- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.741
Yemicem i kafam da bitirdim ve yemedim eşim gözümün içine baka baka yedi 1 lokma bile almadım ağzıma
Bende çok sevindim canım daha çok dikkat etmem lazım demek ki50,10 wooowwww süpersin kzuum
Süpersin canım beş gün için daha ne olsunKizlar tartildim....
Baslangic. 61.oo
Bugun. 59,8
Fark. 1,2
Ama ben pazartesi basladim diyete bu 5 gunluk birde ilk hafta oldugu icin hemen gidiyor insallah haftaya daha guzel olur...
Tartılmadınmı dahaselam kizlar
tartildm gekdm cnm. sende 50.1 e dustun supert bu seni cok motive etmistrBende çok sevindim canım daha çok dikkat etmem lazım demek ki
Süpersin canım beş gün için daha ne olsun
Tartılmadınmı daha
süpersin tebrik ederim .1,2 verdim cnm
hayırlı cumalar canısıGününüz hayır CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN canlar
hak ettim ama dimi o alkışı
bak veremiyorum diyordun strese girdiğinden verememişsin demek tebrik ederimBende çok sevindim canım daha çok dikkat etmem lazım demek ki
Süpersin canım beş gün için daha ne olsun
Tartılmadınmı daha
kizlar opuldnz misafrm gelecek yine isler beni bekler
64içim bulandı ama yedim çünkü salağım
64........
arkadaşımla konuştum kader ortağımbilrikte kilo laıp sonra spora yazılıp birlikte veriyorz oda aynı kiloya cıkmıs aynı kiloda bırakmıstık sporu boyda aynı şubat başı yazılıyoruz tekrardan
bi detoks gördüm onu yapıcam yarıniradene hakim olman lazım düğünde yoksa 70 olcaksın sen
nikahı saymıyorum bile
yok sımdı yenı aldım ya dıkkat edersem salı gününe 62ye inerim cünkü 2 günde aldım o kiloyu hemen giderhay Allah vallah ipin ucu kacmis sende 6 kilo vermen lazimki listeye giresin yani listeye girmek icin cooook kilo vermem lazimmmmmmmm
Kızçem bu hafta %dem %4.59süpersin tebrik ederim .
hayırlı cumalar canısı
hak ettim ama dimi o alkışı
bak veremiyorum diyordun strese girdiğinden verememişsin demek tebrik ederim
hadi bakalim insallahbi detoks gördüm onu yapıcam yarın
yok sımdı yenı aldım ya dıkkat edersem salı gününe 62ye inerim cünkü 2 günde aldım o kiloyu hemen gider
bana da de hele neymiş o .bi detoks gördüm onu yapıcam yarın
yok sımdı yenı aldım ya dıkkat edersem salı gününe 62ye inerim cünkü 2 günde aldım o kiloyu hemen gider
oooooo tebrik ederim hafta birincisi olursun bu hafta nasıl başardın yavru kuşumKızçem bu hafta %dem %4.59
Güncel kilo 81.1 geçen cuma 85.dim
bana da de hele neymiş o .
bende protein yapcam bakalım
oooooo tebrik ederim hafta birincisi olursun bu hafta nasıl başardın yavru kuşum
1 dene yeteröğlen lahmacun var
sabah 1 bardak süt 2 yk pekmez içip çıktım
10 gibi 1 elma yedim
ne kadara müsade var deyin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?