Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar şu ara beynim sürekli göç halinde bir taşınsaydık bir düzenimi oturtsaydım ne iyi olacak pazartesi halılarımı yıkamaya verdim bu akşam gelecek ev işlerine yoğunlaşamıyorum bir şu düzeni oturtsam pilatese başlamak istiyorum bugün bir ara neden doğumdan 6 ay sonra bu kilolardan kurtulamadım diye çok kızdım kendime ama herşey insanın kendini rahat hissettiği ve hazır olduğu zaman oluyormuş ama şu anda da heryer heryerde ama azimle rahatlayacağım günleri bekliyorum.....

yazmışsın canım zaten sormuştum ama
güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullan tatlım
selamlar

ben de katılmak istiyorum hala yeriniz var mı

şu an 61 kiloyum 57 olmaya çalışıyorum. tek başıma olmuyo..
beni de alın :))
hoşgeldin canım
4 kilocuk nedir ki bir ayda tamam
arkadaşlar bende katılmak istiyorum tek başıma bir türlü beceremiyorum bu işi lütfennn yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum . boyum 1,65 kilomda 74
hoşgeldin canım sende
anemmm günde şimdi neler neler vardır
ama nefsine hakim ol kuzum
kızzz bizi bırakmadın şimdi senmi gitmeyi düşünüyosun
bak biz burdayız herşey güzel olacak ki paylaşımlarda arttı zaten

haziran 25 e kadar 5 kiloyu rahatlıkla verirsin canım

esracım bu arada tül işini hallettinmi nasipse ne zaman yolculuk
geçmişte yazmışsındır belki daha geçmiş yapamadım

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler

dün bütün gün tül perde işiyle uğraştım çok yoruldum ama değdi içime sindi çok beğenerek aldım,taşınma işimizin tarihi şu gün diyemiyorum ve bu beni alt üst ediyor.....

canım benim rahatlarsın inşallah en kısa zamanda hele bi evine taşın kilolarıda verirsin walla yazada fit giricez bak görürsün ben çok inanıyorum artık

canım bnim yaa hoş buldukkk veririm dimi inşallahhhhh

dün bütün gün tül perde işiyle uğraştım çok yoruldum ama değdi içime sindi çok beğenerek aldım,taşınma işimizin tarihi şu gün diyemiyorum ve bu beni alt üst ediyor.....

güle güle sağlıklu huzurlu günlerde kullan canım
stres yapma canım eşyalar alındı ev tutuldu 10 güne kalmazsın herhalde sen

oleyyyy oleyyyy çizelgem olmuşşş ellerine sağlıkk canımm benimm inşallah bu çizelgede 60 görücezzzz

bir zamanlar spor salonlarına giderdim ordan öğrendiğim egzersiz hareketleri vardı onları yaptım 15 dakika karnım ve bacaklarımın yanları sızladı......

olalım canım
zaten aramızda pekde yok ben 1 kilo 200 gram ağırım senden
boyun kaç senin :13:

ben her nebi yarışa açığım canım şurda iki haftam var yok sivaasa gitmemize o zamana kadar filinta olmam lazım ama nasıl

benim boyum kısa canım ondan tombişim birazda elimizden ne geliyorsa yaparız pazartesi başlıyoruz şekerim okey mi?

kızlaarrrr hepinize şimdilik iyi akşamlar mesaim bitti evime gidiyorum ve bugün sonkez otobüsü kullanıcam
çünki yarından itibaren eve yürüyerek gidip gelicem yoksa bu kilolar gitmez dimiii
hepinize çokk teşekkür edrim bukadar sıcak karşılayıp ilgilendiğiniz için sizi tanıdığıma çok memnunummm

bir zamanlar spor salonlarına giderdim ordan öğrendiğim egzersiz hareketleri vardı onları yaptım 15 dakika karnım ve bacaklarımın yanları sızladı......
canım hareketleri yaparken çok dikkat et daha yeni ameliya olmuşsun allah korusun bi yerini incitme
benim boyum kısa canım ondan tombişim birazda elimizden ne geliyorsa yaparız pazartesi başlıyoruz şekerim okey mi?

benim boy uzun ama hükümet gibi gacıyım

pzrtsiye bırakmayalım canım tartıdan sonra başlayalım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…