Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor yaptıktan sonra uykum geliyor neden acaba?

ya insan yoruluyor ondan canım
geçmişe bak çizelgeni yaptım ama arkadaşın çizelgesi birden değişti. acaba diyorum benim paroladan yaptığım için mi hiç sanmıyorum ama eğer öyleyse ben size anlatırım açık açık kendi pcnizden yaparsınız kendinize parola alırsınız ben farklı parola koymak istedim olmadı

yapıştırdım bakalım olmuş mu?

elifezgi kardeşin ve yeğenlerin nasıl,senin hamilelik nasıl gidiyor kuzular başlamıştır oynaşmaya,senin bir çocuğun var mıydı ?

esselam kızlar:92:
nasılsınız..sabah beri giremedim geç kalktım birde temizlik yemek eşimi göreve gönderdim anca oturdum popomun üstüne

sabah öğlen 12 30
2 bardka limonlu ılık su
1 dilim ttb ekmeğin üstüne krem peynir bal sürdüm canım bişey çakmedi
yeşil çay

saat 14 30 da
4 kaşık haşlanmış makrna yedim peynir atıp

51 yerde çay

ara olarakda 2 kaşık sütlaç yedim

1 saat sonrada
5 6 kaşık kremalı tavuklu mantarlı kaşarlı bol kalorili bir yemek yaptım onu yiycembir küçük dilim ekmek ve bir bardak ayran eşliğinde

ayşen hoşgeldin canım

kızlar ben saat 18 olmadan yarım saatlik sporumu yapmam gerekiyor. ben onu yapıp geliyim size ayrıntılı bir şekilde anlatacam. o zaman sorun olmaz heralde ben kendi parolamdan girdiğim için bu sorunlar oluyor galiba

bende merak ettim seni bugün ayşen,menün güzel afiyet olsun kilo olmasın canım.....

hoşbulduk tatlım
bende merak ettim seni bugün ayşen,menün güzel afiyet olsun kilo olmasın canım.....

sağolasın kuzum
evin işi bitmiyo hele bide geç yatıp geç kalkınca daha beter
amin canım kilo olmasın tartı gününe az kaldı sabır ve heyecanla bekliyorum

esracım bu arada tül işini hallettinmi nasipse ne zaman yolculuk
geçmişte yazmışsındır belki daha geçmiş yapamadım

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…