- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.341
kızlaarrrr hepinize şimdilik iyi akşamlar mesaim bitti evime gidiyorum ve bugün sonkez otobüsü kullanıcam
çünki yarından itibaren eve yürüyerek gidip gelicem yoksa bu kilolar gitmez dimiii
hepinize çokk teşekkür edrim bukadar sıcak karşılayıp ilgilendiğiniz için sizi tanıdığıma çok memnunummm
sevgili rakibem çok yeme günde haaa..
canım önceki sayfada sana cevap yazmıştım
bak sadece http...............png aralığını kopyala o zaman olacak
ben 500 grmı garantiledim hahhaha.............
görürsün görürsün hiç merak etme.. bu işte en öenmli şey sabır.. sakın hergün tartılma.. sadece haftada bir gün..kiloları aylar süren yemelerle alıyoruz ama istiyoruz ki 1 haftada gitsin.. sabırlı ol 55i bile görürsün kuzu
ben dayanamıyorum her sabah tartılıyorum valla...........
aynen a[sıze="3"]esra ayrılmayı düşünyorum felan demişsin.. Sakın ne düşün ne de bir daha ağzına al.. Valla beddua ederim bak 150 kilo ol diye karışmam haaaaa[/sıze] aynen
kıs bari ekemeğini yemeseydinara öğünümde meyve yemeyi düşünürken kayınpederim oğluma tavuk kokoreç göndermiş. ona yedişrirken ben de yedim :18: akşama küçük bi kase k flakes yicem artık:97:
kızlar bende kendimi tanıtmak istedim ismim fadik 25 yaşındayım bekarım ist yaşıyorum adalet(hukuk) okuyorum ve avukat yanında asistanlık yapıyorum inş. seneye staja başlıcam . bende evliliğimi bitirme yani boşanma aşamasındayken inanılmaz zayıfladım fakat sonra sınava hazırlanırken deli gibi abur cubur yemekten bu hale geldim :84:
bende 30 yaşındayım 2 bebişim var yaşımı hiç göstermem ama:84:
dün bütün gün tül perde işiyle uğraştım çok yoruldum ama değdi içime sindi çok beğenerek aldım,taşınma işimizin tarihi şu gün diyemiyorum ve bu beni alt üst ediyor.....
canını sıkma herşey olacağına varır..............
kızlar haftaya benimle yarışacak varmı ?varmı kendine güvenen babayiğit çıksın karşıma
biz fdm yle yarışıyoruz senlede yarışırız ne olcak hehehh...........
olalım canım
zaten aramızda pekde yok ben 1 kilo 200 gram ağırım senden
boyun kaç senin :13:
kızlar şu ara beynim sürekli göç halinde bir taşınsaydık bir düzenimi oturtsaydım ne iyi olacak pazartesi halılarımı yıkamaya verdim bu akşam gelecek ev işlerine yoğunlaşamıyorum bir şu düzeni oturtsam pilatese başlamak istiyorum bugün bir ara neden doğumdan 6 ay sonra bu kilolardan kurtulamadım diye çok kızdım kendime ama herşey insanın kendini rahat hissettiği ve hazır olduğu zaman oluyormuş ama şu anda da heryer heryerde ama azimle rahatlayacağım günleri bekliyorum.....
canım yaptım söylediğin gibi olmuşmu bi bak istersen:44:
aslıcım eline sağlık olmuş......
canım bnim yaa hoş buldukkk veririm dimi inşallahhhhh
oleyyyy oleyyyy çizelgem olmuşşş ellerine sağlıkk canımm benimm inşallah bu çizelgede 60 görücezzzz
iyi kalori yakmalar canım
ben akşamları dizi izlerken yürüyorum iyi oluyo
hemde acıkmıyorum sadece içim yanıyo çaylarımı içiyorum yatıyorum
kızlar haftaya benimle yarışacak varmı ?varmı kendine güvenen babayiğit çıksın karşıma
canım benim boyum 1,65 ama insan kilo alınca boyuda kısalıyo sanırım çünki aynada kendimi daha kısa görüyorumm
kızlaarrrr hepinize şimdilik iyi akşamlar mesaim bitti evime gidiyorum ve bugün sonkez otobüsü kullanıcam
çünki yarından itibaren eve yürüyerek gidip gelicem yoksa bu kilolar gitmez dimiii
hepinize çokk teşekkür edrim bukadar sıcak karşılayıp ilgilendiğiniz için sizi tanıdığıma çok memnunummm
canım benim boyum 1,65 ama insan kilo alınca boyuda kısalıyo sanırım çünki aynada kendimi daha kısa görüyorumm
sendeki çocuk var ben daha hamile kalıp doğum bile yapmadım öyle olsaydım sanırım en az 110 kiloyla doğuma girerdim yuvarlanarak
benim boyum 170 yaşım 25.2,5 yıllık evliyim henüz sıpam yok tedavi döneminde aldım kiloları
baktım veledin geleceği yok hem psikolojim biraz düzelsin hemde kilolarımdna kurtulayım diye ara verdim diyete başladım . 2 ay olmadı henüz 84 le başladım 75 im şu an
ben kilo verdikçe boyumun kısaldığını hissediyorum anormallik var bu işte
sevgili rakibem çok yeme günde haaa..
canım önceki sayfada sana cevap yazmıştım
bak sadece http...............png aralığını kopyala o zaman olacak
ben 500 grmı garantiledim hahhaha.............
ben dayanamıyorum her sabah tartılıyorum valla...........
maşallah canım çok güzel kilo vermişsin nazar değmesin
canım şimdi daha elma yemiycekmisin
yani ara öğün olarak yiyebilisin 8 9 gibi daha saat çok erken değilmi :26:
bende akşam yemeğini yemeden önceki yeşil çayımı içiyorum midme dolsun daha az yiyim diye
evet kendimi tebrik tastik her ne varsa ediyorum
gece tayağa yatınca eşime hesap yaptırıyorum kaç ay sonra ideal kilomda olacağımı
ama tabi duraklama dönemi olacakinşlhda 70 e indikten sonra duracaksa durur sonrada bünyeyi şaşırtmak için ağır diyetlere girerim
canım merak etme herşey düzene girer bi bakmışsın herşey bitmiş yerleşmişsin evinde oturuyorsun
olmuş canım
rica ederim canım inş sonra bi sorun olmaz
verirsin canım niye vermeyesin ben verdikten sonra herkes verir
önemli değil canım bu arada unuttum adımı söylemeyi ben aslı
sağol canım inşallah yanmıştır
benim diyet ağır olduğu için son elmamı yemeden önce yapıyorum elmayıda yiyince kendime geliyorum canım
canım ben varım o kadar gazı aldım ki herkesle yarışırımtabi inş sonrada tekleyip yolda kalmayımda
sendeki çocuk var ben daha hamile kalıp doğum bile yapmadım öyle olsaydım sanırım en az 110 kiloyla doğuma girerdim yuvarlanarak
benim boyum 170 yaşım 25.2,5 yıllık evliyim henüz sıpam yok tedavi döneminde aldım kiloları
baktım veledin geleceği yok hem psikolojim biraz düzelsin hemde kilolarımdna kurtulayım diye ara verdim diyete başladım . 2 ay olmadı henüz 84 le başladım 75 im şu an
demek 500 gr garantiledin süpermiş tebrik ederim canım :13:
kilo verdiğini görünce tartılmakta bi sorun yokta ama vermediğini görünce insanın morali bozuluyor canım
selinay kız gördüğün senin olsun ne yedin onu anlat
amaninnnn elma yiye yiye cildin güzelleşir kız :98:kızlar ben sabah kahvaltımı yazmıştım
saat 10 da bir yeşil elma
saat 12 de bir yeşil elma
saat 14 de bir yeşil elma
saat 16 da bir yeşil elma bilin bakalım saat 18 de ne yedim yine bir yeşil elma
şimdiye kadar 2 litreye yakın su içtim 2.5 litreye tamamlarım bugün
yarım saat lessi ile yürüdüm
benim için bugünlük yeme faslı bitmiştir.
canım yiyenler var saat 20 gibi ama ben yemiyorum. biliyorum zararlı ama benim acilen kendime gelmem lazım
daha ne kadar devam ediceksin bu elma diyetine :26:
bende tebrik ediyorum canım. inş dediğin gibi olur. gerçek mutlaka durma dönemi olacak malesef inş 60 lı rakamlarda olur benim içinde aynı inş 65 den düştükten sonra olur ama benim mesafe fazla daha önce olacak malesef
teklemezsin canım bak ben kaçamak bile yapıyo yinede gidiyo ...................
yanlış hissediyosun canım....................
canım ben zayıfladıkça ufaldığımı ve kısaldığımı hissediyorum
hatta bunu yengeme söyledim yengem kimseye söyleme sana bi yerleriyle gülerler dedi
evet canım beni şimdilik etkilemiyo durmaya başlayınca zor olur sanırım...........
1 kaşık yeşil mercimek salatası
4 yaprak sarması
2 kaşık közlenmiş patlıcan yoğurtlu
2 kaşık kısır
kk kadar sütlü tatlı
azy çok yemişim demi yaaaa
birsürüde hamur işi vardı yemedim vallla....................
canım hareketleri yaparken çok dikkat et daha yeni ameliya olmuşsun allah korusun bi yerini incitme
benim boy uzun ama hükümet gibi gacıyım
pzrtsiye bırakmayalım canım tartıdan sonra başlayalım olurmu
teklemezsin canım bak ben kaçamak bile yapıyo yinede gidiyo ...................
evet canım beni şimdilik etkilemiyo durmaya başlayınca zor olur sanırım...........
1 kaşık yeşil mercimek salatası
4 yaprak sarması
2 kaşık közlenmiş patlıcan yoğurtlu
2 kaşık kısır
kk kadar sütlü tatlı
azy çok yemişim demi yaaaa
birsürüde hamur işi vardı yemedim vallla....................
amaninnnn elma yiye yiye cildin güzelleşir kız :98:
inşlh öyle olur canıum
ama sen bizlerden daha çabuk verirsin canım bu azimle gidersen kilo ne kadar fazla olursa vermekde o kadar kolay olur
90 üstü kiloların haftada 1,2 2 kilo vermesi normalmiş uzmanlar öyle diyo
inşlh seninde 80 lerden sonra yavaşlar bünyen
bu arada sen sivasın merkezindemisin ?
kaynımda öğretmen orda
iyi yapmışsın bebeği beklerken daha fazla strese girip daha fazla alacaktın şimdi hem kiloların gidecek belki kafana takmadığın bu sürelerde hamile kalacaksın ne güzel olur değil mi çifte kavrulmuş gibi....
ben boydan dolayı hükümet gibi durmuyorum yeni çizelgem yapıldı 77 le burya geldim şimdi 70.4 tüm geçen cuma ......
artık sıkıldım dikkatli bir şekilde yapıcam canım....
evet canım çok güzel olurmu çok zor artık umut bile edemiyorum tedavisiz olacağınıiyi yapmışsın bebeği beklerken daha fazla strese girip daha fazla alacaktın şimdi hem kiloların gidecek belki kafana takmadığın bu sürelerde hamile kalacaksın ne güzel olur değil mi çifte kavrulmuş gibi....
ben boydan dolayı hükümet gibi durmuyorum yeni çizelgem yapıldı 77 le burya geldim şimdi 70.4 tüm geçen cuma ......
artık sıkıldım dikkatli bir şekilde yapıcam canım....
çok kötü değil canım ama daha az olabilirdi bu saatten sonra bişey yemezsen bir sorun kalmaz :13:
ben bu elma diyetiyle dünya güzeli olacam desene
evet canım bende biliyorum kilon ne kadar çoksa o kadar fazla veriyorsun şimdi bu iyi mi kötü mü gerçi ben anlamadım ya
sivas merkezde değilim canım bir ilçesinin kasabasındayım
canım az kaldı morallari bozmak yok sen bi evine git kafan iyice sakinleşsin bak nasıl daha kolay veriyorsun kiloları
hem iyi hem kötü
hımm anladım canım merkezi çok güzel ne ararsan var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?