annem bina almak istiyo kardesime ablama bana. ablamında evi var diyorm bak kiraya verceksen sakın kv lere vermek yok sorarsalar 800 900 diyin kiraya

Yazık kiz nasil mutlu olduysa artık ♡ minik bi kivircik geliyormuş ayy üşenmeden ısırmaya gelirim yanina ahahaha
aşırı mutlu oldu ama benden etkileniyo o da bn onun kadar sevinemedim çünkü
gel tabi teyzesi ama çikilat getir bize gelirken
gelirsin kız bi kaç gün kalırsın kocana bahane bulabilirsen tabi eger

aşırı mutlu oldu ama benden etkileniyo o da bn onun kadar sevinemedim çünkü
gel tabi teyzesi ama çikilat getir bize gelirken
gelirsin kız bi kaç gün kalırsın kocana bahane bulabilirsen tabi eger
Kaç haftamiz var iyi bi bahane uydurmalıyım ahahahah. Getirmemmi kiz ♡ sen niye sevinemedin hayirdir. Isyerine ne zaman soyleyeceksin. Acele etme sakin

kv hara yesin ona ne oluyor o durumda otursun yerine annen kirayı alsın sen annenden alırsın annen para veriyor olur sana elleri biryerinde yaşıyor kv zaten ağzını da tutsun az uyuz oluyorum he burdan orya tipi nasıl allah aşkına
benim zoruma giden elde birşey yok 30 bin çektik boşa gitti herşey

Kaç haftamiz var iyi bi bahane uydurmalıyım ahahahah. Getirmemmi kiz ♡ sen niye sevinemedin hayirdir. Isyerine ne zaman soyleyeceksin. Acele etme sakin
daha 8 ayımız var senin düğün zamanına denk gelcek iş yerine 3 4 ay sıonra söylerm eleman alsınlar yerime diye önceden söylemem

ay dur fotosunu ataym gelir onlar inan ki ben beklerm peşimizde gezcekler belli oldu
30bin faiziyle fln baya eder dimi

daha 8 ayımız var senin düğün zamanına denk gelcek iş yerine 3 4 ay sıonra söylerm eleman alsınlar yerime diye önceden söylemem
Ayy evet gördüm şimdi takvimde. Tam ben evlenicem 1 hafta sonra senin bebiş gelicek kız olursa adını eylül koy ahahaha

Kuşum ben daha iyiyim. Gece baya deli gibi oksurdum artik karnımın içleri aciyordu. Sabah karinagrisina uyandim ama öksürük hic yok denilecek kadar. Hap kullanmayı sevmiyorum ama iyiki antibiyotik almışım yaa

kız noluyo işten mi ckıyosun araba mı alıyosnuz ben geri kaldım aydınlat

ben daha iyiyim kuzum bugün @Blacksee55 send mi hastasın kuzum geçmiş olsun ben kaçırmışım orayı

ay dur fotosunu ataym gelir onlar inan ki ben beklerm peşimizde gezcekler belli oldu
30bin faiziyle fln baya eder dimi
ben gördüm kvsini melek melek kanatsız melek 30 bin ney faiziii

Cok guzel menu cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…