- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.261
beyni sarsılıyor insanın. karın kasların çalışmış oldu blackAyy evet gördüm şimdi takvimde. Tam ben evlenicem 1 hafta sonra senin bebiş gelicekkız olursa adını eylül koy ahahaha
Kuşum ben daha iyiyim. Gece baya deli gibi oksurdum artik karnımın içleri aciyordu. Sabah karinagrisina uyandim ama öksürük hic yok denilecek kadar. Hap kullanmayı sevmiyorum ama iyiki antibiyotik almışım yaa
Almam mi kiz. Cumartesiye kadar aldim hemide. Dogumgunu var ahahaha o gun birde öğlenci calisacaktim.beyni sarsılıyor insanın. karın kasların çalışmış oldu blackrapor alabildin mi ?
bnm daha faizi ödeyemedm senin bitmiştir hadi o kadarlıkfaizi hesaplamak görmek istemiyorum
o yüzden eşine annene yakın oturmak istemiyorum diceksin onlara o tavrı verecek düzeldi mi araları ?
cok yaratıcı cidden eylül olsn adı nasıl düşünemedkAyy evet gördüm şimdi takvimde. Tam ben evlenicem 1 hafta sonra senin bebiş gelicekkız olursa adını eylül koy ahahaha
Kuşum ben daha iyiyim. Gece baya deli gibi oksurdum artik karnımın içleri aciyordu. Sabah karinagrisina uyandim ama öksürük hic yok denilecek kadar. Hap kullanmayı sevmiyorum ama iyiki antibiyotik almışım yaa
ay süper valla cumrtesiye kadar insan çok güzel dinlenir .Almam mi kiz. Cumartesiye kadar aldim hemide. Dogumgunu var ahahaha o gun birde öğlenci calisacaktim.Luluuu94 yaz kızım, 3 saat şiddetli öksürme agahahaah
hamileyim ben onu farkettin dimikız noluyo işten mi ckıyosunaraba mı alıyosnuz ben geri kaldım aydınlat
ben daha iyiyim kuzum bugün@Blacksee55 send mi hastasın kuzum geçmiş olsun ben kaçırmışım orayı
ben gördüm kvsini melek melekkanatsız melek 30 bin ney faiziii
sağol canıımmmmmCok guzel menu cnm afiyet olsun
sürekli böyle giderse hayatta mesafe koyamazsınızbnm daha faizi ödeyemedm senin bitmiştir hadi o kadarlık
valla babasıyla denk gelmemiş daha bilmiyorm ama annesiyle konusuyo bugn kahvaltıya gitcekti bakaym cıkınca arar
cok yaratıcı cidden eylül olsn adı nasıl düşünemedk
Ben yokken gitsin kuzu valla en azından beni beklemezler gitmek istemiyorm cünkü artıksürekli böyle giderse hayatta mesafe koyamazsınız
benimki de sürekli annesine gider yemek yerdi arkadaşlarının yanına gidince falan bir çemkirdim sana yemek yok evde yemek varsa da gidip anasında yiyordu yemek yapmamaya başladım . gitsin bakalım ne dicik anası
Yok kiz günleri sayıyorumay süper valla cumrtesiye kadar insan çok güzel dinlenir .
bölgesel çalıştı karın kasları fit oldu
cok kilo
Sen hamiş misin yerim seniiiiiiiiii masallah kuzum coookkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin sağlıcakla alin kucağınıza insallah
GünaydınGunaydin kizlar ben geldim 54,6 kiloylan geldim
hani bnm 6 pointim08-12 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:55+125
Favelayn:
munter:15,5+21,5
orkide1453:35-2
tgb1907:36
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:30+50
UMEYYE:19+54
keptinn:48
Blacksee55:
SchonerDuft:10-4
Kmsl Hnd:42+36
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım cumartesi veya pazar günü 1000 tane ip atlayacak ve bildirecek mutlaka
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Ekledim beybi tam listeye bakıyordum unuttum bişey ama ne diyehani bnm 6 pointim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?