- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.241
Yazık kiz nasil mutlu olduysa artık ♡ minik bi kivircik geliyormuşgünaydın hastalıklı kuzucukkkk
evet işte bende o yüzden bekelemk istiyorum zaten hatta hiç alıştırmıyorm kendimi ne olur ne olmaz diye ama eşime kalsa 7 düvene duyurcak
günaydın hastalıklı kuzucukkkk
evet işte bende o yüzden bekelemk istiyorum zaten hatta hiç alıştırmıyorm kendimi ne olur ne olmaz diye ama eşime kalsa 7 düvene duyurcak
ben her türlü açtımpsikolojik olarak doydum fiziki olarak açtım
borç denildi mi tüylerim dikeliyor kaç senedir kredi ödemekten bıktım . kendimizden kısmak zorunda kalıyoruz. birde kredi kartım bu ay 3bine yakın
kesinlikle uzakta al mesafeyi de bozma ya da annenin dibine git kv musallat olmasın yine
aynen çok güzel oluyor ben sürekli getiriyorum büroya günlük 2 3 cevizde yemeye çalıştermosun içine kaynatır koyarım burda içerim cnm istedikce
aşırı mutluYazık kiz nasil mutlu olduysa artık ♡ minik bi kivircik geliyormuşayy üşenmeden ısırmaya gelirim yanina ahahaha
ceviz yok fındık vardı kabuklu o olmaz mıaynen çok güzel oluyor ben sürekli getiriyorum büroya günlük 2 3 cevizde yemeye çalış
Kaç haftamiz varaşırı mutluoldu ama benden etkileniyo o da bn onun kadar sevinemedim çünkü
gel tabi teyzesi ama çikilat getir bize gelirken
gelirsin kız bi kaç gün kalırsın kocana bahane bulabilirsen tabi eger
kv hara yesin ona ne oluyor o durumda otursun yerine annen kirayı alsın sen annenden alırsın annen para veriyor olur sana elleri biryerinde yaşıyor kv zaten ağzını da tutsun az uyuz oluyorum he burdan orya tipi nasıl allah aşkınaben her türlü açtım
bende işe girdiğimden beri kredi ödüyorum babama 2 kere cektm bri daha duruyo ama babam ödüyo artık
valla ne kaadar uzaklaşabilirsem işte. bide annem bina almak istiyo kardesime ablama bana. ablamında evi var diyorm bak kiraya verceksen sakın kv lere vermek yok sorarsalar 800 900 diyin kiraya
olur kız ne varsa sağlıklı herşeyden yeceviz yok fındık vardı kabuklu o olmaz mımalum paramda yoh
daha 8 ayımız var senin düğün zamanına denk gelcekKaç haftamiz variyi bi bahane uydurmalıyım ahahahah. Getirmemmi kiz ♡ sen niye sevinemedin hayirdir. Isyerine ne zaman soyleyeceksin. Acele etme sakin
ay dur fotosunu ataymkv hara yesin ona ne oluyor o durumda otursun yerine annen kirayı alsın sen annenden alırsın annen para veriyor olur sana elleri biryerinde yaşıyor kv zaten ağzını da tutsun az uyuz oluyorum he burdan orya tipi nasıl allah aşkına
benim zoruma giden elde birşey yok 30 bin çektik boşa gitti herşey
faizi hesaplamak görmek istemiyorumay dur fotosunu ataymgelir onlar inan ki ben beklerm peşimizde gezcekler belli oldu
30bin faiziyle fln baya eder dimi
Ayy evet gördüm şimdi takvimde. Tam ben evlenicem 1 hafta sonra senin bebiş gelicekdaha 8 ayımız var senin düğün zamanına denk gelcekiş yerine 3 4 ay sıonra söylerm eleman alsınlar yerime diye önceden söylemem
Kuşum ben daha iyiyim. Gece baya deli gibi oksurdum artik karnımın içleri aciyordu. Sabah karinagrisina uyandim ama öksürük hic yok denilecek kadar. Hap kullanmayı sevmiyorum ama iyiki antibiyotik almışım yaa
daha 8 ayımız var senin düğün zamanına denk gelcekiş yerine 3 4 ay sıonra söylerm eleman alsınlar yerime diye önceden söylemem
ben daha iyiyim kuzum bugün
ben gördüm kvsini melek melekay dur fotosunu ataymgelir onlar inan ki ben beklerm peşimizde gezcekler belli oldu
30bin faiziyle fln baya eder dimi
GunaydiinnnnGunaydin kizlar
Sagol poncikcigimmm ♡ iyilestim sayılır. Bizde amma hasta olduk bu sene
Cok guzel menu cnm afiyet olsunsabah:
soganlı yumurta
zeytin peynir cay
2 dilim ekmek
ara:kahve
öğle:yarım kase corba
3 kaşık ıspanak
1 dilim börek
ara:1 mekke hurması
akşam:1 kase corba
1 tabak bezelyeli tavuk yemeği
@Bir garip 30dk normal yürüyüş 6puann
gerisi hep çay
Eee barismislardir artik. Gidip mujdeyi vermislerdir dimi kizzzzKız keptinimmm kaynanaya müjdeyi verdiniz mi
Yok canim beklemedelerEee barismislardir artik. Gidip mujdeyi vermislerdir dimi kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?